De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Borstcorrectie

Borsten kunnen, naarmate we ouder worden, hun mooie contouren verliezen. Ze worden slapper of gaan wat hangen. Vooral door ouderdom en zwangerschap(pen) wordt de huid slapper en gaan de borsten meer hangen. Het is een heel natuurlijk verschijnsel waar veel vrouwen last van kunnen hebben. Ook zijn er vrouwen die last hebben van te grote of juist te kleine borsten. Toch hoeft u het er niet bij te laten zitten.

Behandelingen - borstcorrectie - tepelcorrectie

Tepelcorrectie

Wilt u mooie tepels?

Soms kan de grootte of vorm van de tepel u in de weg zitten. Of wellicht schaamt u zich voor je ingetrokken tepel(s).

Behandelingen - borstcorrectie - Lipofilling borsten

Lipofilling borsten

Wilt u natuurlijk vollere borsten?

Met een lipofilling van uw borsten slaat u twee vliegen in één klap. Plaatselijk te veel aan vet wordt verplaatst naar uw borsten voor meer stevigheid en volume.

Behandelingen - borstcorrectie - Borstverkleining man

Borstverkleining man

Wilt u van uw man boobs af?

Borstverkleining bij mannen, ofwel gynaecomastie, komt vaker voor dan u denkt. Bijna de helft van alle mannen heeft er in meer of mindere mate last van. Een borstverkleining is dan een mooie oplossing!

Behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting

Borstvergroting

Trots zijn op uw borsten?

Met mooie volle borsten voelt u zich op en top vrouw. Heeft u van nature kleine borsten of hebben uw borsten aan volume ingeboet na zwangerschap of gewichtsverlies, dan kan dat impact hebben op uw zelfvertrouwen.

Behandelingen - borstcorrectie - Borstlift

Borstlift

Wilt u weer trots zijn op uw borsten?

De zwaartekracht is vaak niet mals voor uw borsten. Met als gevolg dat ze wat gaan hangen en hun jeugdige veerkracht verliezen. Een borstlift is dan een mooie oplossing!

behandelingen - Plastisch - lipofilling

Lipofilling

Meer volume bij billen of borsten

Vindt u uw  billen te plat of uw borsten wat klein? Bent u niet tevreden over een liposculpture waarbij er deukjes zijn ontstaan in buik of benen?

Behandelingen - borstcorrectie - Borstverkleining man

Liposuctie mannenborsten

Voor altijd van uw mannenborsten of manboobs af?

Mannenborsten zijn een veelvoorkomend probleem. Veel mannen schamen zich voor hun manboobs omdat het er niet mannelijk genoeg uitziet. Een liposuctie of gynaecomastie is een mooie oplossing!

Een borstcorrectie voor stevige borsten

Uw mooie borsten terug

Borsten kunnen, naarmate we ouder worden, hun mooie contouren verliezen. Ze worden slapper of gaan wat hangen. Vooral door ouderdom en zwangerschap(pen) wordt de huid slapper en gaan de borsten meer hangen. Het is een heel natuurlijk verschijnsel waar veel vrouwen last van kunnen hebben. Ook zijn er vrouwen die last hebben van te grote of juist te kleine borsten. Toch hoeft u het er niet bij te laten zitten.

Met behulp van een borstcorrectie zorgen onze plastisch chirurgen ervoor dat het volume in de borsten toeneem of herstelt. Daarnaast kan een borstcorrectie zorgen voor kleinere borsten, waardoor rugproblemen worden opgelost. Een borstcorrectie kan bestaan uit een borstlift of borstvergroting, deze ingrepen kunnen worden uitgevoerd met implantaten of eigen vet, een borstverkleining of een tepelcorrectie. Onze chirurgen maken enkel gebruik van de veiligste producten bij het uitvoeren van een borstcorrectie. Een correctie van de borsten wordt ook vaak uitgevoerd bij een mommy makeover.

Consult borstcorrectie

Bij ABC Clinic starten we een borstcorrectie altijd met een vrijblijvend consult met de behandelend plastisch chirurg. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een borstcorrectie en beantwoordt graag uw vragen over de behandeling.

