e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
PUUR Huidinstituut en ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
PUUR Huidinstituut

Droge huid

Wassen met water en zeep, koud weer, teveel zon en centrale verwarming of airco. Dit zijn allemaal factoren waardoor u last kunt krijgen van een droge huid.

Restylane Vital Skinboosters voor een stralende huid

Een droge huid wordt veroorzaakt door een verstoorde vochthuishouding. De huid wordt rood en schilferig en er kunnen kloofjes ontstaan. Door een behandeling met Skinboosters wordt de huid van binnenuit gehydrateerd en zal de huid weer gaan stralen en zo zacht aanvoelen als een babyhuidje.

Hoe gaat een Skinbooster-behandeling tegen een droge huid?

Afhankelijk van het te behandelen gebied en uw wens kan de Skinbooster met of zonder verdoving geïnjecteerd worden. Met behulp van een zeer fijne naald wordt een kleine hoeveelheid Restylane Vital Skinbooster onder de huid geïnjecteerd. Hierdoor ontstaat een badje van vocht, waardoor uw droge huid van binnenuit wordt gehydrateerd.

Wat is het resultaat van een behandeling tegen een droge huid?

De Restylane Skinbooster geeft uw droge huid een echte oppepper. Na enkele behandelingen ziet uw huid er weer zichtbaar gezonder uit, omdat hij van binnenuit wordt gehydrateerd en de vochtbalans op peil wordt gehouden. Het resultaat van de behandeling is echter niet direct zichtbaar. Omdat de Skinbooster vocht moet aantrekken kan het enkele weken duren voor u de eerste resultaten ziet. Het resultaat houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. Voor het beste resultaat adviseren onze artsen te starten met een kuur van twee of drie behandelingen. Daarna kunt u de behandeling iedere zes maanden herhalen om het resultaat te behouden.

behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane voor
Voor
behandelingen - injectables - Skinboosters Restylane na
Na
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters voor
Voor
Katrina 54 jaar - Restylane Skinboosters na
Na
Behandelingen - injectables - Skinbooster behandeling ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - Skinbooster behandeling ervaring na
Na
Skinboosters voor
Voor
Skinboosters na
Na
Skinboosters gezicht voor
Voor
Skinboosters-gezicht-na
Na

Wat kost een behandeling tegen een droge huid?

ConsultGratis
Profhilo Eerste behandeling€325,-
Vanaf de tweede keer€295,-
Profhilo BodyBody kit (6 ml)€875,-
Profhilo Structura 2 ml€475,-
Skinbooster VitalKuur van 3 ml€795,-
1 ml€295,-
2 ml€575,-
Viscoderm 1 ml€425,-

*Vaak wordt een kuur van drie behandelingen aanbevolen. Daarna volgt er ieder half jaar een onderhoudskuur.

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs. Daarvoor moet de arts u dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak.

Gratis consult

Iedere behandeling starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult in Breda.  Voor een behandeling met Skinboosters is dit gesprek erg belangrijk. De arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u na het consult onmiddellijk aan uw droge huid behandeld worden.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor een behandeling van uw droge huid? Bel 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online. Wij zijn maandag t/m zondag van 08.00 u tot 20.00 u telefonisch bereikbaar.

Online inplannen

Hoe verloopt de nazorg van de behandeling?

Na een Skinbooster-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de Skinbooster op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s bij een behandeling tegen een droge huid?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een Skinbooster-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen, wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een Skinbooster-behandeling.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online