De kliniek

Samenwerking Gerd Fabre

samenwerking Gerd Fabre en Marc Vandevoort

Consulten plastische chirurgie

ABC Clinic werkt sinds 2010 samen met de maatschap van plastisch chirurg Gerd Fabre. Hij voert bij ABC Clinic de ooglidcorrecties, oorcorrecties, oorlelcorrecties en schaamlipcorrecties uit met zijn collega plastisch chirurgen uit Roeselare (België). Deze ingrepen worden bij ABC Clinic uitgevoerd. Echter, andere plastisch chirurgische ingrepen moeten in een operatiekamer uitgevoerd worden.

Omdat wij geen operatiekamer hebben en voor veel mensen Roeselare te ver weg is, zijn wij in 2015 een samenwerking aangegaan met het Amphia-ziekenhuis in Breda.

Echter, veel mensen kiezen bewust voor een behandeling bij plastisch chirurg Gerd Fabre. Hij voert deze ingrepen uit in ziekenhuis AZ Delta in Roeselare. U moet dan denken aan plastisch chirurgische ingrepen zoals MACS-facelifts, neuscorrecties en borstvergrotingen.

Wanneer u besluit om een consult in te plannen bij plastisch chirurg Gerd Fabre dan vindt het consultgesprek plaats in onze kliniek in Breda, maar moet u voor een ingreep naar het ziekenhuis AZ Delta in Roeselare. Omdat plastisch chirurg Fabre bekend staat als zeer ervaren plastisch chirurg kiezen alsnog veel mensen voor een behandeling in Roeselare.

Let op:  het consult en de nacontroles vinden bij plastisch chirurg Gerd Fabre wél gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda. U hoeft enkel voor de behandeling naar Roeselare.

Maak een afspraak