e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Profhilo Structura

Profhilo Structura is ideaal voor meer stevigheid en elasticiteit van de gezichtshuid. Profhilo Structura wordt pas in september gelanceerd in Nederland, maar is nu al verkrijgbaar bij ABC Clinic. Samen met 14 andere klinieken in Nederland werken wij mee aan de pre-lancering van dit innovatieve product.

NIEUW: PROFHILO STRUCTURA

Profhilo Structura is het nieuwste anti-aging product van IBSA, een Zwitserse farmaceut die haar eigen hyaluronzuur produceert voor geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. De cosmetische lijn van IBSA is volledig gebaseerd op het gebruik van gepatenteerd ultrapuur hyaluronzuur in verschillende bewerkingen, waardoor het geschikt is voor de behandeling van diverse indicaties, met optimale huidkwaliteit als primair doel.

Model Profhilo structura

De populaire Profhilo-lijn is dus uitgebreid met Profhilo Structura. Met Profhilo Structura kunnen we nu ook het onderhuidse vetweefsel verbeteren, waardoor het steviger en beter op zijn plaats blijft. Net als Profhilo bevat Profhilo Structura een grote hoeveelheid ultrapuur hyaluronzuur, zonder toegevoegde chemicaliën. Dit helpt het jeugdige uiterlijk van het gezicht te herstellen door gebruik te maken van natuurlijke processen van het lichaam.

Bij veroudering van het gezicht spelen verschillende factoren een rol. De schedel krimpt, onderhuids vetweefsel neemt af en verplaatst zich, en de huid verliest stevigheid. Profhilo stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de stevigheid en elasticiteit van de huid verbeteren. De belangrijkste indicatie van Profhilo is huidverslapping. Deze behandeling heeft wereldwijd al miljoenen mensen geholpen en is in relatief korte tijd ontzettend populair geworden.

Profhilo Structura verpakking

Profhilo Structura resultaten

Hieronder vind je verschillende voor en na foto’s van cliënten die je zijn voorgegaan met een behandeling met Profhilo Structura.

 

 

Profhilo Structura voor 1
Voor
Profhilo Sructura na 1
Na
Profhilo Structura voor 8
Voor
Profhilo Structura na 8
Na
Profhilo Structura voor 5
Voor
Profhilo Structura na 5
Na
Structura Profhilo voor
Voor
Structura Profhilo na
Na
Profhilo Structura voor 2
Voor
Profhilo Structura na 2
Na
Profhilo Structura voor
Voor
Profhilo sructura na 3
Na
Profhilo Structura voor 7
Voor
Profhilo Structura na 7
Na
Profhilo Structura voor
Voor
Profhilo Structura na
Na

Profhilo Structura – Nu al bij ABC Clinic door trainer Merel Eefting

Terwijl de rest van Nederland pas in september met Profhilo Structura kan en mag werken is dit bij ons nu al mogelijk. ABC Clinic is namelijk trotse deelnemer aan de pre-lancering van Profhilo Structura die in april gestart is. Terwijl Nederland pas in september officieel kennismaakt met Profhilo Structura, kunnen geïnteresseerden dus al eerder bij ons terecht vanwege onze betrokkenheid bij deze exclusieve lancering. Als een van de 10 geselecteerde klinieken bieden we vroegtijdige toegang tot deze innovatieve behandeling.

Drs. Merel Eefting - Cosmetisch arts

Drs. Merel Eefting – Cosmetisch arts KNMG

Cosmetisch arts KNMG, Merel Eefting, is trainer van IBSA, de maker van Profhilo Structura. Zij speelt een belangrijke rol in deze lancering. Als vooraanstaand gebruiker van dit nieuwe product, brengt zij haar expertise direct naar onze praktijk. Maak een afspraak voor een consult en ontdek de mogelijkheden van Profhilo Structura bij ABC Clinic.

Profhilo Structura, wat is het?

Profhilo Structura is dus een injectiebehandeling die het onderhuidse vetweefsel stimuleert, wat resulteert in een ‘gelift’ effect, ook wel lipolifting genoemd. Het hoofddoel van Profhilo Structura is het herstellen van het vetweefsel in het gezicht, in de diepere huidlagen.

Het doel van de behandeling is voornamelijk liften, niet het toevoegen van volume zoals bij fillers. Profhilo en Profhilo Structura kunnen complementair worden gebruikt, omdat ze op verschillende huidlagen werken en verschillende doelen hebben.

