e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Annemarie Wassink - Cosmetisch arts
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Annemarie Wassink

Fillers voor wallen

U bent niet moe, maar ziet er misschien wel vermoeid uit. Wallen zijn niet altijd te verwijderen met fillers, een traangoot daarentegen wél. De arts moet u hiervoor gezien hebben.

Fillers voor wallen

Wanneer u last heeft van een traangoot kunnen we deze eenvoudig verwijderen met fillers. Een traangoot herkent u aan volumeverlies onder de ogen, dit wordt door veel mensen ook wel wallen genoemd. Omdat er door het volumeverlies schaduwen onder de ogen zichtbaar worden, lijkt u vermoeider dan u zichzelf voelt. Met fillers kunnen we deze wallen verwijderen. Het resultaat van de behandeling is dat uw vermoeide blik verdwenen is en u er weer net zo fit uitziet als u zichzelf voelt.

Twijfelt u of een behandeling met fillers voldoende resultaat geeft of dat een ooglidcorrectie een betere oplossing biedt? Bekijk dan ook eens onze wallentest.

De behandeling van wallen met fillers

Een behandeling van wallen onder de ogen start altijd met een consultgesprek met de behandelend cosmetisch arts. Hij of zij luistert naar uw wensen en verwachtingen en beantwoordt al uw vragen tijdens het consultgesprek. Na het maken van de foto’s voorafgaand aan uw behandeling, start de arts met het injecteren van de fillers. Een behandeling van de traangoot duurt ongeveer dertig minuten. Hierna kunt u uw werkzaamheden weer oppakken. Wel kunt u last krijgen van lichte zwelling of blauwe plekken. Maakt u zich geen zorgen. Dit trekt vanzelf weer weg.

De kosten om wallen te verwijderen met fillers

ABC Clinic krijgt vaak de vraag: “Wat zijn de kosten om wallen met fillers te verwijderen?” Om de exacte prijs om uw wallen te verwijderen met fillers vast te stellen, is een consult met een van onze ervaren artsen noodzakelijk. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts uw persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Een consult om uw wallen te verwijderen met fillers is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of plan direct een afspraak in.

BehandelingPrijs
Consult injectablesGratis
Consult ooglidcorrectieGratis
Wallen verwijderen met fillersRestylane 0,5 ml€325,-
Restylane 1,0 ml€450,-
Onderooglidcorrectie€1695,-

* Prijs is afhankelijk van de filler die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.

Gratis consult bij ABC Clinic?

Een behandeling om uw wallen te verwijderen begint altijd met een consultgesprek. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts of plastisch chirurg uw persoonlijke wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de cosmetisch arts kunt u daarna direct worden als het om injectables gaat.

Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Ervaringen met fillers voor wallen

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een filler behandeling van de wallen. Veel cliënten die de behandeling hebben gehad, hebben een ervaring achtergelaten op onze website. Deze kunt u hieronder lezen. Mocht u nieuwsgierig zijn naar meer ervaringen, dan kunt u kijken op kliniekervaringen.nl of Zorgkaart Nederland.

Kliniekervaringen ABC Clinic, fillers voor wallen

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, fillers voor wallen

Bekijk meer ervaringen

Voor en na foto’s van de behandeling

Om u een goed beeld te geven van het resultaat van de behandeling, hebben wij hier een aantal voor- en na foto’s voor u bij elkaar gezet. Een behandeling van wallen onder de ogen zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Traangoot opvullen met fillers
Voor
Traangoot opvullen met fillers - resultaat
Na
Voor Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Voor
Na Magnus - 28 jaar - Traangoot-wallen verwijderen
Na
Wallen vrouw voor
Voor
Wallen vrouw na
Na

De nazorg bij fillers

Na een filler behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Risico’s van een behandeling aan de wallen

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Een gratis consult bij ABC Clinic aanvragen

Een behandeling met fillers aan de wallen start altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de behandelend arts. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en bespreken jullie de verwachtingen van de behandeling. De arts bespreekt hoe de behandeling zal verlopen en stelt een persoonlijk behandelplan op. U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In sommige gevallen kunnen wallen met fillers behandeld worden. Tijdens een gratis consult wordt dit bekeken door de cosmetisch arts.

Hoe lang houdt de werking van fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Lipfillers blijven vaak wat korter zitten omdat je de lippen veel gebruikt. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met veilige vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling met fillers eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online