De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Injectables

Injectables worden gebruikt voor de behandeling van rimpels in het gezicht, lippen, decolleté of handen. Ook volumeverlies kan hersteld worden met injectables. Daarnaast hebben injectables ook medische toepassingen zoals het gebruik van Botox voor de behandeling van overmatig zweten, tandenknarsen, een tandvleeslach en migraine.

Injectable kliniek

ABC Clinic is een injectable-kliniek. Dagelijks behandelen onze ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen mannen en vrouwen. Om een optimaal advies te kunnen geven, werken onze artsen intensief samen met onze plastisch chirurgen en huidtherapeuten.

Wat zijn injectables

Injectables zijn onder te verdelen in Botox, fillers en Skinboosters. De verschillen tussen deze drie worden hieronder verder toegelicht.

Botox

Botox is ideaal om spiergerelateerde of expressieve rimpels in het gezicht te behandelen. Voorbeelden hiervan zijn de fronsrimpel, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes (lachrimpels). Het zorgt er dus voor dat de spieren ontspannen, de huid gladder wordt en de rimpels in het gezicht verdwijnen of verzachten. Daarnaast kan het worden toegepast voor de behandeling van migraine, spanningshoofdpijn, hyperhidrosis (overmatig zweten) en bruxisme (tandenknarsen).

Rimpels verwijderen

Door het natuurlijke verouderingsproces ontstaan er rimpels of volumeverlies. Wanneer men deze rimpels wil verwijderen of het volumeverlies wil verminderen, wordt er al snel gedacht aan Botox. Echter rimpels verwijderen of verzachten hoeft niet alleen met Botox. Hier bestaan nog veel misverstanden over. Om rimpels te verwijderen kunt u ook gebruik maken van fillers en Skinboosters.

Skinboosters

Skinboosters zijn een effectieve oplossing voor huidproblemen in het gezicht, de hals, het decolleté, acne-littekens en de handen. Ze zorgen niet direct voor volume, maar zorgen dat de vochtbalans onder de huid herstelt. Omdat de Skinbooster een badje van vocht aantrekt onder de huid wordt de huid van binnenuit gehydrateerd. Een Skinbooster is dus eigenlijk de ideale dag- en nachtcrème voor onder de huid!

Rimpels opvullen

Het opvullen van rimpels of het herstellen van volumeverlies kan alleen met fillers. Wij gebruiken hiervoor enkel de veiligste producten die er zijn: Restylane en Radiesse. Deze fillers zijn een effectief vulmiddel om plooien en rimpels op te vullen en volumeverlies in het gezicht te herstellen.

Injectable-behandelingen

Botox-behandeling

Een Botox-behandeling duurt bij ABC Clinic ongeveer 15 minuten. Tijdens een eerste consult zal dit 30 minuten zijn, omdat de arts tijdens het consult voldoende tijd neemt om de wensen en verwachtingen van de behandeling te bespreken. Tijdens de behandeling injecteert de arts de spier die de rimpels veroorzaakt met Azzalure. Deze Botuline toxine wordt geïnjecteerd met een dun naaldje. Deze injecties zullen slechts licht prikkelend aanvoelen en na de behandeling kunt u uw werkzaamheden direct hervatten.

Filler-behandeling

Een behandeling met fillers in Breda duurt ongeveer 30 minuten. Een filler-behandeling vindt plaats met Restylane. De arts injecteert de vloeistof, vermengd met een verdovingsmiddel, voorzichtig onder de huid. Dit gebeurt met een hele dunne naald; u zult hier nauwelijks hinder van ondervinden. Na de behandeling kunt u direct uw werkzaamheden weer hervatten. De plaats van de injectie kan wat gezwollen aanvoelen, maar dit is binnen enkele uren weer verdwenen.

Skinbooster-behandeling

Tijdens de Skinbooster-behandeling wordt met behulp van een hele dunne naald een kleine hoeveelheid Restylane Vital Skinbooster onder de huid geïnjecteerd. Afhankelijk van het te behandelen gebied kan de Skinbooster met of zonder verdoving worden toegepast. Na de behandeling kunt u wat last hebben van roodheid, lichte zwellingen of blauwe plekken. Dit is vaak na enkele dagen weer verdwenen. Om het resultaat van de Skinbooster-behandeling te behouden, raden onze artsen aan te starten met een kuur van twee of drie behandelingen. Daarna kan de behandeling iedere zes maanden herhaald worden om het resultaat te behouden.

Prijzen injectables

Behandeling Prijs
Consult€ 0,-
Botuline toxines
Fronsrimpel€ 149,-
Lachrimpels€ 149,-
Voorhoofdsrimpels€ 149,-
Overmatig zwetenvanaf€ 495,-
Tandenknarsenvanaf€ 250,-
Migrainevanaf€ 149,-
Gummy smilevanaf€ 95,-
Overactieve kinspiervanaf€ 95,-
Neusrimpelsvanaf€ 95,-
Fillers
Restylane
0,5 ml€ 350,-
1,0 ml€ 495,-
Elke volgende ml€ 400,-
1,5 ml€ 750,-
2,0 ml in dezelfde regio€ 795,-
Skinboosters
1,0 ml€ 350,-
3 x 1,0 ml€ 795,-
Maak een afspraak