e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Fillers onder de ogen

Wat veel mensen niet weten is dat fillers ook onder de ogen geïnjecteerd kunnen worden. Volumeverlies kan namelijk zorgen voor een traangoot onder de ogen.

Wallen verminderen met fillers

De zakjes of het volumeverlies onder uw ogen kunnen zorgen voor een vermoeid uiterlijk, terwijl u zich helemaal niet vermoeid voelt. Door hyaluronzuur fillers, zoals Restylane, onder de ogen te injecteren kan uw vermoeide uitstraling als sneeuw voor de zon verdwijnen. Na de behandeling ziet u er weer net zo fit uit als u zichzelf voelt.

Fillers en donkere kringen onder de ogen

Er zijn verschillende oorzaken die een vermoeid uiterlijk kunnen veroorzaken. Dit kan worden onderverdeeld in:

 1. Vetpockets of overtollige huid onder de ogen
 2. Volumeverlies onder de ogen
 3. Een onderliggende verkleuring van huid onder de ogen (donkere kringen)

Vetpockets of overtollige huid onder de ogen kunnen onze plastisch chirurgen met een ooglidcorrectie. Onze plastisch chirurgen zijn gespecialiseerd in deze behandeling en hebben de behandeling al vaak uitgevoerd.

Volumeverlies onder de ogen (ook wel bekend als de traangoot) kunnen we verwijderen met injectables. Onze cosmetisch artsen injecteren fillers onder de ogen, waardoor de traangoot wordt opgevuld.

Een onderliggende verkleuring, ook wel bekend als donkere kringen onder de ogen, kunnen verwijderd worden mits ze veroorzaakt worden door huidoverschot met donker pigment. Dit kunnen we verwijderen door een ooglidcorrectie. Wanneer donkere kringen ontstaan door een dunne huid kunnen we hier helaas niks aan doen. Donkere kringen onder de ogen door een dunne huid zijn enkel te camoufleren met een goede camouflagestift.

De kosten van fillers

De kosten van fillers onder de ogen zijn geheel afhankelijk per persoon. Onze cosmetisch arts luistert tijdens een consult naar uw wensen en verwachtingen en zal kijken hoeveel filler er noodzakelijk is voor het gewenste resultaat. Een consult is dus altijd noodzakelijk om de kosten van de behandeling vast te stellen.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Behandeling traangootvanaf€325,-
Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

De behandeling

In overleg kan de cosmetisch arts direct na het consult overgaan tot het behandelen van uw wallen met fillers. De behandeling van wallen met fillers onder de ogen is veilig, mits uitgevoerd door een ervaren arts . We beginnen met het maken van een aantal foto’s om het resultaat van de behandeling vast te leggen.

De cosmetisch arts injecteert de vloeistof voorzichtig onder de ogen in. Dit gebeurt met een hele fijne naald, een verdovingsmiddel is dus niet noodzakelijk. Na afloop van de behandeling kunt u direct uw bezigheden weer hervatten. Na de behandeling kán een gevoelige huid voorkomen. Dit ongemak houdt niet lang aan en verdwijnt in de loop van de dag. Het effect van de behandeling tegen wallen is direct zichtbaar. U ziet er voor de komende negen tot twaalf maanden weer fris en uitgerust uit. Na deze periode kan onze arts de behandeling veilig herhalen om uw frisse blik te behouden.

Ervaringen met fillers onder de ogen

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor deze behandeling. Enkele van de cliënten heeft een ervaring met fillers onder de ogen gedeeld om anderen een goed beeld te geven van de behandeling. Deze ervaringen zijn op deze pagina te lezen. Mocht u interesse hebben om meer ervaringen te lezen, dan kunt u ook altijd een kijkje nemen op kliniekervaringen.nl.

Bekijk meer ervaringen

Voor en na foto’s van de behandeling

Een behandeling met fillers kan vooral de eerste keer erg spannend zijn. U bent benieuwd naar de behandeling, maar vooral naar het resultaat van uw behandeling. Om u een goed beeld te geven van het resultaat van de behandeling hebben enkele cliënten die u voor zijn gegaan de voor- en na foto’s van de behandeling gedeeld. Wanneer u door een ervaren arts wordt behandeld, zal een filler behandeling onder uw ogen zorgen voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Traangoot opvullen met fillers
Voor
Traangoot opvullen met fillers - resultaat
Na
Voor Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Voor
Na Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Na
Rimpels onder de ogen en voorhoofd voor
Voor
Rimpels onder de ogen en voorhoofd na
Na
Fillers onder de ogen voor
Voor
Fillers onder de ogen na
Na
Fillers onder de ogen vrouw voor
Voor
Fillers onder de ogen vrouw na
Na
Rimpels onder de ogen before
Voor
Rimpels onder de ogen after
Na
Man rimpels onder de ogen voor
Voor
Man rimpels onder de ogen na
Na
Bekijk meer voor-na foto's

Nazorg en risico’s

Hoe gaat de nazorg?

Het herstel na de verwijdering van wallen met fillers is minimaal. U kunt een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling voelen of eventueel verkleuring (blauwe plekken) zien op de plaats van de injecties. Na afloop van de behandeling kan de huid rond de ogen enkele uren wat gevoelig zijn. Koelen kan helpen om dit ongemak te verlichten. De bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Zitten er risico’s aan de behandeling?

De risico’s en complicaties voor het verwijderen van wallen met fillers zijn minimaal. Mits u zich laat injecteren door een ervaren en bedreven arts natuurlijk.

Een gratis consult bij ABC Clinic

Een behandeling om uw wallen te verwijderen begint altijd met een consult. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts of plastisch chirurg uw persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de cosmetisch arts kunt u daarna direct worden als het om injectables gaat. Voor een ooglidcorrectie moet u een afspraak maken. Een afspraak inplannen kan online via onze website of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In sommige gevallen kunnen wallen met fillers behandeld worden. Tijdens een gratis consult wordt dit bekeken door de cosmetisch arts.

Hoe lang houdt de werking van fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Lipfillers blijven vaak wat korter zitten omdat je de lippen veel gebruikt. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met veilige vulmiddelen behandeld wordt.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier soorten fillers.

 • Permanente fillers
  Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.
 • Niet-permanente fillers met hyaluronzuur
  Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers worden door het lichaam afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken de hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Aliaxin.
 • Collageen-aanmakende fillers
  Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler twaalf tot 24 maanden zichtbaar. Voorbeelden zijn Radiesse en Sculptra.
 • Fillers van lichaamseigen materiaal.
  Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat onze artsen de voorkeur geven aan de tijdelijke of collageenstimulerende fillers.
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online