e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Slappe kaaklijn

Naarmate we ouder worden, kan het gezicht zijn vertrouwde contouren verliezen. De huid raakt zijn elasticiteit kwijt en een slappe kaaklijn wordt zichtbaar. Fillers, Sculptra of een draadlift zijn een mooie oplossing.

Ik vind mijn kaaklijn te slap

Zit die verouderde uitstraling u in de weg? Er is heel goed wat aan te doen met fillers. Met behulp van een filler-behandeling of PDO Draadlift kunnen we uw kaaklijn met een minimale behandeling verstrakken. Biedt dat onvoldoende resultaat? Dan is een liposuctie-behandeling of een facelift of MACS-lift een goed alternatief voor uw slappe kaaklijn. Tijdens een gratis consult wordt dit met u besproken.

Wat is het resultaat van een filler-behandeling tegen een slappe kaaklijn?

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en houdt circa negen tot twaalf maanden aan. Uw kaak wordt strakker waardoor uw gezicht steeds meer persoonlijkheid krijgt. Wanneer u met Sculptra of PDO-draden wordt behandeld is het effect langer zichtbaar.

Slappe kaaklijn voor
Voor
Slappe kaaklijn behandelen
Na
behandelingen - injectables - Slappe kaaklijn fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - Slappe kaaklijn fillers na
Na
Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
Na
Kaaklijn voor
Voor
Kaaklijn na
Na
Kaaklijn verstrakken vrouw voor
Voor
Kaaklijn verstrakken vrouw na
na
Fillers voor, injectables voor
Voor
Fillers na, injectables na
Na

Wat kost een behandeling tegen een slappe kaaklijn?

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de behandeling. We zullen u altijd een consult aanbevelen bij de cosmetisch arts. Die analyseert het probleem en stelt een behandelplan op. Dat kan alleen maar tijdens een persoonlijk consult.

BehandelingPrijs
Consult injectablesGratis
Consult plastische chirurgie€50,-
Fillersvanaf€450,-
PDO Draadliftvanaf€1200,-
Liposuctievanaf€1495,-
MACS-liftvanaf€5500,-
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Hoe gaat een behandeling tegen een slappe kaaklijn?

Fillers

Een filler-behandeling van de slappe kaaklijn neemt maximaal 30 minuten in beslag. De arts injecteert de vloeistof voorzichtig onder de huid. Dit gebeurt met een heel fijn naaldje. De fillers die de arts onder de huid injecteert, bevatten een verdovingsmiddel; van de prikjes zult u dan ook geen hinder ondervinden.

Na afloop van de behandeling kunt u direct uw werkzaamheden hervatten. Houd er wel rekening mee dat u na afloop van de behandeling wat lichte zwellingen en/of blauwe plekken kunt krijgen. Na enkele dagen is dit beurse gevoel weer verdwenen. Koelen helpt en u kunt natuurlijk ook een camouflageproduct gebruiken.

PDO Draadlift

Wanneer de arts de huid heeft gereinigd zal er een plaatselijke verdoving geplaatst worden. Nadat dit is gebeurd start de arts met het plaatsen van de PDO-draden op vooraf vastgestelde plaatsen onder de huid. Een draadlift duurt ongeveer een uur. Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar. Omdat de huid zelf start met de aanmaak van collageen rondom de draden, zal een draadlift voor een langdurig resultaat zorgen. Het resultaat houdt ongeveer 12 tot 18 maanden stand.

Hoe gaat de nazorg bij de behandeling van een slappe kaaklijn?

Na een behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan een behandeling van een slappe kaaklijn?

Fillers

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

PDO Draadlift

Omdat wij enkel werken met goede en ervaren cosmetisch artsen zal de kans op complicaties erg klein zijn. Direct na de behandeling kunt u last krijgen van zwelling, roodheid en blauwe plekken. Dit ontstaat omdat er met een naald gewerkt wordt. Om de zwelling zo veel mogelijk te voorkomen doet u er verstandig aan om het behandelde gebied goed te koelen. Ook een infectie kan optreden na een behandeling waarbij een naald gebruikt wordt. De kans op een infectie is echter erg klein.

Na uw behandeling zou het voor kunnen komen dat er een draad schiet. Dit kan geen kwaad en hier krijgt u geen last van. Wanneer dit gebeurt kunt u wel altijd contact met ons opnemen. Wij plannen dan een afspraak in zodat er een nieuwe draad geplaatst kan worden.

Gratis consult bij ABC Clinic

Wilt u meer weten over een behandeling van een slappe kaaklijn? Onze artsen adviseren u graag. Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak met de arts of plastisch chirurg of vul het contactformulier in. U kunt ook eenvoudig online een afspraak maken via onze website.

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Wat wordt er bij een MACS-lift gecorrigeerd?

Bij een MACS-lift wordt naast het corrigeren van de kaaklijn ook het bovenste deel van de hals gelift.

Wanneer is het resultaat van een draadlift zichtbaar?

Direct na de draadlift is er al resultaat zichtbaar. Toch duurt het wat langer voordat het eindresultaat van de behandeling zichtbaar is. De huid heeft nog tijd nodig om collageen aan te maken. Daarom duurt het ongeveer zes weken voordat het resultaat volledig zichtbaar is.

Wat is een draadlift

Een draadlift biedt een mooie oplossing wanneer u last heeft van huidverslapping. Het zorgt voor versteviging van de huid in uw decolleté, de hals en in het gezicht en wordt uitgevoerd met oplosbare draden. Door middel van de draden wordt een liftend effect bereikt. De draden zorgen ervoor dat uw huid zelf begint met de aanmaak van collageen. Dit collageen blijft lange tijd in de huid, ook wanneer de draden zijn opgelost. Hierdoor wordt de huid van binnenuit verstevigt.

Hoe lang blijft het resultaat van Sculptra zichtbaar?

Sculptra staat bekend om de langdurige resultaten van de behandelingen. Dit komt doordat de huid zelf aan het werk wordt gezet om collageen aan te maken. Het resultaat van de behandeling blijft 2,5 tot 3 jaar zichtbaar.

Hoe lang houdt de werking van fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Lipfillers blijven vaak wat korter zitten omdat je de lippen veel gebruikt. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online