De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Ooglidcorrectie

Zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen voeren de ooglidcorrecties bij ABC Clinic uit. De behandelingen worden onder plaatselijke verdoving uitgevoerd in onze kliniek in Breda.

ABC Clinic in Breda is een gespecialiseerde kliniek voor ooglidcorrecties. Wij werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen die dagelijks bezig zijn met ooglidcorrecties. De behandelingen worden onder plaatselijke verdoving uitgevoerd in onze kliniek in Breda. Een ooglidcorrectie kan bestaan uit een bovenooglidcorrectie, een onderooglidcorrectie, een wenkbrauwlift of een combinatie van deze ingrepen. Als gevolg van ouderdom, verslapping of verminderde elasticiteit van de huid, een verdrietige periode of erfelijke factoren kunnen uw oogleden gaan hangen of kunnen er wallen of donkere kringen onder uw ogen ontstaan. Deze klachten kunnen heel mooi en natuurlijk verholpen worden met een ooglidcorrectie, mits uitgevoerd door een kundig chirurg.

Consult ooglidcorrectie

Omdat een goede analyse van uw klachten heel belangrijk is, starten we de behandeling altijd met een vrijblijvend consult in de kliniek in Breda. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Daarnaast beantwoordt hij graag al uw vragen tijdens het consult.

Beste kliniek voor ooglidcorrectie

Wilt u weten wat de beste kliniek is voor een ooglidcorrectie? Wij adviseren iedereen altijd voor een kliniek te kiezen met ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen die in Nederland erkend zijn. Er zijn veel klinieken die met basisartsen, huisartsen of cosmetisch artsen werken. Wij doen dit bewust niet en raden dat ook af! Plastisch chirurgen zijn opgeleid om deze ingreep goed en kundig uit te voeren. Ook is het belangrijk dat u het consultgesprek heeft met de behandelend plastisch chirurg. Tenslotte raden wij u aan om altijd reviews te controleren en om na te vragen hoe de nazorg eruit ziet.

Ooglidcorrectie voor en na

Op onze behandelpagina's van de boven- en onderooglidcorrectie vindt u verschillende voor en na foto's. Let er wel op dat de resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Daarom is het consultgesprek met een ervaren plastisch chirurg zo belangrijk.

Ooglidcorrectie ervaringen

Voordat u een afspraak maakt bij de plastisch chirurg is het belangrijk om ervaringen van anderen te lezen die u voor zijn gegaan. ABC Clinic krijgt o.a. via KliniekervaringenKlantenvertellen en ZorgkaartNederland zeer hoge cijfers van cliënten die u voor zijn gegaan.

Ooglidcorrectie herstel

Na een ooglidcorrectie is het herstel erg belangrijk. De eerste dagen kan de huid nog wat gezwollen en blauw zien. Dit is een natuurlijke reactie. Deze zwelling en blauwe plekken verdwijnen na ongeveer een week. Wanneer de hechtingen verwijderd worden, ongeveer een week na de ingreep, is het eerste resultaat van de behandeling al zichtbaar.

Litteken na een ooglidcorrectie

De littekens van een ooglidcorrectie zullen na de ingreep niet zichtbaar zijn. De incisies worden in de plooien van de oogleden gemaakt of op de wipperrand.  Nadat de incisies zijn gehecht kunt u al snel de kliniek verlaten. Na een week komt u terug voor het verwijderen van de hechtingen en na drie maanden voor een eindcontrole. Voor deze eindcontrole worden foto's gemaakt, zodat u het verschil voor en na de ingreep goed kunt zien.

Wat kost een ooglidcorrectie?

De kosten zijn voor beide ogen en inclusief de nazorg en nacontroles.
BehandelingPrijs
Consult€ 35,-
Bovenooglidcorrectie€ 995,-
Onderooglidcorrectie€ 1.695,-
Boven- en onderooglidcorrectie€ 2.595,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift€ 2.650,-

Wordt een ooglidcorrectie vergoed?

Een ooglidcorrectie wordt vrijwel nooit meer vergoed. Enkel bij de bovenooglidcorrectie is er een kans op vergoeding vanuit de basisverzekering. Dan moet er wel sprake zijn van een medische indicatie.
Maak een afspraak