De kliniek
Mooi
jezelf
blijven
Heeft u op bepaalde plekken last van vetophopingen? Voor de een zitten deze op de buik, voor de ander op de dijbenen of kin. Met minder eten en/of meer sporten lukt het u niet om hier vanaf te komen. Een liposuctie-behandeling kan een mooie oplossing bieden. Wij zijn sinds onze oprichting in 2010 gespecialiseerd in liposuctie of liposculpture. Deze methode om definitief uw vet te verwijderen is al sinds jaren met de borstvergroting, ooglidcorrectie, Botox en fillers de meest uitgevoerde plastisch chirurgische ingreep in de wereld. Vooral de buik, lovehandles, benen en de onderkin zijn populaire indicaties.

Wat is liposuctie?

Liposuctie is een methode waarbij de plastisch chirurg of arts vet definitief verwijderd. Dit wordt gedaan met een vibrerende canule die onderhuid vetcellen weghaalt. Het is een ideale manier om afscheid te nemen van lokale vetophopingen. Definitief vet verwijderen met liposuctie is een zeer populaire ingreep bij zowel mannen als vrouwen. Onze ervaren artsen en chirurgen hebben zich hierin gespecialiseerd.

Liposuctie buik

Een liposuctie van de buik komen we tegen bij mannen en vrouwen. Mannen krijgen na verloop van tijd vaak last van een bierbuikje en bij vrouwen is er veelal sprake van een teveel aan vet ter hoogte van de buik. Met sporten is winst te boeken, maar vaak blijven die laatste paar pondjes zitten. Een liposuctie van de buik is in zo'n geval een mooie en dankbare oplossing.

Liposuctie benen

Een andere populaire zone van het lichaam om te behandelen zijn de benen. De arts of chirurg verwijdert veilig en op doeltreffende manier het teveel aan vet bij uw benen. Het kan hier gaan om de buiten- of binnenkant van de benen. De benen worden tijdens de behandeling opnieuw gemodelleerd. Het resultaat is verbluffend.

Liposuctie onderkin

Mannen en vrouwen met een onderkin lijken vaak ouder dan ze in werkelijkheid zijn. Een liposuctie van de kin zorgt voor een verjongende kaaklijn. De behandeling is veilig en het resultaat van de behandeling blijvend.

Liposuctie voor en na

Vrij snel na de behandeling is het eerste resultaat zichtbaar en ziet u de nieuwe contouren van het lichaam. Toch kan het nog drie maanden duren voordat het definitieve resultaat behaald is. Verbaas u over de voor- en na foto's op onze website en kijk bij de behandeling die u wenst.

Liposuctie prijs

Bent u benieuwd naar de prijs van een liposuctie-behandeling? Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Hiervoor is het noodzakelijk dat de arts u gezien heeft. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. De arts of chirurg bespreekt tijdens dit gesprek uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. U krijgt uitgebreid de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.
LiposuctieKosten
Consult€ 35,-
Behandeling van één zone€ 1.495,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€ 1.195,-
Tweede zone€ 1.095,-
Derde zone€ 995,-
Vierde zone€ 895,-
Vijfde zone€ 795,-
Anesthesie
Roesje€ 250,-
Sedatie€ 600,-
Algehele anesthesie€ 600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€ 135,-
Drukkleding gezicht€ 50,-

De behandeling

De behandeling bestaat uit twee fasen. In de eerste fase maakt de behandelaar enkele minuscule incisies. Via deze incisies injecteert hij een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof en adrenaline. Na een wachttijd start de tweede fase. Via dezelfde incisies brengt hij een vibrerende canule in. Deze trilt doeltreffend de vetcellen los. De vetcellen worden afgezogen en uw figuur gemodelleerd. Er is bij een liposuctie daadwerkelijk sprake van een figuurcorrectie.

Liposuctie ervaringen

Wij horen vaak van onze cliënten dat ze het prettig vinden om ervaringen van anderen te lezen met betrekking tot de behandeling. Veel van onze cliënten kiezen voor ons vanwege de goede naamsbekendheid en positieve ervaringen van anderen. Lees de ervaringen van anderen even mee op kliniekervaringen.nl en klantenvertellen.nl. U vindt hier ervaringen van liposucties van verschillende zones.
Maak een afspraak