Totaal
8.9
1109 reviews
Onze
behandelingen

Wat zijn injectables?

Injectables worden gebruikt om rimpels te behandelen in het gezicht, volumeverlies tegen te gaan en/of de huid te verjongen. Naast het gebruik van fillers om bijvoorbeeld rimpels,  lippen, het decolleté en handen op te vullen, kan Botox gebruikt worden om spiergerelateerde rimpels, zoals de fronsrimpel, te verwijderen. Botox wordt daarnaast ook gebruikt voor medische indicaties zoals overmatig zweten, tandenknarsen, een tandvleeslach en migraine.

Naast de bekendere Botox en fillers vallen Profhilo, Skinboosters, Sculptra en de draadlift (huidverbetering) ook onder de injectables. Wat dit precies is kunt u hieronder lezen.

Alle soorten injectable behandelingen

Injectables zijn onder te verdelen in Botuline toxines (Botox), fillersSkinboosters, Profhilo en collageenstimulators voor volumeherstel zoals Sculptra en Radiesse. Wat zijn de verschillen tussen alle soorten injectable behandelingen en wat  kunnen ze allemaal doen voor uw huid? Dit leggen wij u graag uit:

Botuline toxine behandeling (Botox)

Botuline toxine behandelingen zoals Botox, Azzalure, Alluzience en Dysport zijn ideaal om spiergerelateerde rimpels in het gezicht te behandelen. Voorbeelden hiervan zijn de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes (lachrimpels). Het zorgt er voor dat de spiertjes ontspannen, de huid gladder wordt en de rimpels in het gezicht verdwijnen of verzachten. Daarnaast kent een Botuline toxine behandeling ook verschillende medische toepassingen zoals de behandeling van migraine, overmatig zweten (hyperhidrosis) en tandenknarsen (bruxisme)

Filler behandeling

Door het natuurlijke verouderingsproces ontstaan er rimpels of volumeverlies. Wanneer men deze rimpels wil verwijderen of het volumeverlies wil verminderen, wordt er al snel gedacht aan Botox. Hier bestaan nog veel misverstanden over. Het opvullen van rimpels of het herstellen van volumeverlies kan alléén met een filler behandeling. Wij gebruiken hiervoor enkel het veiligste product wat er wereldwijd is: de filler Restylane. Deze filler is een effectief vulmiddel om plooien en rimpels op te vullen en volumeverlies in het gezicht te herstellen.

Skinboosters behandeling

Skinboosters zijn een effectieve oplossing voor huidproblemen in het gezicht, de hals, het decolleté, acne littekens en de handen. Ze zorgen niet direct voor volume, maar zorgen dat de vochtbalans onder de huid herstelt. Omdat de Skin booster een badje van vocht aantrekt onder de huid wordt de huid van binnenuit gehydrateerd. Ook lichte lijntjes in het gezicht zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Een Skinbooster is eigenlijk de ideale dag- en nachtcrème voor onder de huid!

Profhilo behandeling

Profhilo is een nieuwe manier om de huid te verjongen. Door de behandeling wordt de huid strakker, u ziet er meteen jonger en frisser uit. Net als Skinboosters zorgt het niet voor opvulling maar voor huidversteviging. De huid komt zelf in actie om verslapping tegen te gaan en zorgt voor de aanmaak van elastine (rekbaarheid) en collageen (stevigheid). Indicaties voor een Profhilo behandeling zijn vooral gezicht, hals, decolleté en handen.

Sculptra behandeling

Sculptra is een uit poly-L-melkzuur. Dit is een natuurlijke stof die ook door ons eigen lichaam wordt aangemaakt. Dit melkzuur stimuleert de huid tot de aanmaak van collageen (bindweefsel). Collageen is een belangrijk bestanddeel van de huid dat ervoor zorgt dat de huid er jong en glad uitziet. Omdat uw eigen collageenproductie in gang wordt gezet na de injectie, zullen zowel de huidstructuur als het volume van de huid herstellen, wat zorgt voor een liftend effect. U kunt een Sculptra behandeling daarom zien als een huidverjongende injectie. Na de behandeling wordt het volume in het gezicht hersteld en voelt uw huid voller, elastischer en steviger aan.

