Totaal
8.9
1176 reviews

Skinboosters

Skinboosters verjongen en hydrateren de huid en herstellen de elasticiteit en glow in het gezicht.

Een stralende huid?

Naarmate de tijd vordert en door invloeden van buitenaf kan een droge huid ontstaan en kunnen rimpels eerder zichtbaar worden. De vochtbalans neemt af en de elasticiteit van de huid vermindert. Ook acne en zonschade kunnen hun sporen in de huid achterlaten. Heeft u al verschillende crèmes geprobeerd om de huid een boost te geven, maar werken deze niet?

Een Skinbooster is, net zoals Botox en een filler, een injectable die onder de huid wordt geïnjecteerd. Het biedt een mooi resultaat wanneer het gaat om hydratatie en huidverjonging. Een Skinbooster is gemaakt om de huid weer een oppepper te geven. Na enkele behandelingen ziet u het resultaat en ziet de huid er weer zichtbaar gezonder uit, omdat deze van binnenuit wordt gehydrateerd en de vochtbalans op peil wordt gehouden.

Skinbooster hyaluronzuur

Onze ervaren artsen zijn gespecialiseerd in injecties met Skinboosters. De Skinbooster is gebaseerd op een biologisch afbreekbaar hyaluronzuur en wordt door het lichaam zelf weer afgebroken. De arts injecteert de Skinbooster voorzichtig onder de huid. Deze injectable kan gebruikt worden bij klachten zoals een droge huid, droge lippen, tegen zonschade, acne-littekens en om het gezicht, handen en het decolleté te verjongen. Wij werken bij ABC Clinic met de volgende Skinboosters:

Skinboosters prijs

Vaak wordt een kuur van behandelingen aanbevolen. Daarna volgt ieder half jaar een onderhoudskuur. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal behandelingen dat u plant.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Profhilo Eerste behandeling van 2,0 ml€325,-
Vanaf de tweede ingreep€295,-
Restylane Skinbooster1,0 ml€295,-
2,0 ml€595,-
Kuur van 3,0 ml€795,-
Viscoderm Hydrobooster1,1 ml€425,-

Skinbooster behandeling

De Skinbooster wordt met een dunne naald onder de huid geïnjecteerd. Voor het beste resultaat adviseren onze artsen te starten met een kuur van twee of drie behandelingen. Daarna kunt u de Skinbooster behandeling om de zes maanden herhalen om het resultaat te behouden. Het resultaat is niet direct zichtbaar, omdat de Skinbooster nog vocht aan moet trekken onder de huid. Dit kan enkele weken duren.

Skinboosters voor en na

Graag tonen wij u verschillende voor- en na foto’s van een Skinbooster-behandeling. U ziet voorbeelden van een huidverjonging en hoe de huid is gaan stralen na een behandeling. Ook ziet u foto’s van acne-littekens en handen.

Veel van onze cliënten zijn bij ons gekomen via de ervaringen van anderen. Via kliniekervaringen en onder aan deze pagina zijn verschillende ervaringen te lezen die onze cliënten bij ons hebben gehad.

De resultaten van een behandeling met Skinboosters kunnen verschillen. Ieder gezicht en iedere huid is uniek, daarom maken onze artsen tijdens het consult altijd een persoonlijk behandelplan. Omdat de Skinbooster nog vocht aan moet trekken onder de huid, kan het resultaat van de behandeling even op zich laten wachten. Wanneer het resultaat zichtbaar is zal dit ongeveer zes tot twaalf maanden aanhouden. Daarna is de behandeling weer te herhalen.

Wij raden altijd aan om iedere zes maanden terug te komen voor een herhaalbehandeling om het resultaat te behouden.

Huidverbetering voor
Voor
Huidverbetering na
Na
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters voor
Voor
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters na
Na
Decolleté verjongen voor - Skinboosters - devil's fountain
Voor
Decolleté verjongen na - Skinboosters - devil's fountain
Na
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters handen- voor handverjonging
Voor
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters handen-handverjonging na
Na
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane voor
Voor
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane na
Na
Lip smoothie voor foto - droge lippen
Voor
Lip smoothie na foto - Skinboosters lippen
Na
Littekens acne voor
Voor
Littekens acne na
Na
Skinboosters handen voor
Voor
Skinboosters handen na
Na

Hoe ziet de nazorg eruit bij Skinboosters?

