De kliniek

Skinboosters

Wilt u een stralend gezonde huid?

Naarmate we ouder worden, verliest de huid elasticiteit en gaat deze droger en onregelmatiger aanvoelen. Skinboosters van Restylane Vital zijn injectables die de huid verjongen, hydrateren en de elasticiteit herstellen. Restylane Skinboosters zijn de ideale dagcrèmes onder de huid!

Een stralende huid?

Naarmate de tijd vordert en door invloeden van buitenaf kan een droge huid ontstaan en kunnen rimpels eerder zichtbaar worden. De vochtbalans neemt af en de elasticiteit van de huid vermindert. Ook acne en zonschade kunnen hun sporen in de huid achterlaten. Heeft u al verschillende crèmes geprobeerd om de huid een boost te geven, maar werken deze niet?

Een Skinbooster is, net zoals Botox en een filler, een injectable die onder de huid wordt geïnjecteerd. Het biedt een mooi resultaat wanneer het gaat om hydratatie en huidverjonging. Een Skinbooster is gemaakt om de huid weer een oppepper te geven. Na enkele behandelingen ziet u het resultaat en ziet de huid er weer zichtbaar gezonder uit, omdat deze van binnenuit wordt gehydrateerd en de vochtbalans op peil wordt gehouden.

Skinbooster hyaluronzuur

Onze ervaren artsen in Breda zijn gespecialiseerd in injecties met Skinboosters. De Skinbooster is gebaseerd op een biologisch afbreekbaar hyaluronzuur en wordt door het lichaam zelf weer afgebroken. De arts injecteert de Skinbooster voorzichtig onder de huid. Deze injectable kan gebruikt worden bij klachten zoals een droge huid, droge lippen, tegen zonschade, acne-littekens en om het gezicht en het decolleté te verjongen.

Skinboosters prijs

Vaak wordt een kuur van drie behandelingen aanbevolen. Daarna volgt ieder half jaar een onderhoudskuur. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal behandelingen dat u plant.

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Restylane Skinbooster1,0 ml€ 295,-
2,0 ml€ 595,-
Kuur van 3,0 ml€ 795,-

Een consult is te allen tijde noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Tijdens dit consult luistert de arts naar uw wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. U krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen.

Skinbooster behandeling

De Skinbooster wordt met een dunne naald onder de huid geïnjecteerd. Voor het beste resultaat adviseren onze artsen te starten met een kuur van twee of drie behandelingen. Daarna kunt u de behandeling om de zes maanden herhalen om het resultaat te behouden. Het resultaat is niet direct zichtbaar, omdat de Skinbooster nog vocht aan moet trekken onder de huid. Dit kan enkele weken duren.

Skinboosters voor en na

Onder aan deze pagina vindt u verschillende voor- en na foto’s van een Skinbooster-behandeling. Op de eerste foto ziet u de huidverjonging en hoe de huid is gaan stralen na de behandeling. Op de tweede foto ziet u het verschil bij een behandeling tegen acne-littekens.

Veel van onze cliënten zijn bij ons gekomen via de ervaringen van anderen. Via kliniekervaringen, klantenvertellen en onder aan deze pagina zijn verschillende ervaringen te lezen die onze cliënten bij ons hebben gehad.

De resultaten van een behandeling met Skinboosters kunnen verschillen. Ieder gezicht en iedere huid is uniek, daarom maken onze artsen tijdens het consult altijd een persoonlijk behandelplan. Omdat de Skinbooster nog vocht aan moet trekken onder de huid, kan het resultaat van de behandeling even op zich laten wachten. Wanneer het resultaat zichtbaar is zal dit ongeveer zes tot twaalf maanden aanhouden. Daarna is de behandeling weer te herhalen.

Wij raden altijd aan om iedere zes maanden terug te komen voor een herhaalbehandeling om het resultaat te behouden.

Nazorg

Na een behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden, kan de Skinbooster op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling geen make-up te dragen om het risico op infecties te verkleinen.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Bekijk resultaten

Wat zijn de risico’s en complicaties?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een Skinbooster-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen, wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen, zijn een milde tot matige branderigheid na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de locatie van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een behandeling.

Foto's van behandeling

Katrina
Behandelingen - injectables - Skinbooster behandeling ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - Skinbooster behandeling ervaring na
na
54 jaar
Behandelingen - injectables - Skinbooster behandeling ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - Skinbooster behandeling ervaring na
na
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters voor
Voor
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters na
na
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters handen- voor handverjonging
Voor
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters handen-handverjonging na
na
Resultaat Skinbooster-behandeling
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane voor
Voor
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane na
na
Skinboosters bij acne-littekens
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane voor
Voor
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane na
na
Behandelingen - injectables - Skinbooster behandeling ervaring voor
behandelingen - injectables - Skinbooster behandeling ervaring na
Katrina

54 jaar

behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane voor
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane na
Resultaat Skinbooster-behandeling

Skinboosters bij acne-littekens

Veelgestelde vragen

Doet een behandeling met een Skinbooster pijn?

Nee, in principe hoef je bij Skinbooster-behandeling geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een crème gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Hoe vaak moet ik langskomen voor resultaat van een Skinbooster-behandeling?

Het resultaat van een behandeling met Skinboosters houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. Wij raden aan om een keer in het half jaar terug te komen om het resultaat van de behandeling te behouden. De behandeling kan zo vaak herhaald worden als je wilt.

Hoe ziet mijn huid er na de Skinbooster-behandeling uit?

Na een behandeling met Skinboosters kan je een aantal dagen last hebben van wat roodheid, lichte zwelling of blauwe plekjes. Dit verdwijnt na enkele dagen. Wel kan je je huid koelen om zwelling na de behandeling tegen te gaan. Daarnaast adviseren wij om 24 uur te wachten met het aanbrengen van make-up.

Is de Skinbooster-behandeling voor iedereen geschikt?

Ja, een Skinbooster behandeling is geschikt voor iedereen. De Skinbooster herstelt de huid en hydrateert deze van binnenuit. Hij kan gebruikt worden om de huid weer een mooie gloed te geven, maar ook om de huid in mooie conditie te huiden. Daarnaast helpt de Skinbooster om acne-littekens en zonschade te herstellen.

Kan ik een Skinbooster combineren met andere huidbehandelingen?

Skinboosters zijn te combineren met andere huidbehandelingen. Wel adviseren wij om een periode van een à twee werken tussen de behandelingen aan te houden.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Gratis consult