Fillers versus Botox

Wij begrijpen dat het verschil tussen fillers en Botox niet geheel duidelijk kan zijn. In onderstaand schema vindt u een kort overzicht omtrent het verschil tussen Botox en fillers. Meer informatie over de verschillen kunt u vinden op onze uitgebreide pagina over de verschillen tussen Botox en fillers.

BotoxFillers
Botox is gericht op spiergerelateerde rimpels (dynamische rimpels)Fillers vullen volumeverlies op (statische rimpels)
Behandeling duurt ongeveer 15 minutenBehandeling duurt ongeveer 30 minuten
Heeft een werking van 3 tot 6 maanden
(voor oksels 6 tot 12 maanden)
Hebben een werking van 9 tot 12 maanden
(soms langer)
Heeft ook medische doeleinden zoals migraine, tandenknarsen en overmatig zwetenIs voornamelijk voor cosmetische doeleinden
Meer informatie

Injectables prijzen

Iedere injectable behandeling heeft zijn eigen prijscategorie. Op onze pagina over de injectable prijzen vindt u een duidelijk overzicht wat de kosten van de verschillende injectables zijn. Een (gratis) consultgesprek met de arts is noodzakelijk om de prijs voor u vast te stellen.

Bekijk onze prijzen

Het resultaat van injectables

Een behandeling met injectables wordt uitgevoerd om rimpels en plooien in het gezicht te verminderen of te laten verdwijnen. Het resultaat van een injectable behandeling  is een frisser en jonger ogend uiterlijk. Omdat niet iedereen evenveel rimpels in het gezicht heeft, is het niet altijd het doel om een jonger ogend uiterlijk te behalen. Sommigen storen zich enkel aan een bepaalde lijn in het gezicht die bijvoorbeeld zorgt voor een bozig of verdrietig uiterlijk. Zij willen enkel dat deze lijnen verdwijnen, zodat ze er uitzien zoals ze zichzelf voelen.

Onze artsen bekijken uw gezicht en luisteren goed naar uw wensen. Daarnaast gaan ze altijd voor een natuurlijk resultaat. Een Botox behandeling werkt ongeveer 3 tot 6 maanden en het resultaat van een filler behandeling houdt ongeveer 9 tot 12 maanden aan. Hierna kunt u de behandelingen weer veilig herhalen.

Injectables voor en na foto’s

Wanneer u zich laat behandelen door een ervaren (cosmetisch) arts, zorgen injectables voor een zeer mooi en natuurlijk resultaat. Voor en na foto’s van injectables geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten kunnen per persoon verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering door een kundig en ervaren arts.

Meer voor-na foto's

Reviews injectables

Duizenden cliënten zijn u voorgegaan voor een behandeling met injectables. Wij begrijpen dat een behandeling spannend kan zijn. Daarom delen wij graag een aantal ervaringen met u. Veel van onze cliënten vinden de behandeling achteraf meevallen en zijn erg blij met het resultaat. Op Kliniekervaringen.nl Google reviews en Zorgkaart Nederland leest u ervaringen van injectable behandelingen bij ABC Clinic.

Kliniekervaringen ABC Clinic, injectables

Zorgkaart Nederland ABC Clinic

Beste kliniek voor injectables in uw omgeving

ABC Clinic is sinds de oprichting in 2010 gespecialiseerd in injectables. Wij werken enkel met ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) die dagelijks aanwezig zijn voor behandelingen. Wij behoren hiermee tot de beste en meest ervaren klinieken in Nederland én België op het gebied van injectables. Omdat wij als zeer ervaren kliniek worden gezien ontvangen wij niet alleen mensen uit Breda. Voor injectables ontvangen wij dagelijks ook mensen uit Tilburg, Dordrecht, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam, Roosendaal en Zeeland in onze kliniek waar mensen gratis en discreet voor de deur kunnen parkeren.

