e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Drs. Dennis Goossens - Plastisch chirurg
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Dennis Goossens

Onderooglidcorrectie ervaringen

Wij begrijpen dat het belangrijk voor u is om onderooglidcorrectie ervaringen te lezen of horen van anderen. Op deze pagina vindt u verschillende ervaringen van cliënten die een onderooglidcorrectie lieten uitvoeren bij ABC Clinic.

Reviews en meer onderooglidcorrectie ervaringen

Veel van onze cliënten hebben een ervaring achtergelaten over hun onderooglidcorrectie of ooglidcorrectie. U leest ze terug op deze pagina. Heeft u behoefte aan meer ervaringen? Bekijk dan onze reviews (850+ reviews) op Google, Kliniekervaringen.nl of ZorgkaartNederland.nl. Hier vindt u verschillende ervaringen van cliënten die een onderooglidcorrectie operatie bij ons hebben ondergaan.

Hieronder ook nog wat citaten van tevreden cliënten:

Mw. S. van Eechoud: “Van begin tot eind ontzettend goed begeleid door alle medewerkers van ABC Clinic, zeer vriendelijk.”

Joke: “Deze kliniek krijgt van mij een dikke 10 vanwege (natuurlijk) de deskundigheid van de arts, de vriendelijkheid van de verpleegkundigen en receptie medewerkers.”

Jan: “De voorbereiding op de operatie was geruststellend en de operatie zelf is goed uitgevoerd. Het is heel veel meegevallen. Over het resultaat ben ik nu na slechts 7 dagen al heel tevreden.”

 

 

Voor en na foto’s van onderooglidcorrecties

Natuurlijk bent u ook nieuwsgierig naar voor en na foto’s van onderooglidcorrecties. Let er wel op dat resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Vandaar dat het gratis consultgesprek met de plastisch chirurg zo belangrijk is.

Onderooglidcorrectie voor Chantal vooraanzicht -ooglidcorrectie
Voor
Onderooglidcorrectie na Chantal vooraanzicht -cooglidcorrectie
Na
behandelingen - ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda voor
Voor
behandelingen- ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda na
Na
Boven en onderooglidcorrectie - ooglidcorrectie
Voor
Na boven en onderooglidcorrectie
Na
Meer voor-na

Pijn bij een onderooglidcorrectie

Mocht u zich afvragen of u pijn heeft bij een onderooglidcorrectie: het antwoord is nee. Enkel de verdovingsprikjes kunnen wat gevoelig zijn, al valt dat reuze mee omdat de verdoving wordt geïnjecteerd in de losse huid onder de ogen, wat bijna geen pijn zal doen.

De plastisch chirurg start pas met de ingreep als de plaatselijke verdoving zijn werk goed doet. Daardoor heeft u ook geen pijn tijdens de behandeling. Na de ingreep kunt u wat last hebben van napijn, maar maakt u zich geen zorgen: u mag pijnstilling gebruiken als dat nodig is (Paracetamol of Ibuprofen).

FAQ’s onderooglidcorrectie

Meer FAQ video's

Onderooglidcorrectie litteken

Wij krijgen vaak de vraag of er bij een onderooglidcorrectie een litteken ontstaan. Natuurlijk ontstaat er een klein littekentje maar deze zal niet zichtbaar zijn. Omdat onze plastisch chirurgen de incisie vlak onder de wimperrand maken, ziet u de littekens na enige tijd niet meer. Wél is het belangrijk de littekens de eerste periode goed uit de zon te houden door het dragen van een zonnebril en in te smeren met een zonnebrandcrème met factor 50.

Onderooglidcorrectie herstel

Iedereen ervaart het herstel van een onderooglidcorrectie anders. Toch horen wij eigenlijk alleen maar positieve reacties van onze cliënten over het herstel na een onderooglidcorrectie.
Na drie dagen zijn de ergste zwellingen al verdwenen en na één week worden de hechtingen alweer verwijderd. Dan zijn de blauwverkleuringen meestal ook al grotendeels verdwenen, al kan dit per persoon verschillen. Het resultaat van de ingreep is na een week ook al goed zichtbaar, al moet men 3 maanden wachten op het eindresultaat van de ingreep.

Nazorg is belangrijk
De nazorg is een belangrijk onderdeel van het herstel wanneer u een onderooglidcorrectie ondergaat. Wilt u meer weten over de nazorg van een onderooglidcorrectie bij ABC Clinic? Lees dan op uw gemak alles over het herstel en de nazorg van een onderooglidcorrectie.

Meer over herstel

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een onderooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van onderooglidcorrecties. Wij  zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep. Onze kliniek is ook ingericht om de ooglidcorrecties op het hoogste niveau uiterst effectief en efficiënt te kunnen uitvoeren. Niet alleen de gespecialiseerde plastisch chirurgen en ervaren assistenten spelen hier een rol, ook de receptionistes en het telefoonteam zijn belangrijk in het proces wat u doorloopt wanneer u een behandeling ondergaat in onze kliniek.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult