De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Liposuctie

Wij zijn sinds onze oprichting in 2010 gespecialiseerd in liposuctie of liposculpture. Deze methode om definitief uw vet te verwijderen is al sinds jaren met de borstvergroting, ooglidcorrectie, Botox en fillers de meest uitgevoerde plastisch chirurgische ingreep in de wereld. Vooral de buik, lovehandles, benen en de onderkin zijn populaire indicaties.

Zeer ervaren artsen en plastisch chirurgen

Wij werken samen met gespecialiseerde artsen en plastisch chirurgen die uw vet definitief verwijderen en uw lichaamscontouren op een veilige en doeltreffende manier herstellen. Zij gebruiken de modernste technieken welke zorgen voor een veilig, mooi en blijvend resultaat. Na drie tot vier maanden volgt er een nacontrole. Dit is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Wilt u meer weten? Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend consultgesprek in onze kliniek in Breda.

Wat is liposuctie?

Liposuctie is een methode waarbij overtollig vet definitief wordt verwijderd. Dit wordt gedaan met een vibrerende canule die onderhuids de vetcellen verwijdert. Het is de ideale manier om lokale vetophopingen, welke u er niet afkrijgt met sporten of voeding, te verwijderen. Let op: liposuctie is géén methode om af te vallen.

Liposuctie buik

De buik is een populaire indicatie bij zowel vrouwen als mannen. Veel mannen krijgen na verloop van tijd last van een bierbuikje en bij vrouwen is er veelal sprake van een teveel aan vet ter hoogte van de buik. Met sporten is al een hoop te bereiken, maar vaak blijven die laatste pondjes zitten. Een liposuctie van de buik is dan een mooie en dankbare oplossing.

Liposuctie benen

Een andere populaire zone van het lichaam om te behandelen met liposuctie zijn de benen. De arts verwijdert veilig en op doeltreffende manier het teveel aan vet bij uw benen. Het kan gaan om de buitenkant (zadeltassen of rijbroek) of binnenkant van de benen. Uw benen worden bij de behandeling opnieuw gemodelleerd en het resultaat zal verbluffend zijn.

Liposuctie onderkin

Veel mannen en vrouwen hebben van een onderkin. Dit kan zorgen voor een verouderde uitstraling, maar u kunt zich er ook ontzettend aan storen. Een behandeling van de onderkin middels liposculpture is dan een mooie doeltreffende oplossing. De behandeling is veilig en het resultaat van de behandeling blijvend.

De behandeling

Onze artsen en plastisch chirurgen kiezen al jaren voor de vibro-liposculpture. Deze techniek maakt het mogelijk om overtollig vetweefsel te verwijderen met behulp van een canule die vibreert. Allereerst wordt er een zoutwateroplossing in het te behandelen gebied geïnjecteerd. Hieraan is ook een verdovingsvloeistof toegevoegd met adrenaline. De huid wordt onder spanning gebracht en de vetcellen worden makkelijk verwijderd met de vibrerende canule. De behandeling bestaat uit twee fasen. In de eerste fase maakt de arts enkele minuscule incisies, waardoor er een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten kan worden. Na een wachttijd kan de tweede fase starten. De arts brengt via dezelfde incisies de canule in die vibreert. De vetcellen worden hiermee doeltreffende afgezogen en uw figuur wordt gemodelleerd. Er is bij een liposuctie of liposculptuur daadwerkelijk sprake van een figuurcorrectie.

Consult

Een behandeling start bij ABC Clinic altijd met een vrijblijvend consult. De arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Liposuctie ervaringen

Wij horen vaak van onze cliënten dat ze het prettig vinden om ervaringen van anderen te lezen met betrekking tot de behandeling. Veel mensen kiezen voor onze vanwege de goede naamsbekendheid en positieve ervaringen die andere cliënten op internet plaatsen. Op kliniekervaringen.nl, zorgkaartnederland en klantenvertellen.nl zijn ervaringen van anderen te vinden.

Liposuctie voor en na

De eerste dagen na de behandeling zult u last hebben van stijfheid, blauwe plekken en zwellingen. Zodra dit is afgenomen wordt het eerste resultaat van de behandeling zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat het definitieve resultaat pas na drie maanden bereikt is. Dan is het lichaam volledig hersteld en hebben de nieuwe contouren zicht blijvend gevormd.

Liposuctie prijs

LiposuctieKosten
Consult€ 35,-
Behandeling van één zone€ 1.495,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€ 1.195,-
Tweede zone€ 1.095,-
Derde zone€ 995,-
Vierde zone€ 895,-
Vijfde zone€ 795,-
Anesthesie
Roesje€ 250,-
Sedatie€ 600,-
Algehele anesthesie€ 600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€ 135,-
Drukkleding gezicht€ 50,-
Een consultgesprek is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden en prijs van een behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid al uw vragen te stellen. De prijs van de behandeling is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de arts of chirurg u dus gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Liposuctie goedkoop

Goedkoop is vaak duurkoop. Dit geldt voor alle chