Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Borstverkleining man

Mannenborsten (man boobs) verdwijnen met een borstverkleining!

Borstvorming bij mannen, ofwel man boobs (gynaecomastieis een veelvoorkomend probleem. Bijna de helft van de mannen heeft er in meer of mindere mate last van. En hoewel het verschijnsel meestal onschuldig is, brengt het vaak schaamte met zich mee. Een borstverkleining kan dan ook een heel welkome oplossing bieden. Het teveel aan vet- en klierweefsel wordt verwijderd en de oorspronkelijke contouren van de borst worden hersteld.

Meer informatie

Resultaat van een borstverkleining

Bij vet- en klierweefsel:
Vlak na de operatie kunt u wat last hebben van zwellingen en stijfheid. Als dit ongemak in de loop van de week afneemt, wordt het eerste effect al goed zichtbaar. Na enkele dagen kunt u uw bezigheden weer oppakken, na een week of zes is ook zwaardere inspanning weer mogelijk. De eerste maanden kunnen de littekens nog wat vurig van kleur zijn. Na verloop van tijd zal dit langzaam verdwijnen en zullen de littekens nauwelijks nog zichtbaar zijn. Na ongeveer zes maanden zijn de nieuwe contouren van uw borstkas blijvend gevormd.

Bij enkel vetweefsel:
De eerste dagen na de ingreep kunt u last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Nadat deze in de loop van de week afnemen, zal het eerste resultaat zichtbaar worden. Het definitieve effect zal echter pas na twee tot drie maanden bereikt zijn. Meer informatie over deze behandeling leest u hier.

Consult borstverkleining man?

Bij ABC Clinic starten we een borstverkleining altijd met een vrijblijvend consult met de behandelend plastisch chirurg. Hij bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt graag al uw vragen over de borstverkleining.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van de borstverkleining? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van een borstverkleining bij mannen

Borstvorming bij mannen wordt meestal zichtbaar in de puberteit, maar ook op middelbare leeftijd kunnen borsten bij mannen ontstaan. De oorzaak is vaak onduidelijk en meestal verdwijnen deze zwellingen vanzelf weer. Belemmert borstvorming u echter in het dagelijks leven dan is het goed hier wat aan te doen. Met hulp van een borstverkleining kunnen we de plaatselijke vetophopingen wegnemen en ook het teveel aan klierweefsel verwijderen.

De behandeling

De borstverkleining kan zowel onder plaatselijke verdoving als onder algehele narcose plaatsvinden. Dit is afhankelijk van het wel of niet aanwezig zijn van klierweefsel. Heeft u enkel vetweefsel dan zal de behandeling bestaan uit een liposuctie onder lokale verdoving. De behandeling wordt dan uitgevoerd door de cosmetisch arts. 

Is er tevens klierweefsel aanwezig dan zal de behandeling uitgebreider zijn en worden uitgevoerd onder algehele narcose door de plastisch chirurg. De anesthesist brengt u dan voor aanvang van de behandeling onder algehele narcose. Om overtollig klierweefsel te kunnen verwijderen, maakt de plastisch chirurg een klein sneetje aan de onderzijde van de tepelhof. Vervolgens wordt het overschot aan klierweefsel van de huid en spier losgemaakt en verwijderd. Nadat het sneetje gehecht is, wordt met hulp van een liposuctie behandeling nog het overtollig vetweefsel weggezogen. De ingreep eindigt met het aanbrengen van een verband rond de borst.

Waar word ik geopereerd?

De borstverkleining wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een borstverkleining?

Kosten borstverkleining

  Prijs
Borstverkleining - vetweefsel - enkel liposuctie         €2000,-
Borstverkleining - vet- en klierweefsel €2700,-

Een consult is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de borstverkleining. Daarvoor moet de plastisch chirurg of cosmetisch arts u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak in Breda. 

Liposuctie in termijnen betalen
Uw borstverkleining betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
T. de Wit

T. de Wit

Plastische chirurgie

Breda
W. Kolkman

W. Kolkman

Plastische chirurgie

Breda

Ervaringen borstverkleining (man)

Mannenborsten behandelen
‘Wat een ontzettend aardige en sympathieke chirurg is dr. Fabre!’
Mannenborsten behandelen, Jesper Borstverkleining gynaecomastie mannen
Gynaecomastie
‘'Eindelijk geen borsten meer!'’
Gynaecomastie, Rene_gynaecomastie_DM
Gynaecomastie
‘'Prima chirurg, prima kliniek'’
Gynaecomastie, Valentijn_gynaecomastie_MV
Meneer Peters borstverkleining
‘De borstverkleining is mij zeer goed bevallen’
Meneer Peters borstverkleining, Borstverkleining ABC Clinic