Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Hamsterwangen

Hamsterwangen verwijder je met injectables!

Dag hamsterwangen en hangende mondhoeken
Het is een bekend verschijnsel: naarmate we ouder worden, gaan de wangen wat hangen en ontstaan de hamsterwangen. De kaaklijn verliest zijn oorspronkelijke vorm en je jeugdige uitstraling verdwijnt, wat hamsterwangen en een slappe kaaklijn als gevolg heeft. Hamsterwangen zijn bijna altijd prima te behandelen met injectables (fillers). Echter, in sommige gevallen is een MACS-lift of liposculpture van de kaaklijn een beter alternatief om van je hamsterwangen af te komen. De ingreep is eenvoudig, veilig en het resultaat houdt langdurig aan.

Meer informatie

Het resultaat van de behandeling

Voor Hamsterwangen voor injectable behandeling
Na Resultaat injectable behandeling van de hamsterwangen
Last van hamsterwangen?
VoorHamsterwangen voor injectable behandeling
NaResultaat injectable behandeling van de hamsterwangen
Hamsterwangen verminderen?
VoorHamsterwangen voor behandeling
NaHamsterwangen na behandeling
Last van hamsterwangen?
VoorHamsterwangen voor behandeling
NaResultaat behandeling van de hamsterwangen
Hamsterwangen verwijderen?
VoorHamsterwangen voor behandeling
NaResultaat injectable behandeling van de hamsterwangen
Last van hamsterwangen?
VoorHamsterwangen voor
NaHamsterwangen na

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar. Wel kunnen wat lichte zwellingen ontstaan. Koelen kan helpen om dit ongemak te verminderen; na enkele dagen is het beurse gevoel verdwenen. Het resultaat van de behandeling houdt ongeveer twaalf maanden aan. Aansluitend kan de ingreep probleemloos herhaald worden. De gebruikte fillers zijn 100% veilig; het lichaam breekt de ingespoten vloeistof zelf weer af.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Een injectable behandeling of behandeling met fillers starten we altijd met een kosteloos consult. De cosmetisch arts bespreekt je wensen en verwachtingen, legt uit hoe de ingreep eruitziet en beantwoordt graag je vragen. Bij de injectables bestaat de mogelijkheid om direct behandeld te worden. Dit gebeurt in overleg met de arts.

Wil je meer weten over het behandelen of verwijderen van je hamsterwangen? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Het consult vindt plaats in onze kliniek in Breda.

Interesse in een gratis consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

Hamsterwangen verwijderen

De oorzaak van hamsterwangen is eenvoudig. Als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces verliest onze huid aan elasticiteit. Daarnaast neemt ook spier- en botmassa af. Onder invloed van de zwaartekracht gaan de wangen wat hangen en verliest de kaaklijn zijn oorspronkelijke, vitale vorm. Gelukkig biedt een injectable behandeling uitkomst. Met hulp van een filler kunnen we het volume in je wangen terugbrengen en de oorspronkelijke contouren herstellen.

De behandeling

Voorafgaand aan de ingreep maakt de cosmetisch arts enkele foto’s. Dit om achteraf goed te kunnen zien wat het resultaat van de behandeling is. Aansluitend spuit de cosmetisch arts de filler voorzichtig onder de huid. In overleg met jou kiezen we voor Restylane of Radiesse. Deze fillers bevatten tevens een verdovingsmiddel; van de injecties zul je dan ook geen hinder ondervinden. Na afloop van de ingreep kun je direct je werkzaamheden weer hervatten.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor de behandeling van hamsterwangen?

Uitleg over fillers

Prijzen injectables en fillers

Behandeling   Prijs
Consult fillers en injectables   €0,-
Second opinion   €65,-
Hamsterwangen verwijderen of verminderen 0,5 ml €350,-
  1,0 ml €495,-
  2,0 ml €795,-

ABC Clinic heeft een interessant loyaliteitsprogramma voor de fillers. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Voor Botuline toxines werken we met een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 


Een consult is te allen tijde noodzakelijk om je zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat. Daarvoor moet de cosmetisch arts je dus gezien hebben. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Cosmetisch artsen

A. Ludlage

A. Ludlage

Injectables

Breda
M. Wichers

M. Wichers

Injectables

Breda
E. Soares

E. Soares

Injectables

Breda

Ervaringen fillers

Hamsterwangen verwijderen
‘Dag hamsterwangen!’
Hamsterwangen verwijderen, Hamsterwangen_verwijderen_AL_Anne
Manuele - hamsterwangen
‘Eindelijk verlost van die hamsterwangen!’
Manuele - hamsterwangen, Mondhoeken behandelen
Iris
‘Ik zou het aan iedereen aanraden!’
Iris, Hamsterwangen behandeling ABC Clinic
Mijn behandeling tegen hamsterwangen bij ABC Clinic
‘Ik zie er weer veel jonger uit’
Mijn behandeling tegen hamsterwangen bij ABC Clinic, Anoniem
Online afspraak maken? Klik hier!