De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Informatie

Injectables worden gebruikt om rimpels te behandelen in het gezicht en om volumeverlies tegen te gaan. Daarnaast kun je met injectables lippen, decolleté en handen uitstekend opvullen. Tenslotte hebben injectables ook medische toepassingen zoals het gebruik van Botox voor de behandeling van overmatig zweten, tandenknarsen, een tandvleeslach en migraine.

Injectable kliniek

ABC Clinic in Breda is een injectable-kliniek. Dagelijks behandelen onze ervaren en gespecialiseerde artsen mannen en vrouwen. Om een optimaal advies te kunnen geven, werken onze artsen intensief samen met onze plastisch chirurgen en huidtherapeuten.

Wat zijn injectables?

Injectables zijn onder te verdelen in Botuline toxines (Botox), fillers, Skinboosters en Profhilo. De verschillen tussen deze soorten behandelingen worden hieronder verder toegelicht.

Botox

Botox is ideaal om spiergerelateerde rimpels in het gezicht te behandelen. Voorbeelden hiervan zijn de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes (lachrimpels). Het zorgt er voor dat de spiertjes ontspannen, de huid gladder wordt en de rimpels in het gezicht verdwijnen of verzachten. Daarnaast kan het worden toegepast voor de behandeling van migraine, hyperhidrosis (overmatig zweten) en bruxisme (tandenknarsen).

Rimpels verwijderen

Door het natuurlijke verouderingsproces ontstaan er rimpels of volumeverlies. Wanneer men deze rimpels wil verwijderen of het volumeverlies wil verminderen, wordt er al snel gedacht aan Botox. Hier bestaan nog veel misverstanden over. Het opvullen van rimpels of het herstellen van volumeverlies kan alleen met fillers. Wij gebruiken hiervoor enkel de veiligste producten die er zijn: Restylane. Deze filler is een effectief vulmiddel om plooien en rimpels op te vullen en volumeverlies in het gezicht te herstellen.

Skinboosters

Skinboosters zijn een effectieve oplossing voor huidproblemen in het gezicht, de hals, het decolleté, acne-littekens en de handen. Ze zorgen niet direct voor volume, maar zorgen dat de vochtbalans onder de huid herstelt. Omdat de Skinbooster een badje van vocht aantrekt onder de huid wordt de huid van binnenuit gehydrateerd. Een Skinbooster is eigenlijk de ideale dag- en nachtcrème voor onder de huid!

Profhilo

Profhilo is een nieuwe manier om je huid te verjongen. Door de behandeling wordt de huid strakker, u ziet er meteen jonger en frisser uit. Net als Skinboosters zorgt het niet voor opvulling maar Profhilo zorgt voor huidversteviging. De huid komt zelf in actie om verslapping tegen te gaan. Indicaties voor Profhilo zijn gezicht, de hals, decolleté en handen.

Injectable-behandelingen

Botox-behandeling

Een Botox-behandeling duurt bij ABC Clinic ongeveer 15 minuten. Tijdens een eerste consult zal dit 30 minuten zijn, omdat de arts tijdens het consult voldoende tijd neemt om de wensen en verwachtingen van de behandeling te bespreken. Tijdens de behandeling injecteert de arts de spier die de rimpels veroorzaakt met Azzalure. Deze Botuline toxine wordt geïnjecteerd met een dun naaldje. Deze injecties zullen slechts licht prikkelend aanvoelen en na de behandeling kunt u uw werkzaamheden direct hervatten.

Filler-behandeling

Een behandeling met fillers in Breda duurt ongeveer 30 minuten. Een filler-behandeling vindt plaats met Restylane of Radiesse. De arts injecteert de vloeistof, vermengd met een verdovingsmiddel, voorzichtig onder de huid. Dit gebeurt met een hele dunne naald; u zult hier nauwelijks hinder van ondervinden. Na de behandeling kunt u direct uw werkzaamheden weer hervatten. De plaats van de injectie kan wat gezwollen aanvoelen, maar dit is binnen enkele uren weer verdwenen.

Skinbooster-behandeling

Tijdens de Skinbooster-behandeling wordt met behulp van een hele dunne naald een kleine hoeveelheid Restylane Vital Skinbooster onder de huid geïnjecteerd. Afhankelijk van het te behandelen gebied kan de Skinbooster met of zonder verdoving worden toegepast. Na de behandeling kunt u wat last hebben van roodheid, lichte zwellingen of blauwe plekken. Dit is vaak na enkele dagen weer verdwenen. Om het resultaat van de Skinbooster-behandeling te behouden, raden onze artsen aan te starten met een kuur van twee of drie behandelingen. Daarna kan de behandeling iedere zes maanden herhaald worden om het resultaat te behouden.

Prijzen injectables

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Botuline toxines
Halve zone€95,-
1e zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpel€149,-
Voorhoofdsrimpels€149,-
Lachrimpels / kraaienpootjes€149,-
Wenkbrauwlift met Botoxvanaf€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden Azzalure€495,-
Migraine(min. 1 zone) vanaf€149,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf€149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€225,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in de kin)vanaf€95,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Fillers
Restylane
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
1,5 ml€650,-
Elke volgende ml€400,-
2,0 ml in dezelfde regio€750,-
Skinboosters
1,0 ml€295,-
2,0 ml€575,-
3 x 1,0 ml€795,-
Profhilo
Eerste behandeling€325,-
Vanaf de tweede behandeling€295,-
Kan ik met injectables behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een injectable-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Doet een behandeling met injectables pijn?

Nee, in principe hoef je bij een rimpelbehandeling met injectables geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een creme gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Hoe lang blijft het resultaat met injectables zichtbaar?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. De Botuline toxines die wij gebruiken houden ongeveer drie tot zes maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de injectables?

Bij ABC Clinic werken we met de beste en veiligste producten die er wereldwijd zijn. Voor de Botuline toxine werken we met Azzalure. Qua fillers, ofwel vulmiddelen, werken we met Restylane. Deze producten zijn wereldwijd de best onderzochte vulmiddelen en hebben in Amerika ook een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste tijdelijke producten wordt behandeld.

Zijn er bijwerkingen bij een behandeling met injectables?

De meest voorkomende bijwerkingen bij injectables zijn zwelling, jeuk en blauwe plekken. Wanneer je last hebt van bijwerkingen kan je deze koelen. De bijwerkingen verdwijnen na enkele uren of dagen na de behandeling.

Maak een afspraak