e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox Breda

Heeft u last van spiergerelateerde rimpels en zorgen deze voor een verouderde, boze of vermoeide uitstraling? ABC Clinic Breda is gespecialiseerd in behandelingen met Botox.

Botox kliniek in Breda

ABC Clinic is de meest ervaren Botox kliniek in Breda. Sinds 2010 zijn onze gespecialiseerde (cosmetisch) artsen KNMG dagelijks bezig met Botox-behandelingen. Zij werken samen met een team van plastisch chirurgen en huidtherapeuten om u het beste advies te geven over uw huid en/of gezichtsveroudering.

Wat is Botox?

Botox is eigenlijk een merknaam. Wanneer we hier over spreken bedoelen we eigenlijk Botuline toxine. Dit eiwit vermindert de activiteit van de spieren, waardoor bepaalde rimpels verminderen of zelfs verdwijnen. Voorbeelden van deze rimpels zijn onder andere de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en de fronsrimpel. Naast de cosmetische toepassingen, kent Botox ook enkele medische toepassingen. Het wordt al jaren succesvol ingezet bij migraine, overmatig zweten en tandenknarsen.

Prijs Botox Breda

De kosten van een Botoxbehandeling kunnen per kliniek in Breda verschillen. De prijs is afhankelijk van het merk wat gebruikt wordt, de kundigheid en ervaring van de arts en de hoeveelheid die gebruikt moet worden voor een mooi en vooral natuurlijk resultaat. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen die wij in de kliniek hanteren. Let wel op: een consult is geheel noodzakelijk om de definitieve prijs van uw behandeling vast te leggen.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Halve zone€95,-
1 zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Fronsrimpelvanaf€149,-
Kraaienpootjes/lachrimpelsvanaf€149,-
Voorhoofdsrimpelsvanaf€149,-
Wenkbrauwlift met Botox€95,-
Baby Botoxvanaf€95,-
MigraineFronsvanaf€149,-
Temporaalvanaf€200,-
Achterhoofdvanaf€149,-
Nek en schoudersvanaf€200,-
Spanningshoofdpijn(min. 1 zone) vanaf €149,-
Tandenknarsen (bruxisme)vanaf€300,-
Overmatig zweten (hyperhidrosis oksels)250 eenheden €495,-
Neusrimpels (bunny lines)vanaf€95,-
Tandvleeslach (gummy smile)vanaf€95,-
Overactieve kinspier (putjes in kin)vanaf€95,-
Bekijk onze prijzen

Botox Breda voor en na

De artsen die werkzaam zijn bij ABC Clinic in Breda streven altijd naar een mooi en natuurlijk resultaat. Enkele cliënten hebben aangegeven dat we hun voor en na foto’s op onze website mogen plaatsen om u een goed beeld te kunnen geven van het resultaat.

Vrouw frons voor
Voor
Vrouw frons na
Na
Lachrimpels man voor
Voor
Lachrimpels man na
Na
Fronsrimpel voor Botox Azzalure - Sally
Voor
Fronsrimpel na Botox Azzalure - Sally
Na
Fronsrimpel met Botox behandelen
Voor
Fronsrimpel met Botox resultaat
Na
Bjorn voorhoofdsrimpels voor
Voor
Na foto's voorhoofd Bjorn Elizia Soares
Na
Botoxbehandeling fronsrimpel Patricia
Voor
Resultaat Botox-behandeling fronsrimpel Patricia
Na
behandelingen - injectables - Botox-behandeling boze blik voor
Voor
behandelingen - injectables - Botox-behandeling boze blik na
Na
Botox-kin voor
Voor
botox kin na
Na
Meer voor-na foto's

Hoe verloopt een Botoxbehandeling?

Een Botoxbehandeling start altijd met een gratis consultgesprek in onze kliniek in Breda. De cosmetisch arts luistert naar uw wensen en verwachtingen en bepaalt naar aanleiding van het gesprek waar het beste geïnjecteerd kan worden. Omdat de injecties slechts licht prikkelend aanvoelen is een verdoving niet noodzakelijk. Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten.

Binnen enkele dagen na uw behandeling wordt het eerste effect merkbaar. Let er wel op dat het definitieve resultaat twee weken op zich laat wachten. Indien u hier interesse in heeft kan er een controle afspraak gepland worden na uw behandeling.

BotoxFillers
Botox is gebaseerd op Botuline toxineFillers bevatten veelal hyaluronzuur
Botox is voor rimpels veroorzaakt door spierbewegingenFillers zijn voor het toevoegen van volume en het vullen van rimpels of lippen
Heeft een werking van 3 tot 6 maanden
(voor oksels langer)
Hebben een werking van 9 tot 18 maanden, afhankelijk van de indicatie
Behandeling duurt ongeveer 15 minutenBehandeling duurt ongeveer 30 minuten
Botox heeft ook medische indicaties zoals migraine, tandenknarsen en overmatig zwetenFillers zijn vooral voor cosmetische doeleinden

Botox Breda reviews

De meerderheid van onze cliënten uit Breda komt naar onze kliniek via ervaringen van anderen die een Botox-behandeling bij ons hebben ondergaan. Lees de verschillende Botox-ervaringen en reviews op onafhankelijke websites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Beste en meest ervaren kliniek voor Botox in Breda

ABC Clinic is sinds 2010 gespecialiseerd in Botox behandelingen. Wij werken enkel met gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) voor deze specialistische behandeling. Wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken in Nederland én België op het gebied van Botox behandelingen.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox Breda

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox Breda

Gratis Botox-consult bij ABC Clinic Breda

Een consult bij ABC Clinic in Breda is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling. Daarvoor moet de cosmetisch arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of plan uw consult online.

Gratis consult?

Veelgestelde vragen

Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

Kan ik met Botox behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Nee, er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een Botox-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Kan ik weer alles doen na een Botox-behandeling?

Na de Botox-behandeling heb je geen pijn en kan je je normale dagelijkse bezigheden hervatten. Er kan een klein bultje zichtbaar zijn na de behandeling, dit verdwijnt binnen een minuut of tien na de behandeling.

Wat moet ik me voorstellen bij een Botox-behandeling?

Botox wordt met een heel fijn naaldje in de huid geïnjecteerd. De meeste mensen omschrijven het als kleine speldenprikjes en ervaren dit niet als pijnlijk. Het is een behandeling die slechts vijf à tien minuten in beslag neemt.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online