e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Profhilo Body

Profhilo Body is dé oplossing voor huidverslapping van het lichaam. Voornamelijk de binnenkant van de bovenarmen, bovenbenen, buik en decolleté zijn geschikt voor de behandeling.

Wat is een Profhilo Body behandeling?

Een Profhilo Body behandeling is een anti-aging behandeling waarbij de verslapte huid aangepakt wordt en van binnenuit wordt verbeterd. Dit wordt gedaan met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo Body is een gevolg van het aanmaken van jouw eigen collageen en de stimulatie van elastine. De huid wordt weer stevig en gezond.

Voor wie en wanneer is een Profhilo Body behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar die de huid wil verstevigen van binnenuit. Vanaf je dertigste levensjaar neemt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur af. Hierdoor kan er dus huidveroudering plaatsvinden.

 

Zijn er risico’s aan de behandeling verbonden?

Er zitten weinig risico’s verbonden aan een Profhilo Body behandeling, het is veilig. Doordat er puur hyaluronzuur wordt gebruikt, is de kans op bijwerkingen nihil.
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Vrijwel iedereen kan deze stof goed verdragen en zal dus geen risico lopen op complicaties. De mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden zijn afkomstig van de injectie zelf in plaats van het product.

Sinds 2015 is Profhilo op de markt en wordt wereldwijd veel gebruikt. Door het gebruik van puur hyaluronzuur zijn er nog geen bijwerkingen (anders dan onderstaande neveneffecten) gerapporteerd. In 2016 heeft het product de Aesthetic Awards gewonnen de meest innovatie behandeling.

Mogelijke neveneffecten

Ondanks de zeer kleine kans op bijwerkingen, kan het zijn dat er neveneffecten optreden na de behandeling. Krijg je hier last van? Neem dan gelijk contact op met onze kliniek.
Mogelijke bijwerkingen zijn: een milde zwelling, blauwe plekjes of roodheid in de behandelde gebieden. Vaak zijn deze bijwerkingen heel minimaal en verdwijnen deze ook binnen een paar dagen. Zeer zelden ontstaat er een granuloom (hard bultje) in de huid. Deze verdwijnt vanzelf weer. De cosmetisch arts zal altijd aankaarten bij welke neveneffecten medisch advies noodzakelijk is.

Profhilo Body voor en na

Het advies is om Profhilo Body in een kuurverband van 2 à 3 behandelingen (gemiddeld) te doen. Het resultaat na een kuur houdt gemiddeld 9 maanden tot een jaar aan.

Profhilo Body voor
Voor
Profhilo Body na
Na
profhilo body voor
Voor
profhilo body na
Na
profhilo body voor
Voor
profhilo body na
Na

Nazorg

We raden het af om na de behandeling te zwemmen, te zonnebaden of een bezoek te brengen aan de sauna of hammam. Tevens raden we het af om binnen 48 uur intensieve behandelingen in het behandelende gebied te ondergaan, zoals peelings, scrubs, laser en bindweefselmassages.

Profhilo Body prijs

De prijs van de Profhilo Body behandeling zie je in onderstaand schema. We raden een kuur van 2 of 3 behandelingen aan. Daarna kom je 1 à 2 keer per jaar terug voor een herhaalbehandeling.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Profhilo BODY kit (6 ml)€875

Veelgestelde vragen

Voor welke delen van het lichaam kan Profhilo body worden gebruikt?

Profhilo body kan op verschillende delen van het lichaam worden gebruikt, zoals de armen, handen, benen, buik, decolleté en nek. Het kan helpen om de huid te verstevigen, te hydrateren en te verjongen op deze specifieke gebieden. Het wordt vaak gebruikt voor het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de textuur en het geven van een gladdere en strakkere uitstraling.

Hoe lang houden de resultaten van Profhilo Body aan?

De resultaten van Profhilo body kunnen verschillen, afhankelijk van factoren zoals de individuele reactie van de huid, de conditie van de huid en de levensstijl van de persoon. Over het algemeen kunnen de resultaten enkele maanden aanhouden. Na verloop van tijd wordt het hyaluronzuur geleidelijk door het lichaam afgebroken. Om de resultaten te behouden, kunnen herhaalbehandelingen nodig zijn. Jouw arts kan je adviseren over de meest geschikte behandelingsfrequentie en de verwachte duur van de resultaten op basis van jouw individuele behoeften.

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Een consult is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de kosten van de behandeling. Tijdens dit consult stelt de arts een persoonlijk behandelplan met je op. Een consult is gratis en vrijblijvend. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak. Je kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online