De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Ooglidcorrectie

Voor de ooglidcorrectie werken wij met een team van ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. De ooglidcorrecties worden uitgevoerd in onze kliniek in Breda. Een ooglidcorrectie kan bestaan uit een onderooglidcorrectie, een bovenooglidcorrectie, een combinatie van beiden of een bovenooglidcorrectie in combinatie met een wenkbrauwlift.

Ooglidcorrectie

ABC Clinic is een kliniek voor ooglidcorrecties, injectables, plastische chirurgie en huidverbetering in Breda. Voor de ooglidcorrectie werken wij met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. De ooglidcorrecties worden uitgevoerd in onze kliniek in Breda. Een ooglidcorrectie kan bestaan uit een onderooglidcorrectie, een bovenooglidcorrectie, een combinatie van beiden of een bovenooglidcorrectie in combinatie met een wenkbrauwlift. Bent u benieuwd wanneer een ooglidcorrectie voor u geschikt is? Een ooglidcorrectie is geschikt wanneer u last heeft van een teveel aan huid boven uw ogen of een teveel aan huid of vocht onder uw ogen. Ook donkere kringen kunnen eventueel behandeld worden. Als gevolg van het verlies van elasticiteit van de huid en onder invloed van zwaartekracht en erfelijke factoren kunnen de oogleden gaan hangen of kunnen wallen ontstaan. Deze klachten kunnen prima verholpen worden. Ooglidcorrecties worden veelvuldig uitgevoerd door onze plastisch chirurgen die zich hierin gespecialiseerd hebben. Zij voeren deze behandeling dagelijks uit.

Consult

Omdat een goede analyse van uw klachten heel belangrijk is, starten we de behandeling altijd met een vrijblijvend consult in de kliniek in Breda. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Daarnaast beantwoordt hij graag al uw vragen. Wilt u meer weten over een ooglidcorrectie? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak, vul online het formulier in voor een afspraak of boek uw afspraak heel gemakkelijk online.

Beste kliniek voor ooglidcorrectie

Wilt u weten wat de beste kliniek is voor een ooglidcorrectie? Wij adviseren iedereen altijd voor een kliniek te kiezen met ervaren en gecertificeerde plastisch chirurgen. Er zijn veel klinieken die met basisartsen, huisartsen of cosmetisch artsen werken. Wij doen dit bewust niet! Plastisch chirurgen zijn opgeleid om deze ingreep goed en kundig uit te voeren. Daarnaast is het ook belangrijk dat het consultgesprek plaatsvindt met de behandelend plastisch chirurg. Als laatste raden wij aan om altijd reviews te controleren en om na te vragen hoe de nazorg eruit ziet. Bij ABC Clinic werken we enkel met de beste plastisch chirurgen op het gebied van ooglidcorrecties. Daarnaast vindt het consultgesprek altijd plaats met de behandelend plastisch chirurg. Wij raden aan om gebruik te maken van alle nacontroles die wij aanbieden.

Ooglidcorrectie voor en na

Op onze behandelpagina's van de onderooglidcorrectie en de bovenooglidcorrectie vindt u verschillende voor en na foto's van de ooglidcorrectie. Let er wel op dat de resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering.

Ooglidcorrectie ervaringen

Voordat u een afspraak maakt bij de plastisch chirurg is het belangrijk om de ervaringen van anderen te lezen. ABC Clinic scoort o.a. via kliniekervaringen.nl zeer goede cijfers van cliënten die u voor zijn gegaan.

Ooglidcorrectie herstel

Na een ooglidcorrectie is het herstel erg belangrijk. De eerste dagen kan de huid nog wat gezwollen en blauw zien. Dit is een natuurlijke reactie. Deze zwelling en blauwe plekken verdwijnen na ongeveer een week. Wanneer de hechtingen verwijderd worden, ongeveer een week na de ingreep, is het eerste resultaat van de behandeling al zichtbaar.

Litteken ooglidcorrectie

De littekens van een ooglidcorrectie zullen na de ingreep niet zichtbaar zijn. De incisies worden in de plooien van de oogleden gemaakt of op de wipperrand.  Nadat de incisies zijn gehecht kunt u al snel de kliniek verlaten. Na een week komt u terug voor het verwijderen van de hechtingen en na drie maanden voor een eindcontrole. Voor deze eindcontrole worden foto's gemaakt, zodat u het verschil voor en na de ingreep goed kunt zien.

Ooglidcorrectie prijs

De prijs van de ooglidcorrectie vindt u in het schema hieronder. De prijs is geheel afhankelijk van de ingreep die voor u geschikt is.
BehandelingPrijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Bovenooglidcorrectie
Lokale verdoving€ 995,-
Onderooglidcorrectie
Lokale verdoving€ 1.495,-
Boven- en onderooglidcorrectie
Lokale verdoving€ 2.395,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift
Lokale verdoving€ 2.650,-
MACS-lift met bovenooglidcorrectie
Algehele verdoving€ 5.000,-

Ooglidcorrectie vergoed

Een ooglidcorrectie wordt vrijwel nooit meer vergoed. Alleen een bovenooglidcorrectie kan vergoed worden vanuit de basisverzekering. Dan moet er sprake zijn van een medische indicatie. Deze krijgt u wanneer u:
  • een afwijking hebt die aangeboren is;
  • een chronische ziekte hebt waarmee u geboren bent;
  • last hebt van ernstige gezichtsbeperking. Dat wil zeggen dat de onderrand van het bovenooglid bij recht vooruit kijken minimaal 1 mm boven het centrum van de pupil hangt.
Let op: wij werken niet samen met zorgverzekeraars. Daarom wordt een ooglidcorrectie bij ABC Clinic nooit vergoed.
Maak een afspraak