Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Menu
ABC Clinic

Borstcorrectie

Een borstcorrectie voor stevige borsten

Uw mooie borsten terug
Borsten kunnen, naarmate we ouder worden, hun mooie contouren verliezen. Ze worden slapper of gaan wat hangen. Vooral door ouderdom en zwangerschap(pen) wordt de huid slapper en gaan de borsten meer hangen. Het is een heel natuurlijk verschijnsel waar veel vrouwen last van kunnen hebben. Toch hoeft u het er niet bij te laten zitten. Met behulp van een borstcorrectie zorgen onze plastisch chirurgen ervoor dat het volume in de borsten op een veilige en natuurlijke manier wordt hersteld. De ingreep kan ook worden uitgevoerd met implantaten. Onze chirurgen maken enkel gebruik van de veiligste implantaten bij het uitvoeren van een borstcorrectie. Een correctie van de borsten wordt ook vaak uitgevoerd bij een mommy makeover.

Meer informatie

Resultaat van de borstcorrectie

Een borstcorrectie is een zeer dankbare ingreep die voor een heel natuurlijk resultaat zorgt. Wel zal uw lichaam enige tijd nodig hebben om te herstellen na de borstcorrectie. De eerste dagen zult u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Daarnaast kan het litteken gedurende enkele weken nog wat vurig van kleur zijn. Na enkele maanden wordt dit minder. Helemaal verdwijnen zal het litteken echter niet. Echter, na enkele maanden zal het litteken nauwelijks nog zichtbaar zijn.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten van een correctie van de borsten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. De plastisch chirurgen van het Amphia maken eventueel gebruik van een 3D-scan om het resultaat te bekijken. Dit gebeurt tijdens het tweede verplichte gesprek wat plaatsvindt in het Amphia ziekenhuis.

Consult borstcorrectie

Bij ABC Clinic starten we een borstcorrectie altijd met een vrijblijvend consult met de behandelend plastisch chirurg. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een borstcorrectie en beantwoordt uw vragen over de behandeling.

De plastisch chirurgen van het Amphia maken eventueel gebruik van een 3D-scan om het te verwachte resultaat te bekijken. Dit gebeurt tijdens het tweede verplichte gesprek wat plaatsvindt in het Amphia ziekenhuis!Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een borstlift of borstcorrectie? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van een borstcorrectie

Naarmate u ouder wordt, kunnen uw borsten wat gaan hangen of kunnen uw borsten slapper worden. En of het nu door gewichtsverlies, zwangerschap(pen) of borstvoeding komt, veel vrouwen hebben er moeite mee. Gelukkig kan een borstcorrectie voor een uitstekende oplossing zorgen. Wel is het belangrijk van tevoren goed te bepalen wat de uitkomst van deze behandeling zal zijn. Soms is het beter om een borstcorrectie te combineren met een borstvergroting. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over deze veilige en dankbare ingreep.

De behandeling

Voorafgaand aan een borstcorrectie brengt de anesthesist u onder algehele narcose. Aansluitend begint de plastisch chirurg de ingreep met het maken van een incisie. Meestal loopt deze vanaf de tepel naar beneden en eindigt in de borstplooi. Het teveel aan huid wordt vervolgens weggesneden en de tepel op de goede hoogte gebracht. Vervolgens wordt er wel of geen implantaat geplaatst. Dit verschilt per persoon. De ingreep eindigt met het plaatsen van twee drains, het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband. De drains worden na 24 tot 48 uur alweer verwijderd en ook het drukverband hoeft slechts enkele dagen te blijven zitten.

Waar word ik geopereerd?

De borstcorrectie wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor een borstcorrectie?

  • Gespecialiseerde plastisch chirurgen die dagelijks borstcorrecties en borstvergrotingen uitvoeren;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 8,8 (meer dan 450 ervaringen);
  • 3D-software kan gebruikt worden voor het tonen van het resultaat van de borstvergroting;
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen borstprotheses (Natrelle, Mentor, Sebbin);
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Kosten borstcorrectie

     Prijs
Borstcorrectie zonder prothese                vanaf €3950,- 
Borstcorrectie met ronde prothese vanaf  €5100,-
Borstcorrectie met anatomische prothese  vanaf  €5100,-
Borstcorrectie met prothese dual plane vanaf  €5100,-


Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van een borstcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Bel 076 - 542 31 54 voor een consult of klik hier voor een consultafspraak. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw borstcorrectie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
G. Dolmans

G. Dolmans

Plastische chirurgie

Breda
T. de Wit

T. de Wit

Plastische chirurgie

Breda
W. Kolkman

W. Kolkman

Plastische chirurgie

Breda

Ervaringen borstcorrectie

Borstcorrectie
‘'Blij met het resultaat'’
Borstcorrectie, Janina_borstcorrectie_MV
Mommy makeover
‘'Ik zou het zo weer doen!'’
Mommy makeover, Chantal_mommy-makeover_MV
Borstlift Anna
‘'Ik kan het iedereen aanraden!'’
Borstlift Anna, Anna_borstlift_PV
Mw. van Hooijdonk borstlift
‘Tevreden van begin tot het einde’
Mw. van Hooijdonk borstlift, Borstlift bij Dokter Kolkman bij ABC Clinic