e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Samenwerking drs. Gerd Fabre

samenwerking Gerd Fabre en Marc Vandevoort

Consulten plastische chirurgie

ABC Clinic werkt sinds de oprichting in 2010 samen met drs. Gerd Fabre. Gerd Fabre is als plastisch chirurg geregistreerd in België en heeft in Nederland een inschrijving in het BIG-register als arts.  Hij voert bij ABC Clinic de ooglidcorrecties, oorcorrecties, oorlelcorrecties, tepelcorrecties en schaamlipcorrecties uit. Deze ingrepen worden dagelijks bij ABC Clinic uitgevoerd onder lokale verdoving. Voor plastisch chirurgische ingrepen die in een operatiekamer uitgevoerd moeten worden zijn wij een samenwerking aangegaan met de plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis. Uitzonderingen zijn de facelift en neuscorrectie. Deze worden door drs. Fabre uitgevoerd in het ziekenhuis in Roeselare.

Omdat drs. Gerd Fabre al sinds 2010 bij ons werkt vragen cliënten bewust voor een behandeling bij drs. Gerd Fabre. Omdat u een vrije artsen keuze heeft is dit mogelijk. U moet dan alleen wel voor de ingreep naar het ziekenhuis AZ Delta in Roeselare. Dokter Fabre voert daar de plastisch chirurgische ingrepen uit zoals faceliften (o.a. MACS-facelifts), neuscorrecties en borstvergrotingen.

Let op:  Consult en nacontroles vinden bij Gerd Fabre wél gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda. U moet enkel voor de behandeling naar Roeselare.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online