De plastisch chirurgen van het Amphia maken eventueel gebruik van een 3D-scan om het te verwachte resultaat van de borstcorrectie te bekijken. Dit gebeurt tijdens het tweede verplicht gesprek wat plaatsvindt in het Amphia ziekenhuis.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een borstcorrectie? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

De behandeling

Borstlift

Voorafgaand aan de borstlift brengt de anesthesist u onder algehele narcose. Aansluitend begint de plastisch chirurg de ingreep met het maken van een incisie. Meestal loopt deze vanaf de tepel naar beneden en eindigt in de borstplooi. Het teveel aan huid wordt weggesneden en de tepel wordt op de goede hoogte gebracht. Vervolgens wordt er wel of geen implantaat geplaatst. Dit verschilt per persoon. De ingreep eindigt met het plaatsen van twee drains, het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband. De drains worden na 24 tot 48 uur alweer verwijderd en ook het drukverband hoeft slechts enkele dagen te blijven zitten.

Borstvergroting implantaten

Voor aanvang van de borstvergroting brengt de anesthesist u onder volledige narcose. Aansluitend start de behandeling met het maken van een incisie. Afhankelijk van de situatie zal dit onder de oksel, op de rand van het tepelhof of in de borstplooi zijn. Via deze incisie creëert de plastisch chirurg ruimte om het implantaat in te brengen. Na het plaatsen van het implantaat hecht de plastisch chirurg de wond en is de ingreep klaar. U blijft een nachtje in het ziekenhuis en de volgende dag wordt u door de plastisch chirurg uit het ziekenhuis ontslagen.

Borstvergroting eigen vet

Een borstvergroting met eigen vet start altijd met een liposuctie of liposculptuur om het vet te verwijderen wat nodig is voor de lipofilling. Op de afgesproken plekken (vaak bij de buik of bovenbenen) maakt de arts of plastisch chirurg een zeer kleine incisie en spuit hij een fysiologische zoutwateroplossing met verdovingsvloeistof in. Na een korte wachttijd van enkele minuten zal via de incisies een vibrerende kleine canule ingebracht worden en wordt het vet verwijderd. Dit vet wordt vervolgens gereinigd en terug gespoten op de plaatsen waar dat nodig is.

Borstverkleining

Een borstverkleining vindt altijd plaats onder algehele narcose. De plastisch chirurg start de ingreep met het maken van een incisie. Deze loopt van de tepel naar beneden tot in de borstplooi. Aansluitend wordt het teveel aan vet-, huid- en klierweefsel verwijderd en de tepel op de goede hoogte herplaatst. De ingreep eindigt met het hechten van de incisie en het aanbrengen van een drukverband.

Tepelcorrectie

Over het algemeen vindt een tepelcorrectie onder algehele narcose plaats. In geval van een verkleining van het tepelhof maakt de plastisch chirurg een incisie rond de tepel of tepelhof en verwijdert het teveel aan huid. Is er sprake van een te grote tepel, dan wordt deze verkleind door het teveel aan huid en klierweefsel weg te nemen. Voor een ingetrokken tepel worden de melkgangetjes onder de tepel losgemaakt. Dit zorgt ervoor de dat de tepel niet meer naar binnen gaat staan. De behandeling eindigt met het hechten van de gemaakte incisies. Na ongeveer een week worden deze weer verwijderd.

Waar word ik geopereerd?

De borstcorrectie wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 Kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta Ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Resultaat van de borstcorrectie

Een borstcorrectie is een zeer dankbare ingreep die voor een heel natuurlijk resultaat zorgt. Wel zal uw lichaam enige tijd nodig hebben om te herstellen na de borstcorrectie. De eerste dagen zult u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Daarnaast kunnen littekens gedurende enkele weken nog wat vurig van kleur zijn. Na enkele maanden wordt dit minder. Helemaal verdwijnen zullen littekens niet. Echter, na enkele maanden zullen littekens nauwelijks nog zichtbaar zijn.

Kosten borstcorrectie

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Borstvergroting
Ronde prothesevanaf€ 3.950,-
Anatomische prothesevanaf€ 3.950,-
Dual planevanaf€ 3.950,-
Eigen vetvanaf€ 5.000,-
Prothesewisselvanaf€ 5.700,-
Borstlift
Zonder prothesevanaf€ 3.950,-
Ronde prothesevanaf€ 5.100,-
Anatomische prothesevanaf€ 5.100,
Dual planevanaf€ 5.100,-
Prothesewisselvanaf€ 5.700,-
Tepelcorrectie
Ingetrokken tepelsvanaf€ 1.500,-
Tepelreductievanaf€ 1.500,-
Tepelhofverkleiningvanaf€ 1.500,-
Borstverkleining man
Vetweefselvanaf€ 2.000,-
Vet- en klierweefselvanaf€ 2.700,-

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van een borstcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Bel 076 - 542 31 54 voor een consult of klik hier voor een consultafspraak.

Uw borstcorrectie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Maak een afspraak