Totaal
8.9
1109 reviews

Ooglidcorrectie kosten

De kosten van een ooglidcorrectie zijn afhankelijk van de behandeling die nodig is. Prijzen zijn altijd voor beide ogen, inclusief consult en nazorg en behandeling door een gespecialiseerde plastisch chirurg.

Ooglidcorrectie kosten

De prijs van een ooglidcorrectie is voor beide ogen en daarbij wordt u altijd behandeld door een ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurg. Ook de nacontroles zijn inclusief. Niet onbelangrijk: tijdens de ingreep wordt er niet enkel huid verwijderd, maar wordt er ook eventueel spier en vet verwijderd als dat nodig is.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

De kosten van een ooglidcorrectie zijn afhankelijk van de behandeling die voor u het meest geschikt is. Daarvoor is een (gratis) consult met de plastisch chirurg noodzakelijk. Een bovenooglidcorrectie is veelal de beste oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden. Wanneer uw hangende oogleden echter veroorzaakt worden door laag hangende wenkbrauwen, is een wenkbrauwlift beter voor de lange termijn. Bij wallen onder de ogen is een onderooglidcorrectie eigenlijk altijd de beste en mooiste oplossing.

Aan iedere behandeling zit een ander prijskaartje. Tijdens het gratis consult met de plastisch chirurg wordt bekeken wat voor u de meest geschikte behandeling is en ontvangt u een offerte van de behandeling.

Uw ooglidcorrectie in termijnen betalen?

Wilt u graag een ooglidcorrectie ondergaan maar kunt u of wilt u de kosten niet in één keer betalen? Via Cosmetic Finance is het mogelijk uw ooglidcorrectie in termijnen te betalen. Zij gaan uiterst discreet met uw aanvraag om.

Vergoeding ooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie wordt bijna nooit meer vergoed door de zorgverzekeraar. De voorwaarden om in aanmerking te komen voor een vergoeding zijn dusdanig streng dat vrijwel niemand meer in aanmerking komt voor een vergoeding. Een onderooglidcorrectie wordt sowieso nooit vergoed, omdat deze ingreep altijd als een esthetische behandeling wordt gezien.

Meer over vergoedingen

Waarom verschillen de prijzen tussen klinieken?

Verschil in de prijs van een ooglidcorrectie kunnen wij goed aan u uitleggen. Er zijn verschillende aanbieders die werken met huisartsen, cosmetisch artsen of basisartsen voor de ooglidcorrecties. Soms werken de goedkope klinieken zelfs met artsen die nog in opleiding zijn. Hier doen wij niet aan mee.

Wij werken enkel met gespecialiseerde plastisch chirurgen. Het grote voordeel van plastisch chirurgen is dat zij een 12-jarige opleiding hebben genoten, waarbij de ooglidcorrectie een vast onderdeel is geweest van de opleiding. Een plastisch chirurg behandelt ook niet alleen huidoverschot, maar ook eventueel overtollig vet- en/of spierweefsel. Ook is de plastisch chirurg de juiste medisch specialist voor het stellen van de juiste diagnose. Een plastisch chirurg beheerst alle technieken en behandelingen. Zij weten precies hoe zij de bron van het probleem moeten aanpakken. Ook kunnen plastisch chirurgen zelfstandig eventuele complicaties oplossen die zich voor kunnen doen na een ingreep, hoe klein deze kans ook is. Kies daarom altijd voor een plastisch chirurg wanneer u een ooglidcorrectie overweegt.

Reviews en ervaringen

Een overgrote meerderheid van onze cliënten komt naar ons via ervaringen van anderen. Lees de verschillende ervaringen of reviews op onafhankelijke websites zoals Kliniekervaringen en Zorgkaart Nederland.

Kliniekervaringen ABC Clinic, ooglidcorrectie kosten

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Om zekerheid te krijgen over de kosten van een ooglidcorrectie is een consult met de plastisch chirurg noodzakelijke. Een consult is in te plannen bij ons in de kliniek of als video-consult. Tijdens het consult staat de specialist stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt uw vragen. U kunt uw consult of video-consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?

Wat kost een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is mogelijk vanaf € 995,-. Een bovenooglidcorrectie kost € 995,- en een onderooglidcorrectie kost € 1.695,-. Dit is natuurlijk voor beide ogen. Een boven- en onderooglidcorrectie kost € 2.595,-. De behandeling wordt uitgevoerd door zeer ervaren plastisch chirurgen, dus geen huisarts, basisarts of cosmetisch arts.

Wanneer wordt een ooglidcorrectie vergoed?

Een ooglidcorrectie wordt eigenlijk bijna nooit vergoed. Alleen een bovenooglidcorrectie kan vergoed worden vanuit de basisverzekering (vanaf 1 januari 2017). Dan moet er sprake zijn van een medische indicatie. Deze indicatie krijg je alleen aan de volgende zeer strike voorwaarden wordt voldaan. Een onderooglidcorrectie wordt overigens nooit vergoed.

De voorwaarden om in aanmerking te komen voor een vergoeding vind je hier.

Wat kost een consult?

De kosten van een consult voor plastische chirurgie en injectables binnen ABC Clinic zijn gratis. Dit betreft de fillers, Botox, ooglidcorrecties, oor(lel)correcties en schaamlipcorrecties. Een consult voor liposuctie is € 50,- De consultkosten voor overige vormen van plastische chirurgie  zijn ook €5o,-.

Gratis consult