De kliniek

Onderooglidcorrectie ervaringen

Wij begrijpen dat het belangrijk voor u is om onderooglidcorrectie ervaringen te lezen of horen van anderen. Op deze pagina vindt u verschillende ervaringen van cliënten die een onderooglidcorrectie lieten uitvoeren bij ABC Clinic.

Onderooglidcorrectie herstel ervaringen

Iedereen ervaart het onderooglidcorrectie herstel anders. Toch horen wij eigenlijk alleen maar positieve reacties van onze cliënten op het herstel na een onderooglidcorrectie.
Na drie dagen zijn de ergste zwellingen al verdwenen en na één week worden de hechtingen alweer verwijderd. Dan zijn de blauwverkleuringen ook al grotendeels verdwenen, al kan dit per persoon enorm verschillen. Ook is het resultaat van de ingreep is dan al goed zichtbaar. Echter, het definitieve eindresultaat laat nog even op zich wachten, daarvoor moet u drie maanden geduld hebben.

Pijn bij een onderooglidcorrectie

Mocht u zich afvragen of u pijn heeft bij een onderooglidcorrectie: het antwoord is nee. Enkel de verdovingsprikjes kunnen wat gevoelig zijn, al valt dat reuze mee omdat de verdoving wordt geïnjecteerd in de losse huid boven de ogen, wat bijna geen pijn zal doen. De behandeling starten ze pas als de plaatselijke verdoving goed werkt. Daardoor heeft u ook geen pijn tijdens de behandeling. Ná de onderooglidcorrectie kunt u wat last krijgen van napijn, maar maakt u zich geen zorgen: u mag pijnstilling gebruiken als dat nodig is.

Anderen over hun onderooglidcorrectie

Veel van onze cliënten hebben een ervaring achtergelaten over hun onderooglidcorrectie. U leest ze terug op deze pagina. Heeft u behoefte aan meer ervaringen? Bekijk dan onze reviews (+700 reviews) op Kliniekervaringen.nl of ZorgkaartNederland.nl. Hier vindt u verschillende ervaringen van cliënten die een onderooglidcorrectie operatie bij ons hebben ondergaan.

Kliniekervaringen ABC ClinicZorgkaart Nederland ABC Clinic

Hieronder ook nog wat citaten van tevreden cliënten:

Mw. S. van Eechoud: “Van begin tot eind ontzettend goed begeleid door alle medewerkers van ABC clinic, zeer vriendelijk.”

Joke: “Deze kliniek krijgt van mij een dikke 10 vanwege (natuurlijk) de deskundigheid van de arts, de vriendelijkheid van de verpleegkundigen en receptie medewerkers.”

Jan: “De voorbereiding op de operatie was geruststellend en de operatie zelf is goed uitgevoerd. Het is heel veel meegevallen. Over het resultaat ben ik nu na slechts 7 dagen al heel tevreden.”

Voor en na foto’s van onderooglidcorrecties

Natuurlijk bent u ook nieuwsgierig naar voor en na foto’s van onderooglidcorrecties. Let er wel op dat resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Vandaar dat het consultgesprek met de plastisch chirurg zo belangrijk is.

Onderooglidcorrectie voor de behandeling
Voor
Resultaat onderooglidcorrectie
Na
behandelingen - ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda voor
Voor
behandelingen- ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda na
Na
Wallen onder de ogen verwijderen - ooglidcorrectie
Voor
Wallen onder de ogen verwijderen - resultaat ooglidcorrectie
Na
Onderooglidcorrectie voor
Voor
Onderooglidcorrectie na
Na
Meer voor en na foto's

Mogelijke littekens

Wij krijgen vaak de vraag of bij een onderooglidcorrectie littekens ontstaan. Gelukkig kunnen wij u melden dat deze niet zichtbaar zijn. Omdat onze plastisch chirurgen de incisie vlak onder de wimperrand maken, ziet u de littekens na enige tijd niet meer. Wél is het belangrijk de littekens de eerste periode goed uit de zon te houden door het dragen van een zonnebril en in te smeren met een zonnebrandcrème met factor 50.

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een onderooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften. Wij  zijn sinds 2010 gespecialiseerd in onderooglidcorrecties. Wij werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren deze plastisch chirurgische behandeling onder plaatselijke verdoving veelvuldig uit in onze kliniek in Breda.

Andere redenen om voor ons te kiezen zijn:

  • Persoonlijke benadering & goede nazorg;
  • Zéér tevreden en enthousiaste cliënten;
  • Wij zijn na de ingreep 24/7 bereikbaar;
  • Wij werken samen met het Amphia-ziekenhuis;
  • U parkeert gratis & discreet voor de deur;
  • Niet ontzettend belangrijk, maar toch, wij hebben verse koffie!

Nazorg onderooglidcorrectie ABC Clinic

Wilt u meer weten over de nazorg van een onderooglidcorrectie bij ABC Clinic? Lees dan op uw gemak alles over het herstel en de nazorg van een onderooglidcorrectie.

Lees alles over het herstel

Een consultafspraak inplannen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een onderooglidcorrectie van een van onze plastisch chirurgen? Neem dan via telefoonnummer 076 – 542 31 54 contact met ons op of plan online een vrijblijvend consult in. Tijdens dit consult bespreekt de plastisch chirurg de mogelijkheden, vertelt hij u meer over de ingreep en heeft u alle tijd om uw vragen te stellen.

Maak een afspraak
Is een onderooglidcorrectie pijnlijk?

Een onderooglidcorrectie wordt bij ABC Clinic uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De verdovingsprikjes die u krijgt kunnen wat gevoelig zijn, maar dat valt in de praktijk erg mee. Bijna alle cliënten vertellen dat ze de verdovingsprikken amper hebben gevoeld en dat zij de gehele ingreep erg vonden meevallen. Tijdens de ingreep kunt u wel een drukkend gevoel ervaren. U ervaart dan geen pijn, maar u voelt wel dat de plastisch chirurg bezig is.

Na de behandeling kunt u pijnstillers gebruiken wanneer u wat pijn ervaart. In de praktijk blijkt dit echter weinig voor te komen en is koelen al veelal voldoende voor een eerste herstel na een onderooglidcorrectie.

Wat is de beste kliniek voor een onderooglidcorrectie?

U neemt zelf natuurlijk de beslissing voor welke kliniek u kiest voor het ondergaan van een onderooglidcorrectie. Wij raden iedereen aan om voor een kliniek te kiezen die met plastisch chirurgen werken voor de ooglidcorrecties. Daarnaast moeten deze plastisch chirurgen veel ervaring hebben met het uitvoeren van ooglidcorrecties. Het moeten echte specialisten zijn. Ze moeten dagelijks bezig zijn met deze discipline. Wees eerlijk: door wie laat u zich het liefst behandelen? Een huisarts of cosmetisch die af en toe een ooglidcorrectie uitvoert of een plastisch chirurg die dagelijks bezig is met dit soort ingrepen?

Wij hebben een blog geschreven over de keuze voor een kliniek, wellicht goed om eens door te nemen.

Door wie wordt de onderooglidcorrectie uitgevoerd?

De onderooglidcorrectie wordt bij ABC Clinic uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. U wordt dus niet behandeld door een cosmetisch arts, bedrijfsarts of huisarts. Wij vinden het belangrijk om enkel te werken met de beste specialisten. Voor de ooglidcorrectie is dat de plastisch chirurg. U heeft ook de noodzakelijke intake met de plastisch chirurg die u gaat behandelen.

Hoe lang duurt de zwelling na een onderooglidcorrectie?

Dit verschilt per persoon. De een heeft langer last van zwellingen of blauwe plekken dan een ander. Over het algemeen zal de zwelling de eerste 3 dagen na de onderooglidcorrectie het ergst zijn en in deze periode kan de zwelling ook nog wat toenemen (veel koelen!). Na 3 dagen zal de zwelling gaan afnemen en na 7 dagen is de zwelling veelal grotendeels verdwenen. Dit herstel kan echter bij sommigen langer duren. Na 4 tot 6 weken heeft u al een redelijke indruk van het resultaat.

Hoe lang duurt een onderooglidcorrectie?

Een onderooglidcorrectie duurt ongeveer 90 minuten. Dit is inclusief het voortraject (ontvangst, aftekenen van uw ogen, het maken van de foto’s, time-out procedure et cetera) en de nazorg (koelen in uitrustkamer en uitleg door OK-assistente).

Is een onderooglidcorrectie blijvend?

De langdurigheid van een resultaat verschilt per persoon. U zult lang plezier hebben van het resultaat van de onderooglidcorrectie, maar het resultaat is niét blijvend. De verouderingsprocessen die de wallen/donkere kringen of huidoverschot onder de ogen hebben veroorzaakt gaan natuurlijk gewoon door. Daarnaast is de langdurigheid van de correctie ook afhankelijk van uw leefstijl. Zorg dus goed voor uzelf en uw huid. Al met al kunnen we stellen dat u bij een gezonde leefstijl zeker 10 tot 15 jaar plezier heeft van het resultaat van de onderooglidcorrectie.

 

Vrijblijvend consult