e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Ooglidcorrectie kosten

De kosten van een ooglidcorrectie zijn afhankelijk van de behandeling die nodig is. Prijzen zijn altijd voor beide ogen, inclusief consult en nazorg en behandeling door een gespecialiseerde plastisch chirurg.

Ooglidcorrectie kosten

De kosten van een ooglidcorrectie zijn voor beide ogen en behandeling door een ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurg. Ook de nacontroles zijn inclusief. Niet onbelangrijk: tijdens de ingreep wordt er niet enkel huid verwijderd, maar wordt er ook eventueel spier en vet verwijderd als dat nodig is.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

De prijs van een ooglidcorrectie is afhankelijk van de behandeling die voor u het meest geschikt is. Daarvoor is het gratis consult met de plastisch chirurg zo belangrijk. Een bovenooglidcorrectie is veelal de beste oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden. Wanneer uw hangende oogleden echter veroorzaakt worden door laag hangende of drukkende wenkbrauwen, is een combinatie met een wenkbrauwlift een beter alternatief. Bij wallen onder de ogen is een onderooglidcorrectie de beste oplossing.

Uw ooglidcorrectie in termijnen betalen?

Wilt u graag een ooglidcorrectie ondergaan maar kunt u of wilt u de kosten niet in één keer betalen? Via Cosmetic Finance is het mogelijk uw ooglidcorrectie in termijnen te betalen. Zij gaan uiterst discreet met uw aanvraag om.

Kun je een ooglidcorrectie vergoed krijgen?

De ingreep komt nauwelijks nog in aanmerking voor een vergoeding. In slechts incidentele gevallen kan een bovenooglidcorrectie (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Een bovenooglidcorrectie wordt dus vrijwel nooit meer vergoed door de zorgverzekeraar. De voorwaarden voor een vergoeding zijn dusdanig streng dat slechts enkelen in aanmerking komen voor een vergoeding. Een onderooglidcorrectie wordt sowieso nooit vergoed, omdat deze ingreep altijd als een esthetische behandeling wordt gezien.

 

Meer over vergoedingen

Waarom verschillen de prijzen tussen klinieken?

Verschil in de prijs van een ooglidcorrectie kunnen wij goed aan u uitleggen. Er zijn verschillende aanbieders die werken met huisartsen, cosmetisch artsen of basisartsen voor de ooglidcorrecties. Soms werken de goedkope klinieken zelfs met artsen die nog in opleiding zijn. Hier doen wij niet aan mee.

Wij werken enkel met gespecialiseerde plastisch chirurgen. Het grote voordeel van plastisch chirurgen is dat zij een 12-jarige opleiding hebben genoten, waarbij de ooglidcorrectie een vast onderdeel is geweest van de opleiding. Een plastisch chirurg behandelt ook niet alleen huidoverschot, maar ook eventueel overtollig vet- en/of spierweefsel. Ook is de plastisch chirurg de juiste medisch specialist voor het stellen van de juiste diagnose. Een plastisch chirurg beheerst alle technieken en behandelingen. Zij weten precies hoe zij de bron van het probleem moeten aanpakken. Ook kunnen plastisch chirurgen zelfstandig eventuele complicaties oplossen die zich voor kunnen doen na een ingreep, hoe klein deze kans ook is. Kies daarom altijd voor een plastisch chirurg wanneer u een ooglidcorrectie overweegt.

Reviews en ervaringen

Een overgrote meerderheid van onze cliënten komt naar ons via ervaringen van anderen. Lees de verschillende ervaringen of reviews op onafhankelijke websites zoals Kliniekervaringen en Zorgkaart Nederland.

Kliniekervaringen ABC Clinic, ooglidcorrectie kosten

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Om zekerheid te krijgen over de kosten van een ooglidcorrectie is een consult met de plastisch chirurg noodzakelijke. Een consult is in te plannen bij ons in de kliniek of als video-consult. Tijdens het consult staat de specialist stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt uw vragen. U kunt uw consult of video-consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?

Veelgestelde vragen

Hoe duur is een ooglift?

Voor een ooglift of ooglidcorrectie verschillen de kosten sterk, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de gekozen kliniek en de ervaring van de plastisch chirurg. In het algemeen varieert de prijs voor een bovenooglidcorrectie tussen €600 en €1750 (€995 bij ABC Clinic) en voor een onderooglidcorrectie tussen €1200 en €3750 (€1695 bij ABC Clinic). Plan nu een gratis consult om de exacte prijs voor uw specifieke situatie te bespreken! 

Wat kost een consult?

De kosten van een consult voor plastische chirurgie en injectables binnen ABC Clinic zijn gratis. Dit betreft de fillers, Botox, ooglidcorrecties, oor(lel)correcties en schaamlipcorrecties. Een consult voor liposuctie is € 50,- De consultkosten voor overige vormen van plastische chirurgie  zijn ook €5o,-.

Wat kost een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is mogelijk vanaf € 995,-. Een bovenooglidcorrectie kost € 995,- en een onderooglidcorrectie kost € 1.695,-. Dit is natuurlijk voor beide ogen. Een boven- en onderooglidcorrectie kost € 2.595,-. De behandeling wordt uitgevoerd door zeer ervaren plastisch chirurgen, dus geen huisarts, basisarts of cosmetisch arts.

Wat zijn de kosten van een ooglidcorrectie?

De kosten voor een ooglidcorrectie variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kliniek, de ervaring van de arts en de omvang van de ingreep. Over het algemeen kost een bovenooglidcorrectie tussen de € 600 en € 1.750, terwijl een onderooglidcorrectie tussen € 1.200 en € 3.750 kost. Het is belangrijk om bij verschillende klinieken offertes op te vragen om de beste prijs te vinden die past bij jouw wensen en budget.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult