e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Profhilo

Profhilo stimuleert de aanmaak van collageen en elastine om huidverslapping tegen te gaan. Een stevigere huid is het gevolg!

Wat is Profhilo?

Zie je een vermoeid gezicht in de spiegel en wil je iets doen tegen huidveroudering? Profhilo is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur. Het stimuleert de aanmaak van collageen (zorgt voor stevigheid) en elastine (rekbaarheid). Profhilo draagt bij aan een stevige en gezonde huid in de verschillende huidlagen. Het zorgt niet voor volume in het gezicht, maar is puur gericht op de versteviging. De huid herstelt en beginnende huidveroudering wordt aangepakt.

Profhilo voor en na

Afhankelijk van de conditie van de huid zijn 2 tot 3 Profhilo behandelingen noodzakelijk met een tussenpose van een maand. Na de eerste behandeling begint de huid collageen en elastine aan te maken, het resultaat is daarom niet direct zichtbaar.

Ongeveer zes weken na de eerste behandeling wordt het effect steeds beter zichtbaar. Dan heeft de huid tijd gehad om voldoende collageen en elastine aan te maken. Om het resultaat aan te houden, adviseren we om één á twee keer per jaar een herhaalbehandeling uit te laten voeren. Onderstaand tonen wij je graag enkele voor en na foto’s van cliënten die behandeld zijn.

Voor Profhilo
Voor
Na Profhilo
Na
Profhilo behandeling - voor
Voor
Profhilo behandeling - na
Na
Bekijk meer foto's

Profhilo kosten

We raden een kuur van 2 of 3 behandelingen aan. Daarna kom je één à 2 keer per jaar terug voor een herhaalbehandeling. De prijs van de Profhilo behandelingen zie je in onderstaand schema:

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Profhilo eerste behandeling €325,-
Profhilo vanaf de tweede keer€295,-
Profhilo Body
Profhilo Body (6 ml)€875,-
Profhilo Structura
Profhilo Structura (2 ml)€475,-
Bekijk onze prijzen

Profhilo behandeling

Onze artsen gebruiken bij de behandeling met Profhilo de BAP-techniek. Deze techniek houdt in dat we in tien gebieden van het gezicht injecties plaatsen, verdeeld over de linker- en de rechterhelft van het gezicht. Omdat Profhilo zich goed verspreidt, zijn meerdere injecties niet noodzakelijk om het gehele gezicht optimaal te behandelen. Dankzij het natuurlijke materiaal (hyaluronzuur), is de kans op bijwerkingen minimaal. Wel kunnen de eerste 24 – 48 uur na de behandeling wat bultjes te zien zijn op plaatsen waar geïnjecteerd is. Dit trekt vanzelf weg.

Kort na de behandeling zie je nog geen resultaat, wel kan het al zichtbaar zijn dat de huid beter gehydrateerd is. De tweede behandeling vindt na vier weken plaats. Het kan noodzakelijk zijn om een derde behandeling in te plannen. Dit is per persoon verschillend en bespreek je tijdens het consult. Ongeveer zes weken na de behandeling is het resultaat zichtbaar.

Na de eerste reeks behandelingen, kom je één à twee keer per jaar terug voor een herhaalbehandeling om het resultaat te behouden.

Ben ik geschikt voor de behandeling?

Vanaf het 30e levensjaar neemt collageen en elastine in de huid af. Dit is het moment waarop de huidveroudering begint en fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar worden. Vanaf de leeftijd van 30 jaar, kun je starten met de behandeling. Hiermee houd je huidveroudering tegen en vertraag je het proces.

Nazorg en herstel

Na een behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen. Daarnaast adviseren we de eerste zes uur na de behandeling geen make-up te dragen om het risico op infecties te verkleinen.

We raden de eerste twee weken na de behandeling overige gezichtsbehandelingen af. Het is belangrijk om de huid tot rust te laten komen. Ook doe je er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling. Hiermee voorkom je hyperpigmentatie. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan? Gebruik dan een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 om de huid te beschermen.

Wat zijn de bijwerkingen van de behandeling?

Omdat Profhilo voornamelijk bestaat uit hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt, verdraagt de huid deze goed. Enkele bijwerkingen die kunnen optreden zijn een lichte zwelling, roodheid en eventueel een paar blauwe plekjes. Dit komt door de injecties en verdwijnt snel.

Profhilo wordt sinds 2015 wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemd, zijn gerapporteerd.

Meer over bijwerkingen

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Een consult is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de kosten van de behandeling. Tijdens dit consult stelt de arts een persoonlijk behandelplan met je op. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak. Je kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Gratis consult inplannen?

Veelgestelde vragen

Ben ik geschikt voor een Profhilo-behandeling?

Een Profhilo-behandeling is in principe geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook wanneer u een huidverjongend effect wilt hebben en u de stap naar fillers (nog) niet ziet zitten. De behandeling kan ook goed gecombineerd worden met een filler- of Botox-behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Hoe lang is het resultaat van Profhilo zichtbaar?

Hoe lang het resultaat van een Profhilo-behandeling zichtbaar is, is ook afhankelijk van de conditie van de huid. Wij adviseren om één á twee keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Huidveroudering stopt niet.

Hoe verloopt een Profhilo-behandeling?

Een Profhilo-behandeling wordt uitgevoerd met de BAP-techniek. Hierbij worden 10 injecties in anatomisch uitgekiende gebieden geïnjecteerd, die zorgen voor een optimaal resultaat. Omdat de Profhilo zich goed verspreid, zijn er maar enkele injecties noodzakelijk om een heel gezicht optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal erg klein.

Wanneer is het resultaat van een Profhilo-behandeling zichtbaar?

Bij een Profhilo-behandeling ziet u niet direct resultaat omdat de huid door de behandeling zelf aan het werk wordt gezet. Vaak ziet u wel al dat de huid wat beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling wordt het effect steeds duidelijker. De reden hiervan is dat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. Heb dus na een behandeling geduld om het mooie resultaat af te wachten.

Wat zijn de bijwerkingen van Profhilo?

Omdat Hyaluronzuur een stof is die van nature in de huid voorkomt, kan de huid de behandeling goed verdragen. De mogelijke effecten na een behandeling zijn lichte zwelling, roodheid en soms wat blauwe plekjes. Dit wordt vaak veroorzaakt door de injecties en zal snel verdwijnen. Daarnaast kunnen er de eerste 24 – 48 uur wat bultjes op de plek van de injectie achterblijven. Ook dit verdwijnt vanzelf weer.

Sinds 2015 is Profhilo op de markt en wordt wereldwijd gebruikt. Naast bovenstaande bijwerkingen, zijn er nog geen andere bijwerkingen gerapporteerd.

Wat zijn de voordelen van een Profhilo behandeling ten opzichte van andere huidverjongingsmethoden?

Een Profhilo behandeling heeft verschillende voordelen. In tegenstelling tot fillers, wordt Profhilo niet opgevuld, maar stimuleert het de natuurlijke collageen- en elastineproductie van de huid. Het resultaat is een natuurlijk ogende huidverjonging met verbeterde hydratatie en elasticiteit.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Profhilo voor het gezicht?

Het gebruik van Profhilo voor het gezicht heeft verschillende voordelen. Het kan helpen bij het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huidtextuur, waardoor een jeugdiger uiterlijk ontstaat. Profhilo heeft een unieke formule die zorgt voor diepe hydratatie van de huid, waardoor deze er gezonder en stralender uitziet. Het kan ook helpen bij het herstellen van volumeverlies en het verbeteren van de huidelasticiteit.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online