e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Borstvergroting met eigen vet

Lipofilling van de borsten, ook wel borstvergroting met eigen vet, is een van de opties om een borstvergroting te doen. Dit is een perfecte oplossing voor als je geen implantaten wilt.

Borstvergroting met eigen vet: de voordelen

De grootste voordelen van borsten opvullen met eigen vet zijn:

  • Doordat eigen vet wordt gebruikt, is de kans op klachten zeer minimaal. Jouw lichaam herkent van binnen namelijk jouw eigen weefsel.
  • Het resultaat is heel natuurlijk. Daarbij voelen de borsten erg soepel en zacht aan.
  • De behandeling laat geen grote littekens achter.

Borstvergroting zonder siliconen

Een borstvergroting zonder siliconen kent dus vele voordelen. Veel vrouwen wensen om hun borsten te vergroten, maar willen dan een zo natuurlijk mogelijk resultaat. De lipofilling methode zorgt voor een subtiel effect. Nét even wat meer volume in de borsten, zodat jij weer blij bent met jouw borsten.

Lipofilling borsten: voor en na

Het eerste resultaat van een borstvergroting met eigen vet is direct zichtbaar. De huid is op dat moment wel gezwollen en wat opgezet. De hoeveelheid ingebrachte vetcellen zal nog verder afnemen. Na ongeveer 3 maanden is het definitieve resultaat goed te zien. We kunnen dan beoordelen of de behandeling volledig is geslaagd.

Het kan voorkomen dat een tweede ingreep noodzakelijk is. Dit wordt tijdens een consult met je besproken. Na de behandeling zal je de eerste week wat stijfheid ervaren. Ook blauwe plekken en zwellingen zijn factoren die horen bij het herstel. Na een dag of 10 zullen deze ongemakken verdwenen zijn.

Lipofilling borsten voor
Voor
Lipofilling borsten resultaat
Na

Ervaringen borstvergroting met eigen vet

Voor je een afspraak maakt bij een plastisch chirurg is het belangrijk om de ervaringen van voorgaande cliënten te lezen. Dit is wat veel cliënten van ons ook erg belangrijk vinden, omdat je zo komt te weten wat er je ongeveer te wachten staat en hoe mensen het ervaren. Deze ervaringen zijn op onder andere Kliniekervaringen en Zorgkaart Nederland te lezen.

Kosten borstvergroting met eigen vet

De lipofilling borsten prijs is afhankelijk van de hoeveelheid vet dat verwijderd moet worden voor het gewenste resultaat. Een consult met de plastisch chirurg is te allen tijde noodzakelijk om zekerheid te bieden over de prijs en het resultaat van de borstvergroting met eigen vet. Het consult is geheel vrijblijvend en bedraagt €50,-.

Jouw ingreep financieren?
Heb je niet het geld om de behandeling in één keer te betalen? Je kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. Je kunt in termijnen jouw lening afbetalen.

 

Ik wil graag een consult inplannen

Vrijblijvend consult met de plastisch chirurg

Een goede analyse van jouw wensen is erg belangrijk. We starten voorafgaand aan de behandeling dan ook altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij jouw wensen en verwachtingen en spreekt deze samen met je door. Er wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn voor een borstvergroting met eigen vet. Ook worden eventuele vragen beantwoord. Je kunt jouw vrijblijvend consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar het volgende nummer: 076 – 542 31 54.

Veelgestelde vragen

Is een behandeling voldoende bij lipofilling van de borsten?

Het resultaat van een lipofilling is niet voor 100% te garanderen. Het lichaam breekt een deel van het ingespoten vet na de behandeling af. Vooraf is hierdoor is niet te zeggen hoeveel van het ingespoten vet weer zal verdwijnen. Wanneer het lichaam, onverwachts, veel vet afbreekt kan een tweede behandeling noodzakelijk zijn om dit weer aan te vullen.

Wat zijn de risico’s bij een borstvergroting met eigen vet?

Risico’s komen bij een lipofilling van de borsten bijna niet voor wanneer deze door een ervaren arts wordt uitgevoerd. In enkele gevallen kan er een infectie of een nabloeding optreden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat je wat last krijgt van duizeligheid door een vochttekort. Om een goed herstel te bevorderen raden wij altijd aan voor en na de ingreep te stoppen met roken en de adviezen met betrekking tot de nazorg goed op te volgen.

Wat zijn de verschillende behandelmethoden voor een borstvergroting?

Bij ABC Clinic wordt zowel een borstvergroting met implantaten als lipofilling uitgevoerd. Bij lipofilling wordt ongewenst vet afgenomen en gebruikt voor het opvullen van de borsten. Het nadeel van lipofilling is dat het resultaat beperkt is. Implantaten kunnen meer volume creëren.

Hoeveel toename in volume kan in verwachten bij een borstvergroting met eigen vet?

De hoeveelheid aanwezig borstweefsel bepaalt hoeveel eigen vet achtergelaten kan worden per operatie. Hoe groter het volume van de bestaande borst, hoe meer vet getransplanteerd kan worden (lipofilling). Ongeveer 70% van het getransplanteerde volume vet blijft op langer termijn over. Om deze reden is het soms nodig om 2 of 3 behandelingen uit te voeren om de gewenste vergroting te behalen.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online