Totaal
9.0
1008 reviews

Ooglidcorrectie kosten

De kosten van een ooglidcorrectie zijn afhankelijk van de behandeling die nodig is. Prijzen zijn altijd voor beide ogen, inclusief consult en nazorg en behandeling door een gespecialiseerde plastisch chirurg.

Ooglidcorrectie kosten

De prijs van een ooglidcorrectie is voor beide ogen en daarbij wordt u altijd behandeld door een ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurg. Ook de nacontroles zijn inclusief. Niet onbelangrijk: tijdens de ingreep wordt er niet enkel huid verwijderd, maar wordt er ook eventueel spier en vet verwijderd als dat nodig is.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

De kosten van een ooglidcorrectie zijn afhankelijk van de behandeling die voor u het meest geschikt is. Daarvoor is een (gratis) consult met de plastisch chirurg noodzakelijk. Een bovenooglidcorrectie is veelal de beste oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden. Wanneer uw hangende oogleden echter veroorzaakt worden door laag hangende wenkbrauwen, is een wenkbrauwlift beter voor de lange termijn. Bij wallen onder de ogen is een onderooglidcorrectie eigenlijk altijd de beste en mooiste oplossing.

Aan iedere behandeling zit een ander prijskaartje. Tijdens het gratis consult met de plastisch chirurg wordt bekeken wat voor u de meest geschikte behandeling is en ontvangt u een offerte van de behandeling.

Uw ooglidcorrectie in termijnen betalen?

Wilt u graag een ooglidcorrectie ondergaan maar kunt u of wilt u de kosten niet in één keer betalen? Via Cosmetic Finance is het mogelijk uw ooglidcorrectie in termijnen te betalen. Zij gaan uiterst discreet met uw aanvraag om.

Vergoeding ooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie wordt bijna nooit meer vergoed door de zorgverzekeraar. De voorwaarden om in aanmerking te komen voor een vergoeding zijn dusdanig streng dat vrijwel niemand meer in aanmerking komt voor een vergoeding. Een onderooglidcorrectie wordt sowieso nooit vergoed, omdat deze ingreep altijd als een esthetische behandeling wordt gezien.

Meer over vergoedingen

Waarom verschillen de prijzen tussen klinieken?

Verschil in de prijs van een ooglidcorrectie kunnen wij goed aan u uitleggen. Er zijn verschillende aanbieders die werken met huisartsen, cosmetisch artsen of basisartsen voor de ooglidcorrecties. Soms werken de goedkope klinieken zelfs met artsen die nog in opleiding zijn. Hier doen wij niet aan mee.

Wij werken enkel met gespecialiseerde plastisch chirurgen. Het grote voordeel van plastisch chirurgen is dat zij een 12-jarige opleiding hebben genoten, waarbij de ooglidcorrectie een vast onderdeel is geweest van de opleiding. Een plastisch chirurg behandelt ook niet alleen huidoverschot, maar ook eventueel overtollig vet- en/of spierweefsel. Ook is de plastisch chirurg de juiste medisch specialist voor het stellen van de juiste diagnose. Een plastisch chirurg beheerst alle technieken en behandelingen. Zij weten precies hoe zij de bron van het probleem moeten aanpakken. Ook kunnen plastisch chirurgen zelfstandig eventuele complicaties oplossen die zich voor kunnen doen na een ingreep, hoe klein deze kans ook is. Kies daarom altijd voor een plastisch chirurg wanneer u een ooglidcorrectie overweegt.

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Om zekerheid te krijgen over de kosten van een ooglidcorrectie is een consult met de plastisch chirurg noodzakelijke. Een consult is in te plannen bij ons in de kliniek of als video-consult. Tijdens het consult staat de specialist stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt uw vragen. U kunt uw consult of video-consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
Zijn de weergegeven kosten voor één oog of beide ogen?

De kosten die op onze website worden weergegeven zijn voor beide ogen. U betaalt de behandeling dus niet per oog.

Is een ooglidcorrectie blijvend?

Een ooglidcorrectie zorgt voor een langdurig resultaat. Ondanks een ooglidcorrectie is de huid alsnog onderhevig aan verslapping en veroudering van de huid. Hierdoor kunnen de oogleden, ook na een ooglidcorrectie, op latere leeftijd alsnog gaan hangen.

Kan ik mijn ooglidcorrectie in termijnen betalen?

Wij werken niet met behandelingen of ingrepen betalen in termijnen. Wel kunt u uw ooglidcorrectie financieren via Cosmetic Finance. U sluit hier een lening af en betaalt deze in termijnen terug. Meer informatie vindt u op: http://cosmeticfinance.nl

Ga ik onder narcose bij een onderooglidcorrectie?

Nee, onze plastisch chirurgen voeren de onderooglidcorrectie onder plaatselijke verdoving uit. De behandeling kan eventueel onder algehele narcose worden uitgevoerd, maar de narcose maakt het onnodig duurder. Voor de eventuele angst voor pijn tijdens de ooglidcorrectie hoeft u de behandeling niet onder narcose te laten uitvoeren. Vrijwel al onze cliënten vertellen dat ze de verdovingsprikjes amper hebben gevoeld en dat zij de gehele ingreep erg vonden meevallen.

Hoe kan ik me voorbereiden op een ooglidcorrectie?

Voor de ingreep sturen wij altijd een lijst mee met de raadgevingen die u vooraf dient op te volgen. Op deze pagina vindt u de lijst met voorbereidingen voor de ingreep:

– De dag van de ingreep is koffie (cafeïne) niet toegestaan.
– Roken: het beste is om 2 weken vóór de ingreep te stoppen met roken. Nog beter is het om helemaal te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een zeer slechte invloed op uw huid. Roken heeft ook een negatieve invloed op het herstel van de behandeling.
– Alcohol: Geen alcohol minimaal twee dagen vóór de ingreep.
– Aspirine: Stop met aspirine minimaal 1 week vóór de ingreep.
– Als u antistolling (bloedverdunners) gebruikt (acenocoumarol of fenprocoumon tabletten) neem dan vóóraf contact op met uw arts en/of de trombosedienst. Bespreek de uitslagen met het secretariaat van ABC Clinic, die het weer bespreekt met uw behandelend plastisch chirurg.
– U kunt na de ingreep niet zelf naar huis rijden. Zorg dat iemand u op komt halen.
– Start eventueel 8 dagen voor de ingreep met Arnica Montana D6 van VSM. Dit homeopathisch kruid bevordert de doorbloeding en kan blauwe plekken eventueel kan beperken. Dit is te koop bij de drogist.
– Wanneer u ziek bent of koorts heeft kan de ingreep niet doorgaan. Breng ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte!
– Indien u tussen het consult en de ingreep (nieuwe) medicijnen krijgt voorgeschreven van uw arts, breng ons dan hiervan op de hoogte.
– Bij voorkeur bent u de avond/nacht na de ingreep niet alleen thuis. Op de behandeldag kunt u normaal ontbijten.
– Zorg ervoor dat voor de ingreep de boodschappen van de komende dagen zijn gedaan. Daarnaast is het belangrijk dat u de (zwaardere) huishoudelijke werkzaamheden al heeft afgerond, of dat iemand anders daar zorg voor draagt voor enkele dagen.

Gratis consult