Oude handen

Zien uw handen er ouder uit dan u graag zou willen? Stoort u zich enorm aan die zichtbare aders, pezen en rimpels op de rug van uw hand? Injectables zijn de oplossing!

Heeft u handen die er (te) oud uitzien?

Een filler-behandeling biedt een heel goede en natuurlijke oplossing tegen oude handen. Met behulp van een filler of Skinbooster kunnen we het volume van uw oude handen herstellen waardoor uw handen er jeugdig en zacht uitzien en niet meer uw ware leeftijd kunnen verraden.

Hoe gaat een filler-behandeling tegen oude handen?

De behandeling van oude handen is eenvoudig en volkomen veilig. De arts injecteert de filler voorzichtig onder de huid. De behandeling wordt uitgevoerd met Restylane. De fillers die de arts onder de huid injecteert om uw handen weer jong en vitaal te maken, bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes heeft u dus nauwelijks last.

Na de behandeling kan de huid een beetje rood en gevoelig zijn. Ook kan het op de behandelde plek wat jeuken. Deze reacties zijn van korte duur en trekken snel weg. Na afloop van de behandeling kunt u uw werkzaamheden direct hervatten.

Wat is het resultaat van een behandeling?

Het effect van de behandeling tegen oude handen is direct zichtbaar. Uw oude handen zien er in één klap weer jong en vitaal uit; rimpels en lijnen zijn verdwenen. Dit resultaat houdt circa twaalf maanden aan. Daarna kunt u de behandeling probleemloos herhalen. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een hyaluronzuur zoals Restylane Vital. De Restylane Vital Skinbooster zorgt voor hydratatie van binnenuit. Het resultaat van een behandeling met de Skinbooster zorgt voor een goede hydratatie en toename van de elasticiteit van de huid. De Skinbooster vermindert fijne rimpeltjes en zorgt tot wel twaalf maanden voor jonger ogende handen.

Restylane Skinbooster handen - handverjonging voor
Voor
Restylane Skinbooster handen - handverjonging na
Na
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters handen- voor handverjonging
Voor
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters handen-handverjonging na
Na
Oude handen voor behandeling met fillers
Voor
Behandeling oude handen met filler Radiesse
Na
Oude handen voor de behandeling
Voor
Oude handen behandeling met Radiesse
Na
Handverjonging voor
Voor
Handverjonging na
Na

Wat kost een behandeling tegen oude handen?

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Handverjonging
1,0 ml Restylane Skinbooster€ 295,-
2,0 ml Restylane Skinbooster€ 575,-
3,0 ml Restylane Skinbooster€ 795,-

* Dit is afhankelijk van de filler die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.

Gratis consult?

Een consult is echt noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult in Breda is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak.

Hoe gaat de nazorg van een behandeling tegen oude handen?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s van een behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen, wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Gratis consult voor een filler-behandeling?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een behandeling van oude handen? Onze artsen adviseren u graag. Bel 076 – 542 31 54 voor een gratis en vrijblijvende afspraak met de arts, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

Online inplannen
Maak een afspraak
De kliniek