e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Marjolijn van Abeelen - Plastisch chirurg ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Marjolijn van Abeelen

Ooglidcorrectie ervaringen

Het is altijd goed om ervaringen van anderen te lezen die een ooglidcorrectie hebben ondergaan. Hier vind je een overzicht van mannen en vrouwen die je zijn voorgegaan.

Ooglidcorrectie ervaringen en reviews

Iedereen ervaart een ooglidcorrectie operatie anders. Veel van onze cliënten geven achteraf aan dat ze de ingreep ontzettend mee vonden vallen. Als je wilt weten hoe anderen de ingreep ervaren, kun je op deze pagina reviews lezen of je kunt kijken op reviewsites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en ZorgkaartNederland. Hier vind je veel reviews van anderen die een ooglidcorrectie operatie bij ons hebben ondergaan.

Kliniekervaringen ABC Clinic, ooglidcorrectie ervaringen

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, ooglidcorrectie ervaringen

Ervaringen herstelperiode

Het herstelproces na een ooglidcorrectie verloopt snel maar is per persoon verschillend: de zwelling trekt na enkele dagen weg en na een week is het eerste resultaat al goed zichtbaar. De blauwverkleuring kan iets langer aanhouden (dit verschilt ook enorm per persoon), maar daar heb je verder geen last van, behalve dat het wellicht niet fijn is om naar buiten te gaan met een blauw oog. Een zonnebril is dan een handige oplossing.

Meer over herstel

Doet een ooglidcorrectie veel pijn?

Nee, een ooglidcorrectie is niet pijnlijk. De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, waardoor je geen pijn zult voelen tijdens de ingreep. Je kunt wel enige ongemak ervaren bij de verdovingsinjectie, maar deze zijn niet pijnlijk. Een korte hersteltijd en minimale pijn maken een ooglidcorrectie steeds populairder.

Meer over de pijn

Ooglidcorrectie ervaringen voor en na

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar de voor en na foto’s van mannen en vrouwen die een behandeling ondergingen. Let er wel op dat resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Vandaar dat het gratis consultgesprek met de plastisch chirurg zo belangrijk is.

Bovenooglidcorrectie voor
Voor
Bovenooglidcorrectie na
Na
Ooglidcorrectie en wenkbrauwlift voor - Gido
Voor
Na de ooglidcorrectie en wenkbrauwlift Gido
Na
Bekijk veel meer foto's

Veelgestelde vragen

Doet een ooglidcorrectie veel pijn?

Nee, een ooglidcorrectie is niet pijnlijk. De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, waardoor je geen pijn zult voelen tijdens de ingreep. Je kunt wel enige ongemak ervaren bij de verdovingsinjectie, maar deze zijn niet pijnlijk. Een korte hersteltijd en minimale pijn maken een ooglidcorrectie steeds populairder.

Wanneer wordt een ooglidcorrectie vergoed?

Een ooglidcorrectie wordt eigenlijk bijna nooit vergoed. Alleen een bovenooglidcorrectie kan vergoed worden vanuit de basisverzekering. Dan moet er sprake zijn van een medische indicatie. Deze indicatie krijg je alleen aan de volgende zeer strike voorwaarden wordt voldaan. Een onderooglidcorrectie wordt overigens nooit vergoed.

Wat zijn de kosten van een ooglidcorrectie?

De kosten voor een ooglidcorrectie variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kliniek, de ervaring van de arts en de omvang van de ingreep. Over het algemeen kost een bovenooglidcorrectie tussen de € 600 en € 1.750, terwijl een onderooglidcorrectie tussen € 1.200 en € 3.750 kost. Het is belangrijk om bij verschillende klinieken offertes op te vragen om de beste prijs te vinden die past bij jouw wensen en budget.

Waarom zou ik kiezen voor ABC Clinic voor mijn ooglidcorrectie?

ABC Clinic werkt enkel met ervaren en gecertificeerde plastisch chirurgen voor uw ooglidcorrectie. Daarnaast vindt het consultgesprek altijd plaats met de behandelend plastisch chirurg en kunt u tijdens dit consult vragen naar zijn ervaring. ABC Clinic hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, dit is de rode draad is onze bedrijfsvoering. Alleen zo kunnen we de beste en veiligste zorg bieden. Wij werken enkel met de beste gespecialiseerde plastisch chirurgen, die zich aangesloten hebben bij beroepsverenigingen.

Wat zijn de ervaringen van de verdoving bij een ooglidcorrectie?

De meeste mensen ervaren nauwelijks pijn bij de verdoving, maar ze kunnen wel wat druk voelen terwijl de plastisch chirurg de correctie uitvoert. Omdat de huis boven of onder de ogen los zit voel je nauwelijks iets van de prikjes.

Wat is de beste kliniek voor ooglidcorrecties?

Wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken voor ooglidcorrecties in Nederland en België. Kies altijd voor een kliniek met ervaren plastisch chirurgen wanneer je een ooglidcorrectie overweegt.

Gratis (video)-consult met de plastisch chirurg?

Een consult is altijd nodig om vast te stellen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Het consult is in te plannen bij ons in de kliniek of als video-consult. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij jouw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. Je kunt een consult of video-consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Maak een afspraak
076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult