De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Ooglidcorrectie in Breda

Voor de ooglidcorrectie werken wij met een team van ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. De ooglidcorrecties worden uitgevoerd in onze kliniek in Breda. Een ooglidcorrectie kan bestaan uit een onderooglidcorrectie, een bovenooglidcorrectie, een combinatie van beiden of een bovenooglidcorrectie in combinatie met een wenkbrauwlift.

Ooglidcorrectie

ABC Clinic is een kliniek voor plastische chirurgie, injectables en huidverbetering in Breda. Voor de ooglidcorrectie werken wij met een team van ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. De ooglidcorrecties worden uitgevoerd in onze kliniek in Breda. Een ooglidcorrectie kan bestaan uit een onderooglidcorrectie, een bovenooglidcorrectie, een combinatie van beiden of een bovenooglidcorrectie in combinatie met een wenkbrauwlift. Ben je benieuwd wanneer een ooglidcorrectie voor jou geschikt is? Een ooglidcorrectie is geschikt wanneer je last hebt van een teveel aan huid boven je ogen of een teveel aan huid of vocht onder je ogen. Als gevolg van het verlies van elasticiteit van de huid en onder invloed van zwaartekracht en erfelijke factoren kunnen de oogleden gaan hangen of wallen ontstaan. Deze klachten kunnen prima verholpen worden. Deze ingreep wordt veelvuldig uitgevoerd door onze plastisch chirurgen die zich hierin gespecialiseerd hebben. Zij voeren deze behandeling op bijna dagelijkse basis uit.

Consult

Omdat een goede analyse van je klachten heel belangrijk is, starten we een ooglidcorrectie altijd met een vrijblijvend consult in de kliniek in Breda. De plastisch chirurg staat stil bij jouw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Daarnaast beantwoordt hij graag al je vragen. Wil je meer weten over een ooglidcorrectie? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Beste kliniek voor ooglidcorrectie

Wil jij weten wat de beste kliniek is voor een ooglidcorrectie? Wij raden altijd aan enkel een kliniek te kiezen met ervaren en gecertificeerde plastisch chirurgen. Daarnaast is het belangrijk dat het consultgesprek plaatsvindt met de behandelend plastisch chirurg. Als laatste raden wij aan om altijd te controleren of de plastisch chirurg reviews heeft en om te kijken hoe de nazorg eruit ziet. Bij ABC Clinic werken we enkel met de beste plastisch chirurgen op het gebied van ooglidcorrecties. Daarnaast vindt het consultgesprek altijd plaats met de behandelend plastisch chirurg. Wij raden aan om gebruik te maken van alle nacontrole die wij aanbieden.

Ooglidcorrectie voor en na

Op onze behandelpagina's van de onderooglidcorrectie en de bovenooglidcorrectie vind je verschillende voor en na foto's van de ooglidcorrectie. Let er wel op dat de resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering.

Ooglidcorrectie ervaringen

Voordat je een afspraak maakt bij een plastisch chirurg is het belangrijk om de ervaringen van anderen te lezen. ABC Clinic scoort via kliniekervaringen.nl een 8.7 vanuit de cliënten die jou voor zijn gegaan voor een ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie herstel

Na een ooglidcorrectie is het herstel erg belangrijk. De eerste dagen kan de huid nog wat gezwollen en blauw zien. Dit is een natuurlijke reactie. Deze zwelling en blauwe plekken verdwijnen na ongeveer een week. Wanneer de hechtingen verwijderd worden, ongeveer een week na de ingreep, is het eerste resultaat van de behandeling al zichtbaar.

Litteken ooglidcorrectie

De littekens van een ooglidcorrectie zullen na de ingreep niet zichtbaar zijn. De incisies worden in de plooien van de oogleden gemaakt of op de wipperrand.  Nadat de incisies zijn gehecht kan je al snel de kliniek verlaten. Na een week kom je terug voor het verwijderen van de hechtingen en na drie maanden voor een eindcontrole. Voor deze eindcontrole worden foto's gemaakt, zodat je het verschil voor- en na de ingreep goed kunt zien.

Ooglidcorrectie prijs

De prijs van de ooglidcorrectie vind je in het schema hier onder. De prijs is geheel afhankelijk van de ingreep die voor jou geschikt is.
BehandelingPrijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Bovenooglidcorrectie
Lokale verdoving€ 995,-
Onderooglidcorrectie
Lokale verdoving€ 1.495,-
Boven- en onderooglidcorrectie
Lokale verdoving€ 2.395,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift
Lokale verdoving€ 2.650,-
MACS-lift met bovenooglidcorrectie
Algehele verdoving€ 5.000,-

Ooglidcorrectie vergoed

Een ooglidcorrectie wordt vrijwel nooit vergoed. Alleen een bovenooglidcorrectie kan vergoed worden vanuit de basisverzekering. Dan moet er sprake zijn van een medische indicatie. Deze krijg je wanneer je:
  • een afwijking hebt die aangeboren is;
  • een chronische ziekte hebt waarmee je geboren bent;
  • last hebt van ernstige gezichtsbeperking. Dat wil zeggen dat de onderrand van het bovenooglid bij recht vooruit kijken minimaal 1 mm boven het centrum van de pupil hangt.
Let op: wij werken niet samen met zorgverzekeraars. Daarom wordt een ooglidcorrectie bij ABC Clinic nooit vergoed.
Maak een afspraak