e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Handverjonging

Mooie handen zijn uw visitekaartje. Goed gemanicuurde nagels en een verzorgde, gladde huid zijn net zo belangrijk om een onvergetelijke eerste indruk te maken als het gezicht. Helaas krijgen uw handen het tijdens het natuurlijk verouderingsproces vaak zwaar te verduren.

Fillers voor jongere handen

Vanaf het vijfentwintigste maakt de huid minder onderhuids bindweefsel aan en verliest de huid zijn elasticiteit. Pezen, botjes en bloedvaten worden zichtbaar op de rug van de hand, de huid wordt slapper en er verschijnen rimpels. Met een filler-behandeling kunnen we het volumeverlies op de handrug herstellen waardoor de lijnen en plooitjes verdwijnen en uw handen er weer jong en veerkrachtig uitzien.

Wat is het resultaat van een filler-behandeling bij handverjonging?

Het effect van de filler-behandeling bij handverjonging is direct zichtbaar. Uw handen zien er weer jong en vitaal uit; rimpels en lijnen zijn verdwenen. Dit resultaat houdt circa twaalf maanden aan. Daarna kunt u de behandeling probleemloos herhalen.

Handverjonging kan ook plaatsvinden met een Skinbooster. De Skinbooster legt als het ware een badje van vocht onder de huid dat de huid van binnenuit hydrateert, zodat rimpels vrijwel niet meer zichtbaar zijn. De huid ziet er weer gezonder en jonger uit. Het duurt enkele weken voordat u het eerste resultaat van deze behandeling ervaart en het houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. U kunt de behandeling met Restylane Skinbooster zo vaak herhalen als u zelf wilt.

Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters handen- voor handverjonging
Voor
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters handen-handverjonging na
Na
Restylane Skinbooster handen - handverjonging voor
Voor
Restylane Skinbooster handen - handverjonging na
Na
Oude handen voor de behandeling
Voor
Oude handen behandeling met Radiesse
Na
Oude handen voor behandeling met fillers
Voor
Behandeling oude handen met filler Radiesse
Na
Handverjonging voor
Voor
Handverjonging na
Na

Wat kost een filler-behandeling bij handverjonging?

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Handverjonging
1,0 ml Restylane Skinbooster€295,-
2,0 ml Restylane Skinbooster€575,-
Kuur van 3,0 ml Restylane Skinbooster€795,-

* Dit is afhankelijk van de filler die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.

Wist je dat wij voor de injectables mooie pakketprijzen hebben en voor de fillers werken met interessante loyaliteitskortingen?

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Hoe gaat een filler-behandeling bij handverjonging?

Voorafgaand aan de behandeling maakt de arts enkele foto’s. Dit om achteraf goed te kunnen zien wat het resultaat van de behandeling is. Aansluitend injecteert de arts de filler voorzichtig onder de huid.

De fillers die de arts onder de huid injecteert om uw handen te verjongen, bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zult u dan ook geen hinder ondervinden. Na de behandeling kan de huid wat rood en gevoelig zijn en soms ontstaan er zwellingen en/of blauwe plekken. Deze reacties zijn van korte duur en trekken snel weg. Na afloop van de behandeling kunt u in principe direct uw werkzaamheden hervatten.

Hoe gaat de nazorg van een filler-behandeling bij handverjonging?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij handverjonging?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zichzelf door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt.

De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Elke behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. In geval van een handverjonging hechten we daar veel waarde aan. Onze arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. En natuurlijk krijgt u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld. Bel voor een gratis consult naar 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online.

Consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online