 

 

 

 

 

Gratis consult bij een ervaren cosmetisch arts (KNMG)?

Wilt u meer informatie over de behandeling of heeft u behoefte aan een goed advies van één van de (cosmetisch) artsen? U bent van harte welkom om een afspraak te maken bij ABC Clinic.

Een consult is gratis en geheel vrijblijvend. De arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u ook uitgebreid de gelegenheid om uw vragen te stellen. Een afspraak maken kan via ons contactformulier of door te bellen naar 076 – 542 31 54. U kunt ook online eenvoudig een afspraak maken.

Gratis consult?

Kan ik met injectables behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een injectable-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Doet een behandeling met injectables pijn?

Nee, in principe hoef je bij een rimpelbehandeling met injectables geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een creme gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Hoe lang blijft het resultaat met injectables zichtbaar?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Sculptra blijft zelfs langer zitten (ongeveer 2 jaar). De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. De Botuline toxines die wij gebruiken houden ongeveer drie tot zes maanden aan. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de injectables?

Bij ABC Clinic werken we met de beste en veiligste producten die er wereldwijd zijn. Voor de Botuline toxine werken we met Azzalure en Botox. Qua fillers, ofwel vulmiddelen, werken we met Restylane, Sculptra en Profhilo. Deze producten zijn wereldwijd de best onderzochte vulmiddelen en hebben vrijwel allemaal in Amerika ook een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste tijdelijke producten wordt behandeld.

Zijn er bijwerkingen bij een behandeling met injectables?

De meest voorkomende bijwerkingen bij injectables zijn zwelling, jeuk en blauwe plekken. Wanneer je last hebt van bijwerkingen kan je deze koelen. De bijwerkingen verdwijnen na enkele uren of dagen na de behandeling.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Beter gezegd, het is een huideigen stof. Het komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid en is verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het trekt vocht aan, hydrateert, geeft veerkracht, volume en soepelheid. Dit is de gouden standaard op het gebied van rimpelvullers wereldwijd. Het is een veilig middel om de tekenen van veroudering aan te pakken, mits goed getest.

Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op allergische reacties te verwaarlozen. Belangrijk is de samenstelling en hoe het is gemaakt. Hier zitten wel verschillen tussen. De twee bekendste en veiligste producten die er wereldwijd zijn heten Restylane en Juvederm. Beiden zijn hyaluronzuren en beschikbaar als rimpelvuller. Ze bestaan uit een transparante gel die in kleine hoeveelheden met een naaldje of canule in de huid wordt gebracht. Hierdoor verdwijnen rimpels en krijg je volume op de plaatsen waar je dat wenst.

Hyaluronzuur is ook ideaal voor het opvullen van lippen, decollete-rimpels of handverjonging. Het resultaat is direct zichtbaar. Naast hyaluronzuur bestaan er ook rimpelvullers op basis van polymelkzuur (Sculptra), permanente vullers en rimpelvullers op basis van Calciumhydroxylapatiet (Radiesse).

Zijn de injectables die jullie gebruiken goedgekeurd door de gezondheidsinstanties?

Ja, Restylane, Sculptra en Azzalure zijn met een CE-certificering goedgekeurd in Europa. Daarnaast hebben de producten een FDA goedkeuring in de Verenigde Staten. Dit keurmerk hebben maar een aantal producten. Een FDA goedkeuring is veel meer waard dan een CE-keurmerk. De FDA goedkeuring wil zeggen dat de producten veilig zijn, veiliger dan wanneer er enkel een CE-keurmerk is.

Werken jullie met permanente producten?

Nee, wij werken enkel met de veiligste tijdelijke producten die er in de wereld zijn. Dit zijn Radiesse en Restylane voor de fillers en Botox en Azzalure voor de Botuline toxines.

Gratis consult