Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Oude handen

Oud uitziende handen verjongt u met fillers!

Oude handen

Mooie frisse handen

Zien uw handen er ouder uit dan u graag zou willen? Stoort u zich aan die rimpels die ontstaan? Niet alleen ons gezicht is van invloed op onze uitstraling, maar ook onze handen kunnen ons er ouder uit laten zien dan dat u zich voelt. Een injectable behandeling biedt een heel goede en natuurlijke oplossing. Met behulp van een filler kunnen we het volume van uw handen herstellen waardoor rimpels, pezen en bloedvaatjes minder zichtbaar worden.

Gratis consult handverjonging in Breda?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een handverjonging? Onze cosmetisch artsen adviseren u graag. Bel naar 076 - 542 31 54 voor een gratis en vrijblijvende afspraak met de cosmetisch arts of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. 

Oude handen     Handverjonging Radiesse
Handen verjongen    Handverjonging met Radiesse
   

Prijzen handverjonging

De kosten van een handverjonging zijn afhankelijk van het product en de hoeveelheid die gebruikt moet worden. Meestal wordt Restylane Vital gebruikt om de handen meer te hydrateren. Radiesse wordt gebruikt om de oude handen weer jong te maken. Een behandeling met Radiesse kost € 795,-, Restylane Vital kost € 795,- voor drie behandelingen. We zullen u te allen tijde een consult aanbevelen bij de cosmetische arts voor een behandelplan, omdat een goede analyse zeer belangrijk is. De specialist moet u namelijk gezien hebben voor een goed advies. Tijdens een consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij u graag. Ook heeft u tijdens dit consultgesprek alle tijd om vragen te stellen. 

ABC Clinic heeft voor de fillers een loyaliteitsprogramma. Voor een herhaalbehandeling met hetzelfde product gelden gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxines (Botox) geldt deze regeling niet. Hiervoor hanteren we een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor de behandeling van uw oude handen?

  • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in deze behandeling;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Hoge kwaliteit en uitstekende prijs;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken met veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de behandelend arts;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
  • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Handverjonging

Online afspraak maken? Klik hier!