De kliniek

Ooglidcorrectie kosten

De kosten van een ooglidcorrectie hangen af van de behandeling die voor u noodzakelijk is. Dit bespreek u tijdens uw vrijblijvende consult.

Prijzen

Heeft u last van hangende oogleden en is een bovenooglidcorrectie de juiste oplossing of is wellicht een chirurgische wenkbrauwlift noodzakelijk voor een goed resultaat? Of  wellicht heeft u last van wallen onder de ogen en is een onderooglidcorrectie de juiste oplossing voor u.

Ooglidcorrectie kosten

In onderstaand schema staan de prijzen weergegeven. De kosten worden met u besproken tijdens het noodzakelijke consultgesprek met de plastisch chirurg. Een ooglidcorrectie wordt bijna niet meer vergoed door de zorgverzekeraar. Een onderooglidcorrectie wordt sowieso niet vergoed door de zorgverzekering.

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Bovenooglidcorrectiebeide ogen€ 995,-
Onderooglidcorrectie (mid-facelift)beide ogen€ 1.695,-
Chirurgische wenkbrauwliftbeide wenkbrauwen€ 1.850,-
Boven- en onderooglidcorrectiebeide ogen€ 2.595,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwliftbeide ogen€ 2.650,-

Uw ooglidcorrectie in termijnen betalen?
Wilt u graag een lang gekoesterde wens op korte termijn realiseren maar u wilt of kunt de kosten niet in één keer betalen? Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met Cosmetic Finance. Via hen is het mogelijk uw ooglidcorrectie in termijnen te betalen. Bovendien werken zij uiterst discreet.

Mogelijkheden bespreken met onze plastisch chirurgen

Om duidelijkheid te krijgen over de prijs is een consult met de plastisch chirurg een volgende logische stap. De behandelend plastisch chirurg bekijkt uw gezicht en bespreekt uw wensen en verwachtingen. U heeft tijdens dit gesprek ruim de tijd om vragen te stellen over de behandeling. Een consult is natuurlijk vrijblijvend. U kunt uw consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, direct online of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak maken
Wat kost een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie is mogelijk vanaf € 995,-. Een bovenooglidcorrectie kost € 995,- en een onderooglidcorrectie kost € 1.695,-. Dit is natuurlijk voor beide ogen. Een boven- en onderooglidcorrectie kost € 2.595,-. De behandeling wordt uitgevoerd door zeer ervaren plastisch chirurgen, dus geen huisarts, basisarts of cosmetisch arts.

Zijn de weergegeven kosten voor één oog of beide ogen?

De kosten die op onze website worden weergegeven zijn voor beide ogen. U betaalt de behandeling dus niet per oog.

Is een ooglidcorrectie blijvend?

Een ooglidcorrectie zorgt voor een langdurig resultaat. Ondanks een ooglidcorrectie is de huid alsnog onderhevig aan verslapping en veroudering van de huid. Hierdoor kunnen de oogleden, ook na een ooglidcorrectie, op latere leeftijd alsnog gaan hangen.

Kan ik mijn ooglidcorrectie in termijnen betalen?

Wij werken niet met behandelingen of ingrepen betalen in termijnen. Wel kunt u uw ooglidcorrectie financieren via Cosmetic Finance. U sluit hier een lening af en betaalt deze in termijnen terug. Meer informatie vindt u op: http://cosmeticfinance.nl/

Ga ik onder narcose bij een onderooglidcorrectie?

Nee, onze plastisch chirurgen voeren de onderooglidcorrectie onder plaatselijke verdoving uit. De behandeling kan eventueel onder algehele narcose worden uitgevoerd, maar de narcose maakt het onnodig duurder. Voor de eventuele angst voor pijn tijdens de ooglidcorrectie hoeft u de behandeling niet onder narcose te laten uitvoeren. Vrijwel al onze cliënten vertellen dat ze de verdovingsprikjes amper hebben gevoeld en dat zij de gehele ingreep erg vonden meevallen.

Hoe kan ik me voorbereiden op een ooglidcorrectie?

Voor de ingreep sturen wij altijd een lijst mee met de raadgevingen die u vooraf dient op te volgen. Op deze pagina vindt u de lijst met voorbereidingen voor de ingreep:

 • De dag van de ingreep is koffie (cafeïne) niet toegestaan.
 • Roken: Het beste is om 2 weken vóór de ingreep te stoppen met roken. Nog beter is het om helemaal te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een zeer slechte invloed op uw huid. Roken heeft ook een negatieve invloed op het herstel van de behandeling.
 • Alcohol: Geen alcohol minimaal twee dagen vóór de ingreep.
 • Aspirine: Stop met aspirine minimaal 1 week vóór de ingreep.
 • Als u antistolling (bloedverdunners) gebruikt (acenocoumarol of fenprocoumon tabletten) neem dan vóóraf contact op met uw arts en/of de trombosedienst. Bespreek de uitslagen met het secretariaat van ABC Clinic, die het weer bespreekt met uw behandelend plastisch chirurg.
 • U kunt na de ingreep niet zelf naar huis rijden. Zorg dat iemand u op komt halen.
 • Start eventueel 8 dagen voor de ingreep met Arnica Montana D6 van VSM. Dit homeopathisch kruid bevordert de doorbloeding en kan blauwe plekken eventueel kan beperken. Dit is te koop bij de drogist.
 • Wanneer u ziek bent of koorts heeft kan de ingreep niet doorgaan. Breng ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte!
 • Indien u tussen het consult en de ingreep (nieuwe) medicijnen krijgt voorgeschreven van uw arts, breng ons dan hiervan op de hoogte.
 • Bij voorkeur bent u de avond/nacht na de ingreep niet alleen thuis. Op de behandeldag kunt u normaal ontbijten.
 • Zorg ervoor dat voor de ingreep de boodschappen van de komende dagen zijn gedaan. Daarnaast is het belangrijk dat u de (zwaardere) huishoudelijke werkzaamheden al heeft afgerond, of dat iemand anders daar zorg voor draagt voor enkele dagen.
Vrijblijvend consult