e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Monique Smalbraak - Cosmetisch arts
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Monique Smalbraak

Fillers wangen

Heeft u last van ingevallen wangen en lijkt u daardoor ouder en vermoeider dan u zich voelt? Soms kan dit ontstaan door gewichtsverlies of het natuurlijk verouderingsproces. Met fillers in de wangen kunnen we dit volumeverlies herstellen.

Ingevallen wangen opvullen met fillers

Vaak zijn ingevallen wangen het gevolg van het natuurlijk verouderingsproces of gewichtsverlies. Tijdens het verouderingsproces zal de huid minder collageen aanmaken en zal het onderhuidse vetweefsel aan stevigheid verliezen. Wilt u uw fitte en gezonde uitstraling graag weer terug? Met fillers in de wangen of de PDO Draadlift ziet u er binnen een mum van tijd weer beter uit.

Voor en na foto’s van fillers in de wangen

Het effect van de filler-behandeling om uw wangen op te vullen is direct zichtbaar en houdt tot twaalf maanden aan. U heeft prachtige volle wangen waardoor u er weer helemaal fris en fruitig uitziet. Na deze periode kan de behandeling veilig herhaald worden. Veel cliënten die u voor zijn gegaan hebben hun voor- en na foto’s van fillers in de wangen beschikbaar gesteld zodat u het resultaat goed kunt zien.

Fillers voor, injectables voor
Voor
Fillers na, injectables na
Na
Fillers wangen voor man Radiesse
Voor
Fillers wangen na man Radiesse
Na
Neus-lippenplooi, wangen en marionetlijnen voor
Voor
Neus-lippenplooi, wangen en marionetlijnen na
Na
Bekijk meer filler foto's

Fillers wangen prijzen

De prijs van de behandeling met fillers in de wangen of de PDO Draadlift is geheel afhankelijk van de behandeling die voor u noodzakelijk is. Dit wordt besproken tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de behandelend arts.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Wangen opvullen0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
DraadliftVanaf€1200,-
Bekijk alle prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

De behandeling

Fillers

Voor het opvullen van de wangen maken we gebruik van Restylane. Met behulp van een fijn naaldje injecteert de arts de filler voorzichtig in de wangen. De behandeling neemt 30 minuten in beslag. Omdat de gebruikte filler een verdovingsmiddel bevat, zult u geen last van de injecties hebben.

Na afloop kunnen de wangen enkele uren wat beurs aanvoelen. Om zwellingen te voorkomen, kunt u de huid eventueel koelen. Na afloop van de behandeling kunt u uw normale werkzaamheden meteen oppakken.

PDO Draadlift

Voordat de behandeling start zal de arts goed kijken waar ze de draden het beste kan plaatsen voor het mooiste resultaat. Wanneer dit is gebeurd wordt het te behandelen gebied verdoofd en zal de arts gaan aftekenen waar de draden geplaatst worden. Met een kleine injectienaald of canule worden de draden onder de huid aangebracht. Het resultaat is direct na de behandeling al zichtbaar. Tijdens het oplossen van de draden in de huid wordt er collageen aangemaakt. Dit collageen zorgt voor een langdurig resultaat van de behandeling.

Lees meer over de behandeling

Samenwerking tussen cosmetisch artsen en plastisch chirurgen

Bij ABC Clinic streven we naar het hoogste niveau van zorg en expertise voor onze cliënten. De samenwerking tussen cosmetisch artsen (KNMG) en plastisch chirurgen binnen de kliniek zorgt ervoor dat elke cliënt de best mogelijke behandeling krijgt. Met hun respectievelijke specialisaties in injectables en chirurgie, vullen onze artsen elkaar perfect aan. Indien nodig sturen ze cliënten naar elkaar door, waarbij de cosmetisch arts zich richt op behandelingen met injectables, terwijl de plastisch chirurg de meer invasieve procedures uitvoert. Deze naadloze samenwerking resulteert in een optimaal advies en zorg op maat voor elke cliënt. Je bent dus verzekerd van een behandeling door een specialist die het best geschikt is voor jouw specifieke behoeften, met als ultiem doel jouw tevredenheid en welzijn.

Ervaringen met fillers in de wangen

Van de cliënten die u voor zijn gegaan voor deze behandeling, hebben al velen hun ervaringen gedeeld met fillers in de wangen. De ervaringen zijn te lezen op deze pagina. Mocht u benieuwd zijn naar meer ervaringen, dan kunt u altijd even rondkijken op kliniekervaringen.nl.

Bekijk meer ervaringen

De nazorg en risico’s

De nazorg na een behandeling

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Risico’s bij het opvullen van wangen

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen, wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid, pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Draadlift

De bijwerkingen van een draadlift zullen minimaal zijn. U kunt last krijgen van zwelling, roodheid en gevoeligheid rondom de injectieplaats. Door goed te koelen kunt u zwelling en blauwverkleuring zo veel mogelijk voorkomen. Wanneer er tijdens de injectie en bloedvaatje geraakt wordt, kan dit zorgen voor een blauwe plek. Deze kunt u met camouflage gewoon verbergen. In de meeste gevallen kunt u direct na de behandeling uw werkzaamheden weer gewoon hervatten.

Complicaties

Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen is de kans op complicaties erg klein. Bij iedere behandeling die uit wordt gevoerd met een naald bestaat er een kleine kans op een infectie op de behandelplek. Ook kan het de eerste twee weken voorkomen dat er een draad losschiet. Dit is geen probleem en u zult hier geen hinder van ondervinden. Wanneer dit gebeurt kunt u contact met ons opnemen. Er zal dan een afspraak ingepland worden waarbij een nieuwe draad geplaatst wordt.

Een specialist bij ABC Clinic spreken?

Wilt u na het lezen van deze pagina meer informatie of alvast een consultafspraak inplannen? Dit kan online via onze website of door te bellen naar 076 – 542 31 54. Tijdens dit gratis en vrijblijvend consult vertelt de behandelend arts u meer over de behandeling en kunt u al uw vragen stellen.

Online inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Lipfillers blijven vaak wat korter zitten omdat je de lippen veel gebruikt. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap met fillers.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met veilige vulmiddelen behandeld wordt.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

Werken jullie met permanente fillers?

Nee, wij werken enkel met de veilige tijdelijke fillers. Dit zijn o.a. Restylane, Aliaxin, Profhilo, Radiesse en Sculptra.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online