e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Fillers jukbeenderen

Hoge jukbeenderen geven je een jeugdige uitstraling. Sommigen hebben van nature weinig jukbeenderen, maar de contouren kunnen ook minder zijn geworden door volumeverlies. Fillers zijn dan een mooie oplossing.

Fillers in de jukbeenderen voor een frisse look

Naarmate we ouder worden krijgen wet te maken met volumeverlies en verlies aan volume van de botten. Dit kan zorgen voor een verslapte huid, een verouderde uitstraling en een diepere neus-lippenplooi. Wanneer u uw jeugdige uitstraling wilt behouden, kunnen fillers een mooie oplossing bieden. Door het volumeverlies in de jukbeenderen op te vullen of u het volume te geven wat u nooit heeft gehad krijgt u een jongere uitstraling. Met behulp van fillers of de PDO Draadlift zal het huidvolume toenemen en zullen de contouren veranderen.

Fillers jukbeenderen prijzen

De kosten van fillers in de jukbeenderen of de PDO Draadlift verschillen per persoon. De cosmetisch arts KNMG bekijkt welke behandeling het beste resultaat geeft om het beste resultaat te behalen tijdens een gratis consultgesprek. Tijdens dit consultgesprek zal de prijs van uw behandeling worden vastgesteld.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Jukbeenderen met fillersVanaf€450,-
DraadliftVanaf€1200,-
Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

De behandeling

Fillers in de jukbeenderen

Een filler behandeling kan u helpen om hoge jukbeenderen te krijgen. De arts injecteert met een zeer dunne naald de filler, voorzichtig in de huid. De fillers die de arts onder de huid injecteert, bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zult u dan ook geen hinder ondervinden. Na afloop van de behandeling kunt u direct uw werkzaamheden hervatten. Wel kan uw huid wat beurs aanvoelen of kunnen lichte zwellingen en/of blauwe plekken ontstaan. Koelen kan helpen om dit te voorkomen. Natuurlijk kunt u ook een camouflagestift gebruiken mocht dit nodig zijn.

Om een optimaal resultaat te behalen, kan het soms nodig zijn de behandeling te herhalen. Dit wordt met de cosmetisch arts besproken tijdens het consult. De behandeling neemt 30 minuten in beslag.

PDO Draadlift

Een draadlift start altijd met het verdoven van het te behandelen gebied. Wanneer de verdoving voldoende werkt zal de cosmetisch arts de draden in de vooraf vastgestelde gebieden plaatsen. Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar. Tijdens het oplossen van de draden start de huid met het aanmaken van collageen, zodat het resultaat ook zichtbaar blijft wanneer de draden volledig zijn opgelost. Het resultaat van de behandeling houdt 12 tot 18 maanden aan.

Lees meer over de behandeling

Ervaringen fillers in de jukbeenderen

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een behandeling met fillers in de jukbeenderen. Veel van deze cliënten hebben hun ervaringen met ABC Clinic gedeeld. Deze ervaringen kunt u op onderstaande review-pagina vinden.

Kliniekervaringen ABC Clinic

Zorgkaart Nederland ABC Clinic

Bekijk meer ervaringen

Voor en na foto’s

Van de cliënten die u voor zijn gegaan voor een filler behandeling van de jukbeenderen zijn er een aantal die hun foto’s ook met u willen delen. Op deze manier ziet u goed welk resultaat we kunnen behalen met de behandeling.

behandelingen - injectables - hoge jukbeenderen - Behandeling hoge jukbeenderen voor
Voor
behandelingen - injectables - hoge jukbeenderen - Behandeling hoge jukbeenderen na
Na
Jukbeenderen opvullen voor
Voor
Jukbeenderen opvullen na
Na
Jukbeenderen en wangen voor
Voor
Jukbeenderen en wangen na
Na
Jukbeenderen voor
Voor
Jukbeenderen na
Na

Nazorg en complicaties

Fillers

Na een behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Complicaties

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Draadlift

De bijwerkingen van een draadlift zullen minimaal zijn. U kunt last krijgen van zwelling, roodheid en gevoeligheid rondom de injectieplaats. Door goed te koelen kunt u zwelling en blauwverkleuring zo veel mogelijk voorkomen. Wanneer er tijdens de injectie en bloedvaatje geraakt wordt, kan dit zorgen voor een blauwe plek. Deze kunt u met camouflage gewoon verbergen. In de meeste gevallen kunt u direct na de behandeling uw werkzaamheden weer gewoon hervatten.

Complicaties

Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen is de kans op complicaties erg klein. Bij iedere behandeling die uit wordt gevoerd met een naald bestaat er een kleine kans op een infectie op de behandelplek. Ook kan het de eerste twee weken voorkomen dat er een draad losschiet. Dit is geen probleem en u zult hier geen hinder van ondervinden. Wanneer dit gebeurt kunt u contact met ons opnemen. Er zal dan een afspraak ingepland worden waarbij een nieuwe draad geplaatst wordt.

Een gratis consult inplannen?

Heeft u nog vragen na het lezen van bovenstaande informatie of wilt u graag een consultgesprek inplannen met een van onze artsen? U kunt uw consult inplannen door te bellen naar 076-542 31 54 of online via onze website. Onze artsen vertellen u graag meer over de behandeling tijdens dit vrijblijvende consultgesprek. Ook krijgt u antwoord op al uw vragen.

Consult inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Lipfillers blijven vaak wat korter zitten omdat je de lippen veel gebruikt. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap met fillers.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met veilige vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling met fillers eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier soorten fillers.

 • Permanente fillers
  Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.
 • Niet-permanente fillers met hyaluronzuur
  Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers worden door het lichaam afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken de hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Aliaxin.
 • Collageen-aanmakende fillers
  Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler twaalf tot 24 maanden zichtbaar. Voorbeelden zijn Radiesse en Sculptra.
 • Fillers van lichaamseigen materiaal.
  Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat onze artsen de voorkeur geven aan de tijdelijke of collageenstimulerende fillers.
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online