Totaal
8.9
1176 reviews

Samenwerkingsverbanden ABC Clinic

Samenwerking plastische chirurgie, liposuctie, lipofilling & lipoedeem

Bij ABC Clinic zijn wij 100% gespecialiseerd in injectables, ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties en kleine plastisch chirurgische ingrepen zoals oor(lel)correcties en tepelcorrecties. Deze ingrepen worden uitgevoerd in goed geoutilleerde (zelfstandig) behandelkamers binnen onze kliniek.

Voor de plastisch chirurgische ingrepen die in een OK-klasse 1 (operatiekamer klasse 1) uitgevoerd moeten worden zijn wij een exclusieve samenwerking aangegaan met de plastisch chirurgen van het Amphia Ziekenhuis in Breda. Zij houden de consultgesprekken bij ABC Clinic in Breda en voeren de behandelingen uit in het ziekenhuis in Breda. U moet dan denken aan borstvergrotingen, buikwandcorrecties, faceliften, armliften en mommy makeovers. U profiteert op deze manier van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek en de veilige omgeving van het ziekenhuis. Voordeel is ook dat de wachttijden veelal korter zijn in onze kliniek, u gratis en discreet voor de deur kunt parkeren en verse koffie krijgt,

Op het gebied van liposuctie, lipoedeem en lipofilling werken we intensief samen met echte specialisten: cosmetisch arts Cedric de Mahieu en algemeen chirurg dr. Michel Visser. Ook zij voeren de consulten in onze kliniek in Breda, maar behandelen in Brussel (privépraktijk drs. de Mahieu) of in Rotterdam (operatiecomplex waar dr. Michel Visser werkzaam is)

Voor de behandelingen die wij niet in onze kliniek uitvoeren gaat u als cliënt een behandelovereenkomst aan met de arts of plastisch chirurg of huidkliniek. ABC Clinic faciliteert in deze gevallen enkel de consultgesprekken en eventuele nacontroles in haar kliniek in Breda. Dit geldt natuurlijk niet voor de injectables, ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties en oor(lel)correcties. Hiervoor gaat u gewoon een overeenkomst aan met ABC Clinic.


Naast bovenstaande samenwerkingsverbanden, gaat drs. Gerd Fabré regelmatig naar missies van Stichting See & Smile. Stichting See and smile organiseert humanitaire missies in onderontwikkelde regio’s in derdewereldlanden. Hier houdt hij medische consultaties en operatieve ingrepen, opleiding en/of bijscholing aan de lokale gezondheidswerkers.

Maak een afspraak