e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Rimpels decolleté

Rimpels in het decolleté kunnen uw leeftijd verraden. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn. Een behandeling met fillers, Profhilo of Skinboosters biedt een mooie oplossing.

Decolleté rimpels

De huid in het decolleté is dun en bevat minder bloedvaten, talg- en zweetklieren. Daarom is hij extra gevoelig voor veroudering. Decolleté rimpels, ook wel de devil’s fountain genoemd, ontstaan ook door teveel blootstelling aan zonlicht en door het slapen op de zij. Een tijdelijke filler, Skinbooster of Profhilo behandeling is bij uitstek geschikt om niet alleen de fijne lijntjes, maar ook diepere rimpels in het decolleté voor langere tijd op te vullen zodat u weer ongestoord uw mooie ‘cleavage’ kunt tonen.

Decolleté rimpels - verjonging

Resultaat behandeling rimpels decolleté

Het effect van de verjongingskuur van het decolleté met fillers is direct zichtbaar en ziet er heel natuurlijk uit. De huid is gladder en de rimpels zijn verdwenen. Dit resultaat houdt tot twaalf maanden aan. Aansluitend kunt u de behandeling van decolleté-rimpels probleemloos herhalen.

Een behandeling met een Restylane Skinbooster geeft de huid een echte oppepper. De Skinboosters leggen als het ware een badje van vocht onder de huid dat de huid van binnenuit hydrateert. Dit zorgt voor een jonge uitstraling en lichte rimpels verdwijnen. Het duurt enkele weken voordat u het eerste resultaat van deze behandeling ervaart en het houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. U kunt de behandeling met Restylane Skinbooster zo vaak herhalen als u zelf wilt.

Wanneer u uw decolleté laat behandelen met Profhilo laat het resultaat nog even op zich wachten. Vaak zijn er twee à drie behandelingen noodzakelijk voordat het definitieve resultaat zichtbaar is omdat Profhilo de huid zelf aan het werk zet. Na de behandeling start de huid met aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid). Het resultaat houdt ongeveer zes maanden aan. Daarna is de behandeling veilig te herhalen.

Decolleté verjongen voor - Skinboosters - devil's fountain
Voor
Decolleté verjongen na - Skinboosters - devil's fountain
Na
behandelingen - injectables - Behandeling rimpels decolleté voor de behandeling
Voor
behandelingen - injectables - Behandeling rimpels decolleté na de behandeling
Na

Wat kost een filler-behandeling van decolleté-rimpels?

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de prijs van een behandeling. De prijs is geheel afhankelijk van de hoeveelheid product wat noodzakelijk is om uw decolleté te behandelen. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek zal duidelijk worden wat de prijs zal zijn. Om u alvast een beeld te geven van de kosten die vastzitten aan een behandeling, vindt u onze prijzen in onderstaand schema.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Behandeling rimpels decolleté
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
Skinboosters
1,0 ml€295,-
2,0 ml€575,-
Kuur van 3,0 ml€795,-
Profhilo
Eerste behandeling 2ml€325,-
Vanaf de tweede behandeling€295,-

 

 

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Rimpels decolleté verwijderen

Een behandeling van uw decolleté duurt maximaal 30 minuten. Met een heel fijn naaldje injecteert de arts de filler, Profhilo Skinbooster onder de huid. De vloeistof die de arts onder de huid injecteert om uw decolleté te verjongen, bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zult u dan ook geen hinder ondervinden. Na de behandeling kan de huid wat rood en gevoelig zijn en soms ontstaan er zwellingen en/of blauwe plekken. Deze reacties zijn van korte duur en trekken snel weg. Na afloop van de behandeling kunt u in principe direct uw werkzaamheden hervatten. Na de filler-behandeling zullen de rimpels in het decolleté verminderen of verdwijnen.

Hoe gaat het na een behandeling?

Na de behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Rimpels decolleté voorkomen

Er zijn verschillende manieren om de rimpels in het decolleté te voorkomen. De grootste boosdoener van deze rimpels is het slapen op de zij. Door op uw zij te slapen trekt de huid tussen de borsten samen en zal de huid plooien. Omdat de huid naarmate we ouder worden minder elastisch wordt, zal de huid na enige tijd niet meer herstellen. Een andere boosdoener van deze rimpels is de zon. Vaak vergeten we in de zomer ons decolleté in te smeren, waardoor hij blootgesteld wordt aan veroudering door de zon. Probeer altijd een goede zonnebrand te gebruiken met een hoge SPF.

Ook een wisseldouche kan helpen de huid te verstevigen. Door koud en warm water te wisselen wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en zal uw decolleté weer stralen.

Gratis consult bij ABC Clinic?

Elke behandeling start met een gratis consult in onze kliniek. In geval van een filler- of Skinboosterbehandeling is dit consult erg belangrijk. Onze cosmetisch artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit vrijblijvend consult alle vragen stellen die u op uw hart heeft. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld aan de decolleté-rimpels. Een afspraak maken kan via ons contactformulier of u kunt ons bereiken op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Nog makkelijker is het om online een afspraak in te plannen via onze website.

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Beter gezegd, het is een huideigen stof. Het komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid en is verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het trekt vocht aan, hydrateert, geeft veerkracht, volume en soepelheid. Dit is de gouden standaard op het gebied van rimpelvullers wereldwijd. Het is een veilig middel om de tekenen van veroudering aan te pakken, mits goed getest.

Wat kan ik zelf doen om een mooi resultaat te behouden na mijn huidbehandeling?

Om een mooi resultaat te behouden raden wij je aan de nazorg van de huidtherapeuten goed op te volgen. Daarnaast kan het noodzakelijk zijn om de behandeling te herhalen voor een mooi en blijvend resultaat.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online