De kliniek

Skinboosters

Wilt u een stralend gezonde huid (glow skin)?

Naarmate we ouder worden, verliest de huid elasticiteit en gaat deze droger en onregelmatiger aanvoelen. Skinboosters verjongen en hydrateren de huid en herstellen de elasticiteit en glow in het gezicht.

Een stralende huid?

Naarmate de tijd vordert en door invloeden van buitenaf kan een droge huid ontstaan en kunnen rimpels eerder zichtbaar worden. De vochtbalans neemt af en de elasticiteit van de huid vermindert. Ook acne en zonschade kunnen hun sporen in de huid achterlaten. Heeft u al verschillende crèmes geprobeerd om de huid een boost te geven, maar werken deze niet?

Een Skinbooster is, net zoals Botox en een filler, een injectable die onder de huid wordt geïnjecteerd. Het biedt een mooi resultaat wanneer het gaat om hydratatie en huidverjonging. Een Skinbooster is gemaakt om de huid weer een oppepper te geven. Na enkele behandelingen ziet u het resultaat en ziet de huid er weer zichtbaar gezonder uit, omdat deze van binnenuit wordt gehydrateerd en de vochtbalans op peil wordt gehouden.

Skinbooster hyaluronzuur

Onze ervaren artsen in Breda zijn gespecialiseerd in injecties met Skinboosters. De Skinbooster is gebaseerd op een biologisch afbreekbaar hyaluronzuur en wordt door het lichaam zelf weer afgebroken. De arts injecteert de Skinbooster voorzichtig onder de huid. Deze injectable kan gebruikt worden bij klachten zoals een droge huid, droge lippen, tegen zonschade, acne-littekens en om het gezicht en het decolleté te verjongen.

Skinboosters prijs

Vaak wordt een kuur van drie behandelingen aanbevolen. Daarna volgt ieder half jaar een onderhoudskuur. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal behandelingen dat u plant.

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Restylane Skinbooster1,0 ml295
2,0 ml595
Kuur van 3,0 ml795

Een (gratis) consult is te allen tijde noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de behandeling. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Tijdens dit consult luistert de arts naar uw wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. U krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen.

Skinbooster behandeling

De Skinbooster wordt met een dunne naald onder de huid geïnjecteerd. Voor het beste resultaat adviseren onze artsen te starten met een kuur van twee of drie behandelingen. Daarna kunt u de behandeling om de zes maanden herhalen om het resultaat te behouden. Het resultaat is niet direct zichtbaar, omdat de Skinbooster nog vocht aan moet trekken onder de huid. Dit kan enkele weken duren.

Skinboosters voor en na

Graag tonen wij u verschillende voor- en na foto’s van een Skinbooster-behandeling. U ziet voorbeelden van een huidverjonging en hoe de huid is gaan stralen na een behandeling. Ook ziet u foto’s van acne-littekens en handen.

Veel van onze cliënten zijn bij ons gekomen via de ervaringen van anderen. Via kliniekervaringen, klantenvertellen en onder aan deze pagina zijn verschillende ervaringen te lezen die onze cliënten bij ons hebben gehad.

De resultaten van een behandeling met Skinboosters kunnen verschillen. Ieder gezicht en iedere huid is uniek, daarom maken onze artsen tijdens het consult altijd een persoonlijk behandelplan. Omdat de Skinbooster nog vocht aan moet trekken onder de huid, kan het resultaat van de behandeling even op zich laten wachten. Wanneer het resultaat zichtbaar is zal dit ongeveer zes tot twaalf maanden aanhouden. Daarna is de behandeling weer te herhalen.

Wij raden altijd aan om iedere zes maanden terug te komen voor een herhaalbehandeling om het resultaat te behouden.

Huidverbetering voor
Voor
Huidverbetering na
Na
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters voor
Voor
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters na
Na
Decolleté verjongen voor - Skinboosters - devil's fountain
Voor
Decolleté verjongen na - Skinboosters - devil's fountain
Na
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters handen- voor handverjonging
Voor
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters handen-handverjonging na
Na
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane voor
Voor
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane na
Na
Lip smoothie voor foto - droge lippen
Voor
Lip smoothie na foto - Skinboosters lippen
Na
Littekens acne voor
Voor
Littekens acne na
Na
Skinboosters handen voor
Voor
Skinboosters handen na
Na
Handverjonging voor
Voor
Handverjonging na
Na
Skinboosters voor
Voor
Skinboosters na
Na
Skinboosters gezicht voor
Voor
Skinboosters-gezicht-na
Na
Skinboosters decolleté voor
Voor
Skinboosters decolleté na
Na

Nazorg

Na een behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden, kan de Skinbooster op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling geen make-up te dragen om het risico op infecties te verkleinen.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een Skinbooster-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen, wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen, zijn een milde tot matige branderigheid na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de locatie van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een behandeling.

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Een behandeling met Skinboosters starten we altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de behandelend (cosmetisch) arts. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en worden de verwachtingen besproken van de behandeling. De arts bespreekt hoe de behandeling zal verlopen en stelt een persoonlijk behandelplan op. U kunt uw afspraak eenvoudig online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Maak een afspraak