Net als het populaire Profhilo, maakt Profhilo Structura gebruik van de gepatenteerde NAHYCO-technologie, waarbij laag- en hoogmoleculair gewicht hyaluronzuur op natuurlijke wijze combineren. Dit is een innovatieve toepassing van hyaluronzuur. Profhilo Structura bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur, wat resulteert in een zeer natuurlijk uitziend effect, iets wat steeds meer vrouwen en mannen willen.

Aanbevolen wordt om te starten met twee behandelingen met een tussenperiode van een maand. Indien nodig kan na vier maanden een vervolgbehandeling worden overwogen.

Wat gebeurt er als we ouder worden?

Bij huidveroudering ondergaat de huid verschillende veranderingen, waaronder verlies van volume, afname van elasticiteit, en verschuivingen in onderliggende weefsels zoals vet en spieren. Deze veranderingen kunnen leiden tot het ontstaan van rimpels, lijntjes, en verslapping van de huid. Naast het verlies van volume en elasticiteit kan huidveroudering dus zeker ook gepaard gaan met verschuivingen en veranderingen in het onderliggende vetweefsel van het gezicht. Deze veranderingen kunnen leiden tot een afname van de stevigheid en een verandering in de contour van het gezicht, zoals het ontstaan van holtes in de wangen en het afvlakken van de gezichtshoeken. Dan is Structura van Profhilo een goede oplossing.

Huidveroudering

Welke indicaties kun je met Profhilo Structura behandelen?

Als je ouder wordt, verandert je gezicht op verschillende manieren. Dat komt dus door veranderingen in je botstructuur, spieren, vet en huid. Deze veranderingen gebeuren niet bij iedereen op dezelfde manier of op hetzelfde moment. Een belangrijk deel van het ouder worden heeft te maken met het vet onder je huid. Door de zwaartekracht kan dat vet verschuiven, waardoor bijvoorbeeld je wangen wat inzakken of de hoeken van je gezicht minder stevig lijken. Zie hieronder de plaatjes van het subcutane vetweefsel in het gezicht bij een jonge vrouw vergeleken met een oudere dame.

Profhilo Structura is ontwikkeld om deze veranderingen in je gezicht aan te pakken. Het richt zich vooral op het liften van de zijkanten van je gezicht, wat vaak helpt om een jeugdiger uitstraling te krijgen. De behandeling werkt op het oppervlakkige vetweefsel en stimuleert de stevigheid van de vetkussentjes onder de huid.

Vetgedeelte jonge vrouw StructuraVeroudering vetgedeelte oudere vrouw

 

Kosten Profhilo Structura?

Natuurlijk ben je benieuwd naar de prijs van een behandeling. Profhilo Structura kost 475 euro per sessie van 2ml. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de cosmetisch arts wordt dit besproken.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Profhilo Structura2 ml€475,-

Een behandeling met Profhilo Structura

Na de eerste behandeling op T0 volgt er na 3 maanden een vervolgbehandeling. Vervolgens onderhoud je elk half jaar de behandeling. Een behandeling bestaat uit de volgende fases:

Stap 1: gratis consult

Voordat de behandeling begint, wordt er een gratis consult gepland waarbij je advies krijgt en een behandelplan wordt opgesteld door de arts.

Stap 2: de behandeling

De behandeling zelf vindt plaats zonder verdoving, omdat dit niet nodig is. Indien gewenst kan er EMLA-crème worden gebruikt. Omdat de injecties in de vetlaag worden geplaatst, is de behandeling goed te verdragen.

Stap 3: de nazorg

Na de behandeling is het belangrijk om je aan de instructies te houden die je van de arts krijgt. Dit kan onder meer het vermijden van bepaalde activiteiten of het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten omvatten.

Stap 4: controles

Indien nodig kunnen er na de behandeling follow-up afspraken worden gepland voor eventuele controles, waarbij de arts de voortgang van de behandeling kan evalueren en aanpassingen kan maken indien nodig.

Holistisch en regeneratief

Regeneratieve behandelingen worden wereldwijd steeds populairder omdat natuurlijke en holistische benaderingen de voorkeur krijgen bij de meeste mensen. Deze behandelingen maken gebruik van het regeneratieve vermogen van het lichaam om de huidgezondheid te verbeteren, het uiterlijk te verfraaien en het algehele welzijn te bevorderen. Regeneratie is een natuurlijk proces, waarbij in dit geval gestreefd wordt naar het verbeteren van de conditie van het onderhuidse vetweefsel.