Na een behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden, kan de Skinbooster op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling geen make-up te dragen om het risico op infecties te verkleinen.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een Skinbooster-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen, wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen, zijn een milde tot matige branderigheid na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de locatie van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Een behandeling met Skinboosters starten we altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de behandelend (cosmetisch) arts. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en worden de verwachtingen besproken van de behandeling. De arts bespreekt hoe de behandeling zal verlopen en stelt een persoonlijk behandelplan op. U kunt uw afspraak eenvoudig online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Doet een behandeling met een Skinbooster pijn?

Nee, in principe hoef je bij Skinbooster-behandeling geen pijn te ervaren. Aan de injectables wordt tegenwoordig al vaak een pijnstillende stof toegevoegd (lidocaine of xylocaine). De arts kan tevens een crème gebruiken (EMLA) als voorverdoving.

Hoe vaak moet ik langskomen voor resultaat van een Skinbooster-behandeling?

Het resultaat van een behandeling met Skinboosters houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. Wij raden aan om een keer in het half jaar terug te komen om het resultaat van de behandeling te behouden. De behandeling kan zo vaak herhaald worden als je wilt.

Hoe ziet mijn huid er na de Skinbooster-behandeling uit?

Na een behandeling met Skinboosters kan je een aantal dagen last hebben van wat roodheid, lichte zwelling of blauwe plekjes. Dit verdwijnt na enkele dagen. Wel kan je je huid koelen om zwelling na de behandeling tegen te gaan. Daarnaast adviseren wij om 24 uur te wachten met het aanbrengen van make-up.

Is de Skinbooster-behandeling voor iedereen geschikt?

Ja, een Skinbooster behandeling is geschikt voor iedereen. De Skinbooster herstelt de huid en hydrateert deze van binnenuit. Hij kan gebruikt worden om de huid weer een mooie gloed te geven, maar ook om de huid in mooie conditie te huiden. Daarnaast helpt de Skinbooster om acne-littekens en zonschade te herstellen.

Kan ik een Skinbooster combineren met andere huidbehandelingen?

Skinboosters zijn te combineren met andere huidbehandelingen. Wel adviseren wij om een periode van een à twee werken tussen de behandelingen aan te houden.

Ben ik geschikt voor een Profhilo-behandeling?

Een Profhilo-behandeling is in principe geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook wanneer u een huidverjongend effect wilt hebben en u de stap naar fillers (nog) niet ziet zitten. De behandeling kan ook goed gecombineerd worden met een filler- of Botox-behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Hoe verloopt een Profhilo-behandeling?

Een Profhilo-behandeling wordt uitgevoerd met de BAP-techniek. Hierbij worden 10 injecties in anatomisch uitgekiende gebieden geïnjecteerd, die zorgen voor een optimaal resultaat. Omdat de Profhilo zich goed verspreid, zijn er maar enkele injecties noodzakelijk om een heel gezicht optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal erg klein.

Is een behandeling met Viscoderm Hydrobooster veilig?

Ja, een behandeling met Viscoderm is erg veilig. Viscoderm bestaat uit puur ultralicht gecrosslinkt hyaluronzuur. Dit staat bekend om zijn hydraterende anti-aging eigenschappen en kan tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht vasthouden en de huid in conditie houden. Als we ouder worden dan breekt de hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid af. Dit gebeurt ook met geïnjecteerd hyaluronzuur zoals Viscoderm.

Welk product wordt gebruikt voor de lip smoothie?

Voor een lip smoothie maken we gebruik van Restylane Refresh of Restylane Vital. Het gebruik van deze producten is 100% veilig. Het resultaat houdt ongeveer zes tot acht maanden aan, daarna kun je de behandeling gerust herhalen.

Zijn Skinboosters schadelijk tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van Skinboosters tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van jouw baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Gratis consult