De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Bovenlichaam

Stoort u zich aan uw borsten, uw buik of uw bovenarmen? Onze plastisch chirurgen helpen u graag van uw onzekerheden af.  Tijdens een vrijblijvend consult vertellen zij u graag meer over onze behandelingen.

Behandelingen - borstcorrectie - Lipofilling borsten
Borstvergroting met eigen vet

Steeds vaker kiezen vrouwen voor een borstvergroting met lichaamseigen vet, een lipofilling van de borsten. Zij geven de voorkeur voor een borstvergroting met eigen vet in verband de ophef die ontstaan is in de media over de veiligheid van implantaten.

Behandelingen - borstcorrectie - tepelcorrectie
Tepelcorrectie

Ingetrokken tepels of een te grote tepelhof?

Soms kan de grootte of vorm van de tepel u in de weg zitten. Of wellicht schaamt u zich voor uw ingetrokken tepel(s). Een tepelcorrectie biedt uitkomst.

Behandelingen - borstcorrectie - Lipofilling borsten
Lipofilling borsten

Vollere borsten met eigen vet?

Met een lipofilling van uw borsten slaat u twee vliegen in één klap. Plaatselijk te veel aan vet wordt met liposuctie verwijderd en verplaatst naar uw borsten voor meer stevigheid en volume.

Behandelingen - borstcorrectie - Borstverkleining man
Borstverkleining man

Wilt u van uw man boobs af?

Borstverkleining bij mannen, ofwel gynaecomastie, komt vaker voor dan u denkt. Bijna de helft van alle mannen heeft er in meer of mindere mate last van. Een borstverkleining is dan een mooie oplossing!

Behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting
Borstvergroting

Meer volume in uw borsten?

Met mooie volle borsten voelt u zich op en top vrouw. Heeft u van nature kleine borsten of hebben uw borsten aan volume ingeboet na zwangerschap of gewichtsverlies, dan kan dat impact hebben op uw zelfvertrouwen.

Behandelingen - borstcorrectie - Borstlift
Borstlift

Uw mooie borsten terug

Naarmate u ouder wordt, kunnen de borsten gaan hangen door zwaartekracht of erfelijke aanleg. Een borstlift biedt dan een mooie oplossing.

behandelingen - Plastisch - lipofilling
Lipofilling

Meer volume bij billen of borsten

Vindt u uw billen te plat of uw borsten wat klein? Een lipofilling biedt een mooie en natuurlijke manier voor grotere borsten of billen.

Behandelingen - lichaam - mommy makeover
Mommy makeover

Mommy makeover

Mogelijk stoort u zich aan de borsten die hun contouren hebben verloren of uw buik die zijn elasticiteit kwijt is na de zwangerschap? Een mommy makeover biedt een mooie oplossing.

Behandelingen - lichaam - buikwandcorrectie
Buikwandcorrectie

Wilt u weer een mooie buik?

Na een zwangerschap of wanneer u veel bent afgevallen, is de buik niet meer zo strak als vroeger. U schaamt zich er misschien voor en verbergt uw buikje onder wijde kleding. Een buikwandcorrectie is dan een mooie oplossing.

behandelingen - plastische chirurgie - Armlift
Armlift

Een armlift voor strakkere armen

Er wordt vaak lacherig over gedaan, van die  zwabberarmen. Als u ouder wordt, raakt de huid zijn elasticiteit kwijt. Een armlift biedt een mooie oplossing.

Behandelingen - borstcorrectie - Borstverkleining man
Liposuctie mannenborsten

Weg met mannenborsten of manboobs 

Mannenborsten zijn een veelvoorkomend probleem. Veel mannen schamen zich voor hun manboobs omdat het er niet mannelijk genoeg uitziet. Een liposuctie of gynaecomastie is een mooie oplossing!

Maak een afspraak