Profhilo Structura: Unieke eigenschappen

  • Lipolifting voor diepe stevigheid: Profhilo Structura herstelt het onderhuidse vetweefsel, waardoor een natuurlijke lipolifting-effect ontstaat voor diepe stevigheid. Dit zonder volume toe te voegen!
  • Langdurige Resultaten: Geniet van langdurige resultaten tot 6-9 maanden na de injectie, dankzij de unieke formulering en werking van Profhilo Structura.
  • Natuurlijk ogende verjonging: Profhilo Structura biedt een natuurlijk ogende verjonging zonder het toevoegen van extra volume, waardoor een frisse en jeugdige uitstraling ontstaat.
  • Veilig en zeer goed verdragen: Met een zeer cohesieve gel die naadloos integreert met het natuurlijke weefsel, wordt Profhilo Structura over het algemeen zeer goed verdragen en is het veilig in gebruik.
  • Combinatievriendelijkheid: Profhilo Structura kan worden gecombineerd met andere cosmetische behandelingen, waardoor het een veelzijdige optie is voor een holistische benadering van gezichtsverjonging.

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Een behandeling met Profhilo Structura starten we altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de behandelend (cosmetisch) arts, in dit geval Merel Eefting. Tijdens dit gesprek kun je al jouw vragen stellen en worden de verwachtingen besproken van de behandeling. De arts bespreekt hoe de behandeling zal verlopen en stelt een persoonlijk behandelplan op. Je kunt jouw afspraak eenvoudig maken door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Veelgestelde vragen

Wat doet Profhilo Structura precies?

Profhilo Structura is een injectable behandeling die het onderhuidse vetweefsel stimuleert. Hierdoor wordt de huid ’gelift’. Dit noemen we lipolifting. De indicatie van
Profhilo Structura is het herstellen van een diepere huidlaag: het vetweefsel in het gezicht.

Wat is het verschil tussen Profhilo Structura en fillers?

In tegenstelling tot fillers die zich richten op het opvullen van rimpels en lijnen, pakt Profhilo Structura de diepere vetweefsellaag aan. Dit weefsel verliest met de leeftijd volume en elasticiteit, wat leidt tot een verslapte en ingevallen uitstraling. Profhilo Structura stimuleert de vetcellen in deze laag, waardoor ze opnieuw stevigheid en volume krijgen, wat resulteert in een voller en gelift gezicht.

Wat is lipolifting?

Profhilo Structura is een injectable die het onderhuidse vetweefsel (subcutane vetweefsel) stimuleert. Hierdoor wordt de huid ’gelift’. Dit noemen we lipolifting.

Heeft Profhilo Structura bijwerkingen?

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die van nature in de huid aanwezig is. Wanneer deze stof wordt geïnjecteerd, wordt deze over het algemeen goed verdragen door de huid. De mogelijke bijwerkingen van een behandeling met Profhilo Structura zijn doorgaans mild en kunnen bestaan uit zwelling, roodheid en in sommige gevallen een blauwe plek op de injectieplaats.

Voor wie is Profhilo Structura geschikt?

Profhilo Structura is geschikt voor iedereen die de eerste tekenen van veroudering wil aanpakken, inclusief degenen die streven naar een natuurlijke verjonging van de huid en terughoudend zijn om direct te kiezen voor traditionele fillers. Bovendien kan de behandeling uitstekend worden gecombineerd met andere cosmetische ingrepen, zoals fillers of Botox, of dienen als aanvulling op andere behandelingen voor een uitgebreide verbetering van de huid.

Wat is er nieuw aan Profhilo Structura?

Profhilo Structura, maakt net als Profhilo, gebruik van een nieuwe formulering van hyaluronzuur, wat specifieke voordelen biedt. Beide behandelingen bevatten een hoog percentage natuurlijk hyaluronzuur, dat de natuurlijke weefsels stimuleert. Onderzoek heeft aangetoond dat cliënten voornamelijk streven naar een natuurlijk resultaat. Mensen willen subtiel hun uiterlijk verbeteren, kleine onvolkomenheden aanpakken en een frisse uitstraling behouden. Profhilo Structura voldoet perfect aan deze wensen.

Wat is het behandeladvies van Profhilo Structura?

Het wordt aanbevolen om te beginnen met twee behandelingen met Profhilo Structura met een tussenpoos van een maand, gevolgd door onderhoudsbehandelingen. Jouw behandelend cosmetisch arts zal je hierover adviseren tijdens het consultgesprek. Aangezien het verouderingsproces doorgaat, zal de arts advies op maat geven voor het behoud van het resultaat.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online