Totaal
9.0
860 reviews

Lipofilling

Zijn uw billen te plat of uw borsten te klein? Een lipofilling is een uitstekende manier om eigen vet te verplaatsen naar uw borsten of billen.

Meer volume in de billen of borsten met lipofilling

Mogelijk vindt u uw billen te plat of vindt u uw borsten te klein. Wanneer u niet tevreden bent over uw billen of borsten, dan kan een lipofilling een mooie oplossing bieden. Deze natuurlijke methode voor het vergroten van de billen of borsten wordt ook in Nederland steeds populairder.

Wat is lipofilling?

Bij lipofilling wordt vetweefsel verplaatst naar delen waar u vindt dat extra volume nodig is. Bij een lipofilling start de plastisch chirurg of esthetisch arts met het inspuiten van een fysiologische zoutoplossing met verdovingsvloeistof. Na een korte wachttijd zal de arts of medisch specialist een vibrerende kleine canule inbrengen en starten met het verwijderen van overtollige vetcellen. Dit vet wordt gereinigd en terug ingespoten op de plaatsen waar dit nodig is.

Lipofilling borsten

Omdat een lipofilling van de borsten met zeer kleine canules gebeurt, is het voordeel dat er geen littekens achterblijven. Na een lipofilling van de borsten is het eerste effect direct zichtbaar. Wel is het belangrijk er rekening mee te houden dat de huid nog wat gezwollen en opgezet is en dat de hoeveelheid ingebrachte vetcellen nog zal afnemen.

Ongeveer drie maanden na de ingreep is het definitieve resultaat zichtbaar. Na de behandeling kunt u de eerste week wat stijf voelen door de liposuctie-behandeling. Daarnaast zult u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Na tien dagen is dit ongemak verdwenen.

Lipofilling billen

Een lipofilling van de billen zorgt voor ene mooi en natuurlijk resultaat. Na ongeveer drie maanden is het definitieve resultaat bereikt. Wel is het de eerste weken afwachten of al het verplaatste vet blijft zitten. Na de ingreep zult u last hebben van blauwe plekken, zwellingen en zal de huid wat gespannen aanvoelen. Op de plaatsen waar het vet is weggenomen ontstaan zwellingen. Deze houden acht tot tien dagen aan.

Na de behandeling mag u op de dag van de behandeling in de kliniek gewoon zitten. Wanneer u de kliniek verlaat, moet u de eerste week de billen ontzien. Wanneer u wel gaat zitten mag dit maximaal vijftien minute. Zorg ervoor dat u rechtop gaat zitten op de ‘zitbeentjes’ om de filling niet te belasten. Na een week kunt u weer op uw billen gaan zitten.

Lipofilling voor en na

Onder aan de pagina zijn foto’s te vinden van cliënten voor en na een lipofilling-behandeling. Op de na foto’s van de lipofilling behandeling is een duidelijke toename te zien en een mooie vergroting van de billen.

Het resultaat van een lipofilling is blijvend. Wel blijven de borsten en billen in verhouding met het lichaam. Omdat er lichaamseigen materiaal is gebruikt voor het opvullen van de borsten of billen, zal de grootte ook meegroeien of mee afnemen met het aankomen of verliezen van gewicht.

Het aantal vetcellen in de borsten of billen blijft gelijk, maar de vetcellen slaan meer of minder vet op wanneer u aankomt of afvalt.

Lipofilling borsten voor
Voor
Lipofilling borsten resultaat
Na
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda voor
Voor
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda na
Na

Lipofilling kosten

Behandeling Prijs
Consult€50,-
Bilvergrotingvanaf€3500,-
Drukkleding€135,-
Anesthesie€600,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Lipofilling ervaringen

Al veel cliënten zijn jou voorgegaan met een lipofilling. Op kliniekervaringen.nl leest u verschillende lipofilling ervaringen van onze cliënten. Ook onder aan deze pagina zijn verschillende ervaringen te lezen. Ook van een lipofilling van de billen en van de borsten zijn ervaringen leesbaar.

Herstel na lipofilling

Ook na de ingreep wordt er veel aandacht besteed aan het herstel. Een goede nazorg na de behandeling is erg belangrijk voor het herstel en het uiteindelijke resultaat van de behandeling. U ontvangt van ons duidelijke richtlijnen voor de herstelperiode. Heeft u toch nog vragen of maakt u zich zorg? Dan kunt u ons altijd bereiken.

In de eerste 48 uur na de lipofilling kunnen de wondjes nog nalekken. Dit is een normaal gevolg van de liposuctie als gevolg van het inbrengen van de vloeistof. Daarnaast kunt u last krijgen van zwellingen, blauwe plekken en stijfheid. Dit ongemak zal na een dag of drie langzaam afnemen.

Wij adviseren altijd om na de behandeling een elastische panty te dragen op de plaatsen waar de liposuctie plaats heeft gevonden. De eerste week draagt u deze dag en nacht, de vijf weken daarna alleen overdag. De eerste dagen zult u rustig aan moeten doen. Intensief sporten is na vier weken weer mogelijk.

Het definitieve resultaat van de lipofilling is zichtbaar na drie maanden.

Lipofilling

Waar vindt de behandeling plaats?

Op het gebied van lipofilling en liposuctie werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu en algemeen chirurg dr. Michel Visser. Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Brussel of Rotterdam.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam

Vrijblijvend consult?

Bij ABC Clinic starten we een lipofilling altijd met een vrijblijvend consult.  De arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een lipofilling en beantwoordt graag uw vragen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van lipofilling? Bel dan naar 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda of vul het contactformulier in. U kunt ook online een afspraak inplannen.

Afspraak inplannen
Hoeveel volumetoename kan ik verwachten na een lipofilling-behandeling?

Bij een lipofilling-behandeling wordt er gebruik gemaakt van lichaamseigen vet, wat ervoor zorgt dat de volumetoename een grens heeft. Een lipofilling-behandeling is dus niet geschikt als je een grote toename in volume wilt. De volumetoename is afhankelijk van de hoeveelheid lichaamseigen vet dat geschikt is om te transporteren. Daarnaast kan het volume nog afnemen, waardoor eventueel een tweede behandeling noodzakelijk is voor het gewenste resultaat. Een arts of chirurg kan je hier tijdens een consult meer over vertellen.

Waarom kiezen mensen voor een lipofilling-behandeling in plaats van implantaten?

Er zijn meerdere redenen waarom mensen de voorkeur geven aan een lipofilling-behandeling. Een van de belangrijkste redenen is dat bij een lipofilling-behandeling dubbel voordeel wordt behaald: er wordt vet verwijderd bij een deel van het lichaam waar dit ongewenst is, vervolgens wordt dit ongewenste vet gebruikt om een deel van het lichaam op te vullen en juist mooier te maken. Daarnaast vinden sommigen het niet prettig om ander materiaal dan lichaamseigen materiaal in het lichaam te hebben.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een lipofilling behandeling?

Elke operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee, al is de kans bij een plastisch chirurgische ingreep erg klein. Zo kan er een nabloeding, infectie of allergische reactie optreden. Daarnaast kunnen er restzwellingen of verhardingen achterblijven die niet of pas na enkele maanden wegtrekken. Ook kan de huid tijdelijk gevoelloos zijn en kunnen onderhuidse zenuwen, bloedvaten of organen tijdens de behandeling worden beschadigd. De kans dat de hierboven genoemde complicaties zich voordoen is minimaal. Bij ABC Clinic ondergaan mensen wekelijks een succesvolle lipofilling-behandeling.

Wordt een lipofilling-behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden alleen een behandeling als er sprake is van medische redenen. Als dit niet het geval is en de behandeling om cosmetische redenen wordt uitgevoerd, dan zal de zorgverzekeraar de behandeling niet vergoeden. Voor verdere informatie met betrekking tot het vergoeden van een lipofilling-behandeling adviseren we je contact op te nemen met jouw verzekeringsmaatschappij.

LET OP: bij ABC Clinic voeren we géén verzekerde zorg uit. Je dient de behandeling zelf te betalen.

Zijn er littekens zichtbaar na de lipofilling-behandeling?

De littekens na een lipofilling-behandeling zijn nauwelijks zichtbaar. Er hoeven tijdens de operatie maar hele kleine incisies te worden gemaakt van twee à drie millimeter. Daarnaast zal de plastisch chirurg er alles aan doen om de littekens nauwelijks zichtbaar te laten zijn. Belangrijk om te weten is dat een litteken één tot anderhalf jaar nodig heeft om te herstellen.

Maak een afspraak