Totaal
9.0
1008 reviews

Onderooglidcorrectie ervaringen

Wij begrijpen dat het belangrijk voor u is om onderooglidcorrectie ervaringen te lezen of horen van anderen. Op deze pagina vindt u verschillende ervaringen van cliënten die een onderooglidcorrectie lieten uitvoeren bij ABC Clinic.

Reviews en meer ervaringen onderooglidcorrectie ABC Clinic

Veel van onze cliënten hebben een ervaring achtergelaten over hun onderooglidcorrectie. U leest ze terug op deze pagina. Heeft u behoefte aan meer ervaringen? Bekijk dan onze reviews (850+ reviews) op Google, Kliniekervaringen.nl of ZorgkaartNederland.nl. Hier vindt u verschillende ervaringen van cliënten die een onderooglidcorrectie operatie bij ons hebben ondergaan.

Hieronder ook nog wat citaten van tevreden cliënten:

Mw. S. van Eechoud: “Van begin tot eind ontzettend goed begeleid door alle medewerkers van ABC clinic, zeer vriendelijk.”

Joke: “Deze kliniek krijgt van mij een dikke 10 vanwege (natuurlijk) de deskundigheid van de arts, de vriendelijkheid van de verpleegkundigen en receptie medewerkers.”

Jan: “De voorbereiding op de operatie was geruststellend en de operatie zelf is goed uitgevoerd. Het is heel veel meegevallen. Over het resultaat ben ik nu na slechts 7 dagen al heel tevreden.”

 

 

Voor en na foto’s van onderooglidcorrecties

Natuurlijk bent u ook nieuwsgierig naar voor en na foto’s van onderooglidcorrecties. Let er wel op dat resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Vandaar dat het gratis consultgesprek met de plastisch chirurg zo belangrijk is.

Boven en onderooglidcorrectie - ooglidcorrectie
Voor
Na boven en onderooglidcorrectie
Na
Onderooglidcorrectie voor de behandeling
Voor
Resultaat onderooglidcorrectie
Na
behandelingen - ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda voor
Voor
behandelingen- ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda na
Na
Onderooglidcorrectie voor Chantal vooraanzicht -ooglidcorrectie
Voor
Onderooglidcorrectie na Chantal vooraanzicht -cooglidcorrectie
Na
Meer voor en na foto's

Pijn bij een onderooglidcorrectie

Mocht u zich afvragen of u pijn heeft bij een onderooglidcorrectie: het antwoord is nee. Enkel de verdovingsprikjes kunnen wat gevoelig zijn, al valt dat reuze mee omdat de verdoving wordt geïnjecteerd in de losse huid onder de ogen, wat bijna geen pijn zal doen.

De plastisch chirurg start pas met de ingreep als de plaatselijke verdoving zijn werk goed doet. Daardoor heeft u ook geen pijn tijdens de behandeling. Na de ingreep kunt u wat last hebben van napijn, maar maakt u zich geen zorgen: u mag pijnstilling gebruiken als dat nodig is (Paracetamol of Ibuprofen).

FAQ’s onderooglidcorrectie

Bekijk meer FAQ video's

Onderooglidcorrectie litteken

Wij krijgen vaak de vraag of er bij een onderooglidcorrectie een litteken ontstaan. Natuurlijk ontstaat er een klein littekentje maar deze zal niet zichtbaar zijn. Omdat onze plastisch chirurgen de incisie vlak onder de wimperrand maken, ziet u de littekens na enige tijd niet meer. Wél is het belangrijk de littekens de eerste periode goed uit de zon te houden door het dragen van een zonnebril en in te smeren met een zonnebrandcrème met factor 50.

Onderooglidcorrectie herstel

Iedereen ervaart het herstel van een onderooglidcorrectie anders. Toch horen wij eigenlijk alleen maar positieve reacties van onze cliënten over het herstel na een onderooglidcorrectie.
Na drie dagen zijn de ergste zwellingen al verdwenen en na één week worden de hechtingen alweer verwijderd. Dan zijn de blauwverkleuringen meestal ook al grotendeels verdwenen, al kan dit per persoon verschillen. Het resultaat van de ingreep is na een week ook al goed zichtbaar, al moet men 3 maanden wachten op het eindresultaat van de ingreep.

Nazorg is belangrijk
De nazorg is een belangrijk onderdeel van het herstel wanneer u een onderooglidcorrectie ondergaat. Wilt u meer weten over de nazorg van een onderooglidcorrectie bij ABC Clinic? Lees dan op uw gemak alles over het herstel en de nazorg van een onderooglidcorrectie.

Lees alles over het herstel

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een onderooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van onderooglidcorrecties. Wij  zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep. Onze kliniek is ook ingericht om de ooglidcorrecties op het hoogste niveau uiterst effectief en efficiënt te kunnen uitvoeren. Niet alleen de gespecialiseerde plastisch chirurgen en ervaren assistenten spelen hier een rol, ook de receptionistes en het telefoonteam zijn belangrijk in het proces wat u doorloopt wanneer u een behandeling ondergaat in onze kliniek.

Gratis consult met de plastisch chirurg?

Wilt u meer informatie over uw onderooglidcorrectie? Plan dan uw gratis consultafspraak in bij ABC Clinic. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak maken?
Is een onderooglidcorrectie pijnlijk?

Een onderooglidcorrectie wordt bij ABC Clinic uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De verdovingsprikjes die u krijgt kunnen wat gevoelig zijn, maar dat valt in de praktijk erg mee. Bijna alle cliënten vertellen dat ze de verdovingsprikken amper hebben gevoeld en dat zij de gehele ingreep erg vonden meevallen. Tijdens de ingreep kunt u wel een drukkend gevoel ervaren. U ervaart dan geen pijn, maar u voelt wel dat de plastisch chirurg bezig is.

Na de behandeling kunt u pijnstillers gebruiken wanneer u wat pijn ervaart. In de praktijk blijkt dit echter weinig voor te komen en is koelen al veelal voldoende voor een eerste herstel na een onderooglidcorrectie.

Wat is de beste kliniek voor een onderooglidcorrectie?

U neemt zelf natuurlijk de beslissing voor welke kliniek u kiest voor het ondergaan van een onderooglidcorrectie. Wij raden iedereen aan om voor een kliniek te kiezen die met plastisch chirurgen werken voor de ooglidcorrecties. Daarnaast moeten deze plastisch chirurgen veel ervaring hebben met het uitvoeren van ooglidcorrecties. Het moeten echte specialisten zijn. Ze moeten dagelijks bezig zijn met deze discipline. Wees eerlijk: door wie laat u zich het liefst behandelen? Een huisarts of cosmetisch die af en toe een ooglidcorrectie uitvoert of een plastisch chirurg die dagelijks bezig is met dit soort ingrepen?

Wij hebben een blog geschreven over de keuze voor een kliniek, wellicht goed om eens door te nemen.

Door wie wordt de onderooglidcorrectie uitgevoerd?

De onderooglidcorrectie wordt bij ABC Clinic uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. U wordt dus niet behandeld door een cosmetisch arts, bedrijfsarts of huisarts. Wij vinden het belangrijk om enkel te werken met de beste specialisten. Voor de ooglidcorrectie is dat de plastisch chirurg. U heeft ook de noodzakelijke intake met de plastisch chirurg die u gaat behandelen.

Hoe lang duurt de zwelling na een onderooglidcorrectie?

Dit verschilt per persoon. De een heeft langer last van zwellingen of blauwe plekken dan een ander. Over het algemeen zal de zwelling de eerste 3 dagen na de onderooglidcorrectie het ergst zijn en in deze periode kan de zwelling ook nog wat toenemen (veel koelen!). Na 3 dagen zal de zwelling gaan afnemen en na 7 dagen is de zwelling veelal grotendeels verdwenen. Dit herstel kan echter bij sommigen langer duren. Na 4 tot 6 weken heeft u al een redelijke indruk van het resultaat.

Is een onderooglidcorrectie blijvend?

De langdurigheid van een resultaat verschilt per persoon. U zult lang plezier hebben van het resultaat van de onderooglidcorrectie, maar het resultaat is niét blijvend. De verouderingsprocessen die de wallen/donkere kringen of huidoverschot onder de ogen hebben veroorzaakt gaan natuurlijk gewoon door. Daarnaast is de langdurigheid van de correctie ook afhankelijk van uw leefstijl. Zorg dus goed voor uzelf en uw huid. Al met al kunnen we stellen dat u bij een gezonde leefstijl zeker 10 tot 15 jaar plezier heeft van het resultaat van de onderooglidcorrectie.

 

Gratis consult