Totaal
8.9
1109 reviews
Onze
behandelingen

Liposuctie

Liposuctie zorgt ervoor dat uw vet definitief verwijderd wordt met veilige en doeltreffende technieken. Het is een zeer populaire ingreep bij zowel mannen als vrouwen. Onze ervaren artsen en chirurgen hebben zich gespecialiseerd in liposuctie.

Liposuctie-behandeling

Veel mannen en vrouwen hebben last van vetophopingen op bepaalde plekken van het lichaam. Voor de een zitten deze op de buik, voor de ander op de dijbenen of kin. Lukt het u niet om hiervan af te komen met minder eten of meer sporten? Een liposuctie of liposculptuur-behandeling kan dan een mooie oplossing bieden.

Wij zijn sinds onze oprichting in 2010 gespecialiseerd in liposuctie. Deze methode om definitief uw vet te verwijderen is al sinds jaren met de borstvergroting, ooglidcorrectie, Botox en fillers de meest uitgevoerde plastisch chirurgische ingreep in de wereld. Vooral de buik, lovehandles, benen en de onderkin zijn populaire indicaties.

Wat is liposuctie?

Liposuctie is een methode waarbij de plastisch chirurg of esthetisch arts vet definitief weghaalt. Dit wordt gedaan met een vibrerende canule die onderhuids vetcellen verwijdert. Het is een ideale manier om definitief afscheid te nemen van lokale vetophopingen. Vet verwijderen is een zeer populaire ingreep bij zowel mannen als vrouwen. Onze ervaren artsen en plastisch chirurgen hebben zich hierin gespecialiseerd.

Liposuctie buik

Een liposuctie van de buik komen we tegen bij zowel mannen als vrouwen. Mannen krijgen na verloop van tijd vaak last van een bierbuikje en bij vrouwen is er veelal sprake van een teveel aan vet ter hoogte van de buik. Met sporten is winst te boeken, maar vaak blijven die laatste paar pondjes zitten. Deze behandeling is in zo’n geval een mooie en dankbare oplossing.

Liposuctie-animatie-groot

Liposuctie benen

Een andere populaire zone van het lichaam om te behandelen zijn de benen. De arts of plastisch chirurg verwijdert veilig en op doeltreffende manier het teveel aan vet bij uw benen. Het kan hier gaan om de buiten- of binnenkant van de benen. De benen worden tijdens de behandeling opnieuw gemodelleerd. Het resultaat is verbluffend.

Liposuctie onderkin

Mannen en vrouwen met een onderkin lijken vaak ouder dan ze in werkelijkheid zijn. Een liposuctie van de kin zorgt voor een verjongende kaaklijn. De behandeling is veilig en het resultaat van de behandeling blijvend.

Liposuctie voor en na

Vrij snel na de behandeling is het eerste resultaat van de liposuctie zichtbaar en ziet u de nieuwe contouren van het lichaam. Toch kan het nog drie maanden duren voordat het definitieve resultaat behaald is. Verbaas u over de voor- en na foto’s op onze website en kijk bij de behandeling die u wenst.

Liposuctie kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van een liposuctie-behandeling? Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Hiervoor is het noodzakelijk dat de arts u gezien heeft. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 50,-.

De arts of plastisch chirurg bespreekt tijdens dit gesprek uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. U krijgt uitgebreid de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€600,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€135,-
Drukkleding gezicht€100,-

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

De behandeling

De behandeling bestaat uit twee fasen. In de eerste fase maakt de specialist enkele minuscule incisies. Via deze incisies injecteert hij een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof en adrenaline. Na een wachttijd start de tweede fase van de ingreep. Via dezelfde incisies brengt hij een vibrerende canule in. Deze trilt doeltreffend de vetcellen los. De vetcellen worden afgezogen en uw figuur wordt gemodelleerd. Er is bij daadwerkelijk sprake van een figuurcorrectie, vandaar dat de term liposculptuur ook gebruikt wordt.

Liposuctie ervaringen

Wij horen vaak van onze cliënten dat ze het prettig vinden om ervaringen van anderen te lezen met betrekking tot de behandeling. Veel van onze cliënten kiezen voor ons vanwege de goede naamsbekendheid en positieve ervaringen van anderen. Lees de ervaringen van anderen mee op kliniekervaringen.nl. U vindt hier ervaringen van liposucties van verschillende zones van het lichaam.

Vrijblijvend consult?

Bij ABC Clinic starten we een liposuctie altijd met een vrijblijvend consult in onze kliniek in Breda. De arts of plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Komt het vet na de liposuctie-behandeling op andere plekken terug?

Het vet komt na de liposuctie-behandeling niet op andere plekken terug. Echter, zodra je gewicht na de behandeling toeneemt, zal het vet in het behandelde gebied wat dikker kunnen worden. Dit dikker worden is in verhouding met je nieuwe lichaam. Je zal dus niet meer zo dik worden als je hiervoor was. Weggehaalde vetcellen zijn definitief weg en komen ook niet meer terug.

Om deze reden is het belangrijk dat je voor de behandeling op jouw streefgewicht bent en je na de behandeling niet aankomt.

Hoe lang moet ik de elastische panty dragen na de liposuctie?

Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij je om een aantal weken een elastische panty te dragen. De eerste week na de behandeling draag je de elastische panty dag en nacht. Na deze week hoef je de panty de komende vijf weken alleen nog maar overdag te dragen. Gedurende de eerste dagen na de behandeling is het belangrijk om rustig aan te doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken

Hoe lang mag ik niet zonnen of zwemmen na een liposuctie-behandeling?

Na een liposuctie-behandeling mag je zes weken niet zwemmen of zonnen. Bij het zonnen kan door de warmte een zwelling ontstaan en kan het litteken verbranden. Er wordt aangeraden om het litteken minimaal een jaar na de ingreep goed te beschermen tegen de zon (SPF 50). Wanneer een litteken verbrandt, zal deze altijd goed zichtbaar blijven. Zwemmen raden we af omdat de wondjes hierdoor week kunnen worden.

Kom ik in aanmerking voor een liposuctie van de onderkin?

Mensen waarbij de gezichtscontouren door de onderkin wordt verstoord komen in aanmerking voor een liposuctie-behandeling van de onderkin. Een liposuctie van de onderkin zorgt voor een mooiere gezichtsvorm en een slankere uitstraling.

Waar moet ik voor een liposuctie-behandeling rekening mee houden?

Hieronder kan je lezen waarmee je rekening moet houden voordat je een liposuctie-behandeling ondergaat.

Een dag voor de ingreep is koffie (cafeïne) niet toegestaan

Roken en alcohol hebben een slechte invloed op je huid, het is aan te raden hiermee vroegtijdig te stoppen. Het gebruik van alcohol is twee dagen voor de ingreep niet toegestaan;

Neem geen aspirine (bloedverdunnend) gedurende tien dagen voor de ingreep;

Als je antistolling medicijnen gebruikt (acenocoumarol of fenprocoumon tabletten) neem vooraf contact op met je arts en de trombosedienst;

Zorg dat je Ibuprofen 400 mg, paracetamol 500 mg, Betadine (druppels of zalf) en pleisters in huis haalt;

Indien je tussen het consult en de ingreep nieuwe medicijnen krijgt, laat ons dit dan weten;

Wanneer je ziek bent of koorts hebt, kan de ingreep niet doorgaan. Breng ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte;

Wij adviseren je om acht dagen voor de ingreep ‘Arnica Montana’ druppels D6 van VSM te gaan slikken. Dit is een homeopathisch kruid dat de doorbloeding bevordert en blauwe plekken kan beperken. Op de dag van de ingreep en de dag erna mag je de maximale dosering innemen. Daarna mag je hiermee stoppen;

Je bent de avond en nacht na de ingreep niet alleen thuis.

Wanneer kan ik mijn dagelijkse werkzaamheden hervatten na een liposuctie-behandeling?

We adviseren je om het de eerste week na de liposuctie-behandeling rustig aan te doen. Het is wel aan te raden om direct na de behandeling weer rustig in beweging te komen. Dit zal de bloedsomloop namelijk stimuleren en het genezingsproces versnellen. Na twee weken ben je weer volledig actief, maar pas na zes weken mag je weer gaan sporten en zwaar lichamelijk werk verrichten.

Wat is de beste kliniek voor een liposuctie of liposculptuur?

Kies altijd voor een kliniek met ervaren en gecertificeerde artsen of plastisch chirurgen wanneer je een liposuctie overweegt. Zorg er ook altijd voor dat je een consultgesprek hebt met de behandelend arts of plastisch chirurg en vraag naar zijn of haar ervaringen. Controleer ook of er reviews zijn en vraag hoe de nazorg eruit ziet. Tenslotte zijn kortingen verboden, kies dus niet voor klinieken die met kortingen werken in een bepaalde periode. Maak hier melding van bij de Reclame Code Commissie.

Maak een afspraak