Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Ooglidcorrectie

Wallen en hangende oogleden verwijder je met een ooglidcorrectie!

Ooglidcorrecties zijn één van de populairste én dankbaarste ingrepen in de plastische chirurgie. Dit is logisch aangezien iedereen vroeg of laat te maken krijgt met hangende oogleden, wallen onder de ogen of donkere kringen onder de ogen. Erfelijke factoren spelen vaak een belangrijke rol bij het ontstaan van hangende oogleden, wallen of donkere kringen, maar ook vermoeidheid of een verdrietige periode kunnen een mogelijke oorzaak zijn. Gelukkig biedt een ooglidcorrectie een zeer mooie en natuurlijke oplossing, mits de ooglidcorrectie uitgevoerd wordt door ervaren plastisch chirurgen.

Meer informatie

Resultaat van de ooglidcorrectie

Voor Ooglidcorrectie resultaten
Na Ooglidcorrectie ervaring
Ooglidcorrectie resultaat
VoorOoglidcorrectie resultaten
NaOoglidcorrectie ervaring
Ogen vrouw
VoorOoglidcorrectie vrouw voor
NaOoglidcorrectie vrouw na
Hangende oogleden of wallen?
VoorHangende oogleden en wallen voor ooglidcorrectie
NaGeen hangende oogleden en wallen meer na ooglidcorrectie
Vrouw met hangende oogleden en wallen onder de ogen
VoorVoor ooglidcorrectie vrouw
NaResultaat ooglidcorrectie vrouw
Man met wallen en hangende oogleden
VoorWallen en hangende oogleden voor ooglidcorrectie
NaResultaat ooglidcorrectie
Hangende oogleden of wallen?
VoorVrouw met hangende oogleden en wallen voor ooglidcorrectie
NaResultaat ooglidcorrectie

Na afloop van de ooglidcorrectie in Breda kunt u last krijgen van wat zwelling en blauwe plekken. Als deze in de loop van de week verdwijnen zal het eerste resultaat van de ooglidcorrectie al zichtbaar worden. Na zes tot acht dagen worden de hechtingen verwijderd en na drie maanden zijn uw ogen hersteld. Dan is het definitieve resultaat van de ooglidcorrectie ook bereikt.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend plastisch chirurg is altijd noodzakelijk voor een optimaal advies.

Consult ooglidcorrectie?

Omdat een goede analyse van uw klachten heel belangrijk is, starten we een ooglidcorrectie altijd met een vrijblijvend consult in onze kliniek in Breda. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat en beantwoordt verder al uw vragen tijdens het consultgesprek.

Wilt u meer weten over een ooglidcorrectie? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een vrijblijvende afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van een ooglidcorrectie

Een teveel aan huid of vet boven of onder uw ogen is een logisch gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. De huid verliest zijn elasticiteit en gaat onder invloed van de zwaartekracht wat uitzakken, maar ook erfelijke factoren zijn van invloed op het ontstaan van huid- of vetoverschot. Een ooglidcorrectie is een uitstekende oplossing om dit probleem te verhelpen. Het teveel aan huid wordt verwijderd. Ook de spier kan worden ingekort om je frisse blik op een natuurlijke manier te herstellen.

De behandeling

Voorafgaand aan de ooglidcorrectie zal de plastisch chirurg het teveel aan huid zorgvuldig aftekenen. Aansluitend wordt u plaatselijk verdoofd en start de ingreep. De plastisch chirurg verwijdert voorzichtig de overtollige huid, het teveel aan vet of stukje van de spier. 

Bij een bovenooglidcorrectie worden de incisies in de plooi van de oogleden gemaakt; Bij een onderooglidcorrectie vallen ze aan de binnenzijde van de ogen. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat littekens zichtbaar blijven. Nadat de sneetjes gehecht zijn, kunt u al snel de kliniek weer verlaten. Drie maanden na de ooglidcorrectie komt u naar de kliniek in Breda voor een eindcontrole.

Video's ooglidcorrectieOoglidcorrectie herstel

Na een ooglidcorrectie is het herstel erg belangrijk. De eerste dagen kan de huid nog wat gezwollen zijn en blauw zien. Dit verdwijnt na ongeveer een week. Wanneer de hechtingen verwijderd worden, een week na de ingreep, is het eerste resultaat al zichtbaar.

Zwelling na een ooglidcorrectie

De eerste week na de ooglidcorrectie treedt zwelling op. Het is verstandig om de huid na de ingreep zo goed mogelijk te koelen om deze zwelling tegen te gaan.


Litteken ooglidcorrectie

De littekens van een ooglidcorrectie zullen na de ingreep niet zichtbaar zijn. Bij een bovenooglidcorrectie worden de incisies in de plooi van de oogleden gemaakt; bij een onderooglidcorrectie vallen de littekens aan de binnenzijde van de ogen. Nadat de incisies gehecht zijn kunt u al snel de kliniek weer verlaten. Na een week komt u terug voor het verwijderen van de hechtingen en na drie maanden voor een eindcontrole.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een ooglidcorrectie?

  • Gespecialiseerde en ervaren plastisch chirurgen die qua anatomie van de ogen zeer ervaren zijn (dus géén huisarts, cosmetisch arts of dermatoloog);
  • Persoonlijke aandacht en een goede nazorg;
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding;
  • Onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een 8,8 (meer dan 450 ervaringen);
  • Consult met de behandelend plastisch chirurg;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Beste kliniek voor ooglidcorrectie

Wilt u weten wat de beste kliniek is voor een ooglidcorrectie? Wij raden aan enkel een kliniek te kiezen met ervaren en gecertificeerde plastisch chirurgen. Daarnaast is het belangrijk dat het consultgesprek plaatsvindt met de behandelend plastisch chirurg. Controleer altijd of er reviews zijn van de plastisch chirurg en bekijk hoe de nazorg eruitziet.

Ooglidcorrectie kosten

Behandeling Lokale verdoving      Algehele verdoving
Bovenooglidcorrectie (beide ogen) €995,-  
Onderooglidcorrectie (beide ogen)     €1495,-  
Boven- en onderooglidcorrectie (beide ogen)   €2395,-  
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift €2650,-  
MACS-lift met bovenooglidcorrectie              €5000,-

Een consult is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van een ooglidcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.  Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak bij ABC Clinic.

Uw ooglidcorrectie betalen in termijnen?

Cosmetic financeWij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic FinanceOoglidcorrectie vergoeding

Een ooglidcorrectie wordt vrijwel nooit vergoed. Een onderooglidcorrectie wordt sowieso niet vergoed en een bovenooglidcorrectie wordt in uitzonderlijke gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Dan moet er sprake zijn van een medische indicatie. Daarvan is sprake als u:
  • een afwijking heeft die aangeboren is;
  • een chronische ziekte heeft waarmee u geboren bent;
  • last heeft van een ernstige gezichtsbeperking. Dat wil zeggen dat de onderrand van het bovenooglid bij recht vooruitkijken minimaal 1 mm boven het centrum van de pupil hangt, wat vrijwel nooit het geval is.
Let op: ABC Clinic werkt niet samen met zorgverzekeraars. Daarom wordt een ooglidcorrectie bij ABC Clinic nooit vergoed.

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
S. De Morree

S. De Morree

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
S. Blom

S. Blom

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda
K. Leurs

K. Leurs

OK-assistente / Verpleegkundige

Breda

Ervaringen ooglidcorrectie

Dhr C. Ribbens ooglidcorrectie
‘Aanrader voor iedereen die een ooglidcorrectie overweegt.’
Dhr C. Ribbens ooglidcorrectie, Ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie Ingrid
‘HAD HET VEEL EERDER MOETEN DOEN. DANK JE WEL ABC CLINIC, DOKTER FABRE EN ALLE VRIENDELIJKE MENSEN.’
Ooglidcorrectie Ingrid, Ingrid's ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie
‘ Het eerste consult was door dr. Vermeulen zelf. Deskundige en relevante informatie.’
Ooglidcorrectie, Mevrouw Marieke
Meneer Smit
‘Uitstekend opgeleid personeel en een goede ervaring!’
Meneer Smit , Ooglidcorrectie in Breda
mevrouw Klaassen ooglidcorrectie
‘Dokter Fabre heeft uitstekend werk geleverd’
mevrouw Klaassen ooglidcorrectie, Ontzettend tevreden over het resultaat
Jan ooglidcorrectie
‘Heerlijk weer, zo'n frisse blik! ’
Jan ooglidcorrectie, Ooglidcorrectie ABC Clinic