Totaal
8.9
1109 reviews

Ooglidcorrectie ervaringen

Het is altijd goed en prettig om ervaringen van anderen te bekijken die een ooglidcorrectie hebben ondergaan. Hier vindt u een overzicht van mannen en vrouwen die een ooglidcorrectie ondergingen bij ABC Clinic.

Ooglidcorrectie ervaringen en reviews

Iedereen ervaart een ooglidcorrectie operatie anders. Veel van onze cliënten geven achteraf aan dat ze de ingreep ontzettend mee vonden vallen. Als je wilt weten hoe anderen de ingreep ervaren, kun je op deze pagina reviews lezen of je kunt kijken op reviewsites zoals Kliniekervaringen, Google reviews en ZorgkaartNederland. Hier vind je veel reviews van anderen die een ooglidcorrectie operatie bij ons hebben ondergaan.

Kliniekervaringen ABC Clinic, ooglidcorrectie herstel, ooglidcorrectie ervaringen

 

 

 

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, ooglidcorrectie ervaringen

Ervaringen herstelperiode van een ooglidcorrectie

Wij vertellen je graag meer over het herstel bij een ooglidcorrectie. Het herstelproces van een ooglidcorrectie is per persoon verschillend. We zetten voor je uiteen hoe lang een herstel ongeveer duurt en hoe dit proces gemiddeld verloopt.

Over het algemeen verloopt het herstel van een ooglidcorrectie snel: de zwelling trekt na enkele dagen weg en na een week is het eerste resultaat al goed zichtbaar. De blauwverkleuring kan iets langer aanhouden (verschilt enorm per persoon), maar daar heb je verder geen last van. Een blauwe plek heeft nu eenmaal wat tijd nodig om helemaal te verdwijnen.

Meer over herstel

Is een ooglidcorrectie pijnlijk?

Veel cliënten vragen zich af of een ooglidcorrectie pijnlijk is en of de verdoving van de ooglidcorrectie pijnlijk is. De verdovingsprikjes voor de plaatselijke verdoving voel je wel, maar zijn niet echt pijnlijk omdat de verdovingsvloeistof in de losse huid boven de ogen wordt geïnjecteerd. Zodra deze verdoving werkt voelt je niets van de ingreep. Je kunt dus ontspannen de  behandeling ondergaan. Mocht je tóch wat gespannen zijn, wat heel normaal is, zullen de plastisch chirurg en assistenten je ook zeker geruststellen. Over de eventuele pijn ná de ingreep vind je meer informatie op de pagina pijn bij een ooglidcorrectie.

Meer informatie

Nazorg en controles bij ABC Clinic

Bij ABC Clinic krijg je na de ooglidcorrectie een goed overzicht van de nazorg en volgen er meerdere controles. Wij raden je aan de adviezen die op de nazorgkaart staan goed op te volgen. Dit bevordert het herstel en het resultaat van de behandeling. Wanneer je één week na de behandeling langskomt voor het verwijderen van de hechtingen is het eerste resultaat van de behandeling al goed zichtbaar. Daarna volgt er na 3 maanden een nacontrole. Tussendoor is er altijd de mogelijkheid om langs te komen voor een tussentijdse controle.

Meer informatie nazorg

Ooglidcorrectie voor en na

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar de voor en na foto’s van een ooglidcorrectie. Let er wel op dat resultaten per persoon kunnen verschillen. Ieder gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Vandaar dat het gratis consultgesprek met de plastisch chirurg zo belangrijk is.

Bovenooglidcorrectie voor
Voor
Bovenooglidcorrectie na
Na
Ooglidcorrectie en wenkbrauwlift voor - Gido
Voor
Na de ooglidcorrectie en wenkbrauwlift Gido
Na
Meer foto's

Beste kliniek voor ooglidcorrecties

ABC Clinic behoort tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland en België op het gebied van ooglidcorrecties. Wij werken met ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen die de discipline ‘ooglidcorrectie’ tot in de details beheersen. Dagelijks zijn zij bezig met dit specialisme. Zowel in het voortraject als ná de ingreep weten zij jou op de juiste manier te begeleiden naar een mooi en natuurlijk resultaat.

Een ooglidcorrectie is geen eenvoudige ingreep. Het is geen kwestie van een reepje huid wegsnijden. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren. Daarnaast komt het regelmatig voor dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie.

Gratis (video)-consult met de plastisch chirurg?

Een consult is altijd nodig om vast te stellen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Het consult is in te plannen bij ons in de kliniek of als video-consult. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij jouw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. Je kunt een consult of video-consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Maak een afspraak
Gratis consult