e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Hamsterwangen

Wanneer we ouder worden verliezen we volume in het gezicht. Een gevolg hiervan kan zijn het ontstaan van een slappe kaaklijn, ook wel bekend als hamsterwangen. Fillers, Sculptra of een draadlift bieden een natuurlijke oplossing.

Wilt u van uw hamsterwangen af?

Als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces verliest de huid aan elasticiteit en neemt spier- en botmassa af. Onder invloed van voorgaande factoren en de zwaartekracht gaan de wangen wat hangen en verliest de kaaklijn zijn oorspronkelijke, vitale vorm. Hamsterwangen zijn het gevolg. Ze kunnen zorgen voor een vermoeide en verouderde uitstraling. Gelukkig is deze slappe kaaklijn goed te behandelen met fillers, Sculptra of een draadlift, zodat u snel uw jeugdige uitstraling terug heeft.

Resultaat van de behandeling

Het effect van de behandeling aan uw hamsterwangen is direct zichtbaar. Het resultaat houdt ongeveer twaalf maanden aan. Aansluitend kan de behandeling probleemloos herhaald worden. Wanneer u met Sculptra of PDO-draden wordt behandeld zal het resultaat langer aanhouden.

behandelingen - injectables - hamsterwangen - Hamsterwangen fillers voor
Hamsterwangen voor de ingreep
behandelingen - injectables - hamsterwangen - Hamsterwangen fillers na
Na
Injectables Janka voor
Hamsterwangen voor de ingreep
Injectables Janka na
Na
Mondhoeken voor Radiesse
Hamsterwangen voor de ingreep
Mondhoeken na Radiesse
Na
Liquid facelift voor
Hamsterwangen voor de ingreep
Liquid facelift na
Na

Wat kost een behandeling voor hamsterwangen?

Natuurlijk bent u benieuwd naar de prijs van een behandeling. De kosten zijn geheel afhankelijk van de hoeveelheid filler die noodzakelijk is om uw probleem op te lossen. En wellicht dat een andere ingreep voor u een beter en langduriger resultaat geeft. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek wordt dit besproken. Om u alvast een beeld te geven van de kosten die vastzitten aan een behandeling, vindt u onze prijzen in onderstaand schema.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Fillers0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
2,0 ml€850,-
Sculptra1 ampul€ 650,-
2 ampullen€1150,-
Draadlift gezichtvanaf €1200,-
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Hamsterwangen verwijderen

Het verwijderen of verzachten van hamsterwangen is eenvoudig en volkomen veilig, mits uitgevoerd door een ervaren arts. Omdat het mogelijk is met een filler, kunnen we uw hamsterwangen verwijderen zonder operatie. Het resultaat van deze behandeling houdt langdurig aan. Met de behandeling kunnen we het volume in uw wangen terugbrengen en de oorspronkelijke contouren herstellen. Voor de behandeling maakt de cosmetisch arts enkele foto’s. Dit om achteraf goed te kunnen zien wat het resultaat van de behandeling is. Aansluitend injecteert de arts de filler of Sculptra voorzichtig onder de huid.

De fillers die de arts onder de huid injecteert om de wangen weer kracht te geven, bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zult u dan ook bijna geen hinder ondervinden. Wel kunnen wat lichte zwellingen en/of blauwe plekken ontstaan. Koelen kan helpen om dit ongemak te verminderen; na enkele dagen is het beurse gevoel verdwenen. Na afloop van de behandeling kunt u in principe direct uw werkzaamheden hervatten.

In sommige gevallen is een draadlift of liposculpture van de kaaklijn een beter alternatief om van hamsterwangen af te komen.

Nazorg en herstel

Na de behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden, kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan een filler-behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling of een behandeling met Sculptra of PDO-draden. Wanneer u zich door een goede cosmetisch arts laat behandelen met de juiste producten wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een behandeling. Wij werken daarbij enkel met de zeer ervaren artsen en met de beste producten die voorhanden zijn.

Gratis consult bij ABC Clinic?

Wilt u meer informatie over de behandeling of heeft u behoefte aan een goed advies van één van de cosmetisch artsen? U bent van harte welkom om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken bij ABC Clinic. De zeer ervaren arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert uw gezicht en legt uit hoe een behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u ook uitgebreid de gelegenheid om uw vragen te stellen. Een afspraak maken kan via ons contactformulieronline of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Lipfillers blijven vaak wat korter zitten omdat je de lippen veel gebruikt. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Kan ik met fillers behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Nee, er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een filler-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Kan ik Sculptra combineren met fillers en botox?

Ja, een Sculptra-behandeling is goed te combineren met een behandeling met fillers en/of Botox. Iedere behandeling wordt ingezet met een ander doel en de behandelingen kunnen elkaar goed aanvullen. Wel wordt er bij behandelingen goed op gelet dat u uw eigen natuurlijke uitstraling behoud.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met veilige vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling met fillers eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online