De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Bovenlichaam

Stoort u zich aan uw borsten, uw buik of uw bovenarmen? Onze plastisch chirurgen helpen u graag van uw onzekerheden af.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u graag meer over onze behandelingen.

Behandelingen - borstcorrectie - Lipofilling borsten

Borstvergroting met eigen vet

Steeds vaker kiezen vrouwen voor een borstvergroting met lichaamseigen vet, een lipofilling van de borsten. Zij geven de voorkeur voor een borstvergroting met eigen vet in verband de ophef die ontstaan is in de media over de veiligheid van implantaten.

Behandelingen - borstcorrectie - tepelcorrectie

Tepelcorrectie

Wilt u mooie tepels?

Soms kan de grootte of vorm van de tepel u in de weg zitten. Of wellicht schaamt u zich voor je ingetrokken tepel(s).

Behandelingen - borstcorrectie - Lipofilling borsten

Lipofilling borsten

Wilt u natuurlijk vollere borsten?

Met een lipofilling van uw borsten slaat u twee vliegen in één klap. Plaatselijk te veel aan vet wordt verplaatst naar uw borsten voor meer stevigheid en volume.

Behandelingen - borstcorrectie - Borstverkleining man

Borstverkleining man

Wilt u van uw man boobs af?

Borstverkleining bij mannen, ofwel gynaecomastie, komt vaker voor dan u denkt. Bijna de helft van alle mannen heeft er in meer of mindere mate last van. Een borstverkleining is dan een mooie oplossing!

Behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting

Borstvergroting

Trots zijn op uw borsten?

Met mooie volle borsten voelt u zich op en top vrouw. Heeft u van nature kleine borsten of hebben uw borsten aan volume ingeboet na zwangerschap of gewichtsverlies, dan kan dat impact hebben op uw zelfvertrouwen.

Behandelingen - borstcorrectie - Borstlift

Borstlift

Wilt u weer trots zijn op uw borsten?

De zwaartekracht is vaak niet mals voor uw borsten. Met als gevolg dat ze wat gaan hangen en hun jeugdige veerkracht verliezen. Een borstlift is dan een mooie oplossing!

behandelingen - Plastisch - lipofilling

Lipofilling

Meer volume bij billen of borsten

Vindt u uw  billen te plat of uw borsten wat klein? Bent u niet tevreden over een liposculpture waarbij er deukjes zijn ontstaan in buik of benen?

Behandelingen - lichaam - mommy makeover

Mommy makeover

Weer een yummie mommy zijn?

Kinderen krijgen is natuurlijk fantastisch, maar help waar is mijn oude lichaam gebleven? Uw borsten hebben hun mooie contouren verloren en zijn vaak kleiner of slapper geworden, de buik is zijn elasticiteit kwijtgeraakt en misschien oogt uw gezicht ook ineens wat afgetobd.

Behandelingen - lichaam - buikwandcorrectie

Buikwandcorrectie

Wilt u weer een mooie buik?

Na een zwangerschap of wanneer u veel bent afgevallen, is de buik niet meer zo strak als vroeger. U schaamt zich er misschien voor en verbergt uw hangbuikje onder wijde kleding. Een buikwandcorrectie of mini-buikwandcorrectie is dan een prima oplossing.

behandelingen - plastische chirurgie - Armlift

Armlift

Wilt u weer strakke bovenarmen?

Er wordt vaak lacherig over gedaan, van die  zwabberarmen. Als u ouder wordt, raakt de huid zijn elasticiteit kwijt en ook de spieren worden minder sterk.

Behandelingen - borstcorrectie - Borstverkleining man

Liposuctie mannenborsten

Voor altijd van uw mannenborsten of manboobs af?

Mannenborsten zijn een veelvoorkomend probleem. Veel mannen schamen zich voor hun manboobs omdat het er niet mannelijk genoeg uitziet. Een liposuctie of gynaecomastie is een mooie oplossing!

Maak een afspraak