Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Armlift

Een armlift voor strakke armen

Mooie, jongere armen
Het is een typisch ouderdomskwaaltje: bovenarmen die verslappen en daardoor wat gaan hangen. Stoort u zich aan die dikke bovenarmen of zwabberarmen? Een armlift biedt dan een goede oplossing. Het teveel aan huid wordt weggenomen, uw armen krijgen hun mooie en stevige contouren weer terug.

Meer informatie

Resultaat van de armlift

Voor Verslapte bovenarmen voor bovenarmlift
Na Strakke bovenarmen dankzij een bovenarmlift
Verslapte bovenarmen?
VoorVerslapte bovenarmen voor bovenarmlift
NaStrakke bovenarmen dankzij een bovenarmlift

Een armlift zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat: uw armen krijgen hun jonge en stevige uitstraling weer terug. Een litteken blijft wel zichtbaar al zorgt de plastisch chirurg ervoor dat dit zoveel mogelijk in de armplooi verdwijnt. Het herstel van de behandeling neemt ca. zes weken in beslag. Na een week of twee kunt u uw werkzaamheden weer hervatten, na zes weken is ook zwaardere inspanning weer mogelijk. De eerste maanden zullen de littekens nog wat vurig van kleur zijn. Dit trekt langzaam weg en is na verloop van tijd volledig verdwenen.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een armlift kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties.

Consult armlift?

Bij ABC Clinic Breda starten we een armlift altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een armlift en beantwoordt graag uw vragen.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een armlift? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van een armlift

Slappe bovenarmen zijn vaak het gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. De huid raakt zijn elasticiteit kwijt en ook de spieren in de armen worden minder sterk. Maar ook gewichtsverlies kan ervoor zorgen dat ‘bye bye’ armen ontstaan. Met hulp een armlift kunnen we dit heel goed oplossen. Wel moet u er rekening mee houden dat een litteken zichtbaar blijft na een armlift. Daarom is het ook belangrijk van tevoren goed te bepalen wat het resultaat van de ingreep zal zijn. Een liposuctie behandeling kan soms voor een betere oplossing zorgen. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag.

De behandeling

Een armlift wordt uitgevoerd onder lokale of algehele narcose en neemt maximaal twee uur in beslag. Nadat nauwkeurig is afgetekend hoeveel huid er weggenomen moet worden, maakt de plastisch chirurg een incisie aan de onderkant van de arm. De huid wordt losgemaakt van de onderliggende spier- en vetlagen, het teveel aan huid en vet wordt weggesneden. De ingreep eindigt met het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband. Over het algemeen mag u enkele uren na de ingreep alweer naar huis.

Waar word ik geopereerd?

De armlift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een armlift?

  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich o.a. gespecialiseerd hebben in de armlift;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 8,8 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen systemen;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Kosten armlift

    Prijs
Armlift                 vanaf €3200,-

Een consult is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de armlift. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult in Breda is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw armlift betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
G. Dolmans

G. Dolmans

Plastische chirurgie

Breda
T. de Wit

T. de Wit

Plastische chirurgie

Breda
W. Kolkman

W. Kolkman

Plastische chirurgie

Breda

Ervaringen armlift

Jenny armlift (chirurgisch)
‘De arts was hier eerlijk over en heeft mij voor de armlift doorgestuurd naar de plastisch chirurg’
Jenny armlift (chirurgisch), Mooie armen
Miriam
‘Ik zou het aan iedereen aanraden’
Miriam, Armlift ABC Clinic
Mijn armlift bij ABC Clinic
‘Het was het zo waard!’
Mijn armlift bij ABC Clinic, Anoniem
Armlift bij ABC Clinic
‘Ik ben blij!’
Armlift bij ABC Clinic, Anoniem