e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Gerd Fabre Plastisch chirurg ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Gerd Fabre

Ooglidcorrectie Breda

Voor een ooglidcorrectie in Breda ben je bij ABC Clinic op het juiste adres. Sinds 2010 wordt deze ingreep dagelijks succesvol uitgevoerd door een team van ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen.

Ooglidcorrectie Breda bij ABC Clinic

ABC Clinic in Breda heeft sinds 2010 een toonaangevende expertise opgebouwd op het gebied van ooglidcorrecties. Duizenden mannen en vrouwen zijn bij ons behandeld aan hun ogen. Ons streven naar de hoogste kwaliteit, professionaliteit en clienttevredenheid staat, sinds de oprichting van onze kliniek, centraal in onze bedrijfsvoering.

Expertise

Onze ooglidcorrecties worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde specialisten met veel ervaring in de ooglidchirurgie:

SpecialistTitelAangesloten bij
A. van der WeidePlastisch chirurgNVPC, NVEPC
M. van AbeelenPlastisch chirurgNVPC
D. GoossensPlastisch chirurgRustend lid NVPC
G. FabreIn Belgie geregistreerd plastisch chirurg, arts in NederlandRBSPS (Belgische vereniging voor Plastische Chirurgie)

Team van plastisch chirurgen

Onze specialisten hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie:

  • Annette van der Weide is lid van het zeer ervaren team plastisch chirurgen van het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis, het ETZ in Tilburg.
  • Dennis Goossens is als gepensioneerd plastisch chirurg de meest ervaren plastisch chirurg van de kliniek en vindt het heerlijk om zijn werkzaamheden te kunnen blijven uitvoeren op het gebied van de aangezichtschirurgie.
  • Marjolijn van Abeelen voert de meeste ingrepen uit on onze kliniek. Zij is als plastisch chirurg verbonden aan het Anna ziekenhuis in Geldrop. Ze is een zeer geliefde en succesvolle chirurg in de ooglidchirurgie..
  • Gerd Fabre is in België werkzaam in het AZ Delta in Roeselare en het UZ in Leuven. Een ontzettend ervaren Belgische plastisch chirurg (arts in Nederland) die sinds de oprichting in 2010 verbonden is aan onze kliniek.

Verschil tussen de diverse specialismes

Bij ABC Clinic werken we met plastisch chirurgen* voor de ooglidcorrecties. We werken dus bewust niet met basisartsen, huisartsen of cosmetisch artsen (KNMG).

Waarom is dit belangrijk om te melden?

Veel klinieken werken met cosmetisch artsen of cosmetisch chirurgen voor ooglidcorrecties. In de praktijk zijn dat vaak basisartsen. De titel cosmetisch arts of cosmetisch chirurg is ook een niet beschermde titel, dat is de titel van plastisch chirurg wel. (Cosmetisch) Artsen hebben een veel kortere opleiding gevolgd dan een plastisch chirurg. Een basisarts heeft een opleiding gevolgd van tenminste 6 jaar. Een plastisch chirurg daarentegen heeft een specialistische opleiding van 12 jaar gehad. Daarbij heeft hij of zij met alle cosmetisch-plastisch chirurgische ingrepen ervaring opgedaan. Cosmetisch artsen KNMG hebben zeker wel een extra opleiding genoten, maar dit betreft voornamelijk de behandelingen met injectables en Skinboosters.

* Gerd Fabre is een geregistreerd Belgisch plastisch chirurg. In Nederland is hij ingeschreven in het BIG-register als arts.

Ons ondersteunende team

Bij ABC Clinic besteden we niet alleen aandacht aan onze artsen, maar ook aan ons ondersteunend team, inclusief secretariaat, verpleegkundigen en OK-assistenten, die gespecialiseerd zijn in zorg rondom ooglidcorrecties. We investeren continu in onze kliniek en onze medewerkers om te zorgen voor het hoogst mogelijke niveau van ervaring, kennis en zorg voor onze cliënten.

Onze Nederlandse plastisch chirurgen worden regelmatig gevisiteerd en moeten zich ook laten herregistreren, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de cosmetische en plastische chirurgie. Ze beheersen alle verschillende technieken voor zowel boven- als onderooglidcorrecties, waarbij rekening wordt gehouden met de verwijdering van zowel vet, huid als de spier.

Voor en na

Hieronder vind je verschillende foto’s van cliënten die bij ons in Breda behandeld zijn. Resultaten verschillen per persoon, vandaar dat het belangrijk is om een consultafspraak te maken met de specialist.

Ooglidcorrectie voor - bovenooglidcorrectie Linda
Voor
Ooglidcorrectie na - bovenooglidcorrectie
Na
Ooglidcorrectie en wenkbrauwlift voor - Gido
Voor
Na de ooglidcorrectie en wenkbrauwlift Gido
Na
Bovenooglidcorrectie voor, ooglidcorrectie voor
Voor
Bovenooglidcorrectie na, ooglidcorrectie na
Na
Ooglidcorrectie - Corry voor
Voor
Ooglidcorrectie - Corry na
Na
Ooglidcorrectie voor - Tonny
Voor
Ooglidcorrectie na - Tonny
Na
Meer voor en na

Ooglidcorrectie prijzen

De prijs van een ooglidcorrectie bij ABC Clinic zijn voor beide ogen. Ook de nacontroles zijn inclusief. Niet onbelangrijk: tijdens de ingreep wordt er niet enkel huid verwijderd, maar wordt er ook eventueel spier en vet verwijderd als dat nodig is.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Reviews ooglidcorrectie Breda

Verreweg de meeste cliënten komen naar onze kliniek in Breda via ervaringen van anderen die een ooglidcorrectie bij ons hebben ondergaan (vriend, vriendin, buurman of -vrouw of kennis). Op de verschillende ooglidcorrectie websites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland kun je veel ervaringen lezen.

Ooglidcorrectie Breda

ooglidcorrectie Breda

 

 

Maak een gratis afspraak

Locatie en Bereikbaarheid

Je vindt onze kliniek op een zeer gunstige locatie aan de Paardeweide 22 ABC (en D) in Breda. Onze privékliniek is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A16 en A27. Parkeren kun je voor de deur en is gratis en discreet. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar met de bus.

ABC Clinic in Breda

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult