De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Liposuctie

Onze zeer ervaren artsen en plastisch chirurgen verwijderen het vet en herstellen de contouren van het lichaam op een veilige en doeltreffende manier. Onze artsen en chirurgen vertellen graag meer tijdens een vrijblijvend consultgesprek.

Wij zijn sinds 2010 een kliniek die zich gespecialiseerd heeft in liposucties. Liposuctie is al jaren samen met de borstvergroting, Botox en fillers de meest uitgevoerde plastisch chirurgische ingreep in Nederland en België. Vooral de buik, lovehandles, benen en de onderkin zijn populaire indicaties.

Zeer ervaren artsen en chirurgen - meer dan 27 jaar ervaring!

Onze ervaren artsen en -chirurgen in Breda verwijderen het vet en herstellen de contouren van het lichaam op een veilige en doeltreffende manier. Wij gebruiken in Breda enkel de moderne technieken (vibro-liposculpture), welke zorgen voor een mooi en blijvend resultaat. Na drie tot vier maanden volgt een nacontrole. Dit is een belangrijk onderdeel van de liposuctie-behandeling. Wilt u meer weten over onze liposuctie-behandelingen? Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend consultgesprek.

Wat is liposuctie?

Liposuctie is een methode waarbij we overtollig vet verwijderen. Dit wordt gedaan door middel van een canule die onder de huid gaat en hier vetcellen verwijdert. Een liposuctie is een ideale manier om het overtollig vetweefsel, wat u er niet afkrijgt met sporten, te verwijderen. Liposuctie is dus géén methode om af te vallen.

Liposuctie buik

Een liposuctie van de buik is een van de mogelijkheden bij een behandeling. Het kan zijn dat u als man-zijnde last heeft van een bierbuikje, of als vrouw-zijnde last hebt van een teveel aan vet ter hoogte van de buik. Met sporten is al een hoop te bereiken, maar vaak blijven die laatste pondjes zitten. Een liposuctie van de buik is dan een prettige oplossing.

Liposuctie benen

Een andere optie is een liposuctie van de benen. Hiermee kunt u veilig het teveel aan vet bij de benen laten verdwijnen. Uw benen worden bij de behandeling opnieuw gemodelleerd. Een liposuctie van de benen zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Liposuctie onderkin

Er zijn veel mensen die last hebben van een onderkin. Dit kan zorgen voor een verouderde uitstraling, maar u kunt uzelf er ook ontzettend aan storen. Een behandeling van de onderkin kan een goede oplossing bieden wanneer u last heeft van een onderkin. De behandeling is veilig en het resultaat van de behandeling blijvend.

De behandeling

Onze artsen en chirurgen kiezen al jaren voor de vibro-liposculpture met nutationele bewegingen. Deze techniek maakt het mogelijk om overtollig vetweefsel te verwijderen met behulp van een canule die vibreert. Allereerst wordt er een zoutwateroplossing in het te behandelen gebied geïnjecteerd. Hieraan is ook een verdovingsvloeistof toegevoegd met adrenaline. De huid wordt onder spanning gebracht en de vetcellen worden makkelijk verwijderd met de vibrerende canule. De behandeling bestaat uit twee fasen. In de eerste fase maakt de arts of chirurg enkele minuscule incisies, waardoor een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten wordt. Na een korte wachttijd kan de tweede fase starten. De arts of chirurg brengt via dezelfde incisies de canule in die vibreert. De vetcellen worden hiermee afgezogen.

Consult

Een behandeling start bij ABC Clinic altijd met een vrijblijvend consult. De esthetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen. Wilt u meer weten? Bel dan naar 076-542 31 54 of vul het contactformulier in voor meer informatie of een consult.

Liposuctie ervaringen

Wij horen vaak van onze cliënten dat ze het prettig vinden om ervaringen van anderen te lezen met betrekking tot een liposuctie. Veel mensen kiezen voor ons vanwege de goede ervaringen die andere cliënten op internet plaatsen. Op kliniekervaringen.nl en klantenvertellen.nl zijn verschillende ervaringen van anderen te vinden.

Liposuctie voor en na

De eerste dagen na de behandeling zult u last krijgen van stijfheid, blauwe plekken en zwellingen. Zodra dit is afgenomen wordt het eerste resultaat van de behandeling zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat het definitieve resultaat pas na drie maanden bereikt is. Dan is het lichaam volledig hersteld en hebben de nieuwe contouren zicht blijvend gevormd.

Liposuctie prijs

LiposuctieKosten
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Liposuctie één zone€ 1.495,-
Liposuctie meerdere zones
Liposuctie eerste zone€ 1.195,-
Liposuctie tweede zone€ 1.095,-
Liposuctie derde zone€ 995,-
Liposuctie vierde zone€ 895,-
Liposuctie vijfde zone€ 795,-
Anesthesie
Roesje€ 250,-
Sedatie€ 600,-
Algehele anesthesie€ 600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€ 135,-
Drukkleding gezicht€ 50,-
Een consultgesprek is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden en prijs van een behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid al uw vragen te stellen. De prijs van de behandeling is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de arts of chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Liposuctie goedkoop

Goedkoop is vaak duurkoop. Dit geldt ook voor een liposuctie. Wanneer u weinig te besteden heeft, gaat u al snel af op de prijs en kiest u gemakkelijk voor een goedkope liposuctie. Echter komen er dan nog vaak risico's en complicaties bij kijken. Het is daarom erg belangrijk goed te kijken naar de ervaringen van de plastisch chirurg of esthetisch arts.

Betalen in termijnen

Mocht u nog niet voldoende gespaard hebben. Dan kunt u nog altijd uw liposuctie betalen in termijnen. Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance.
Maak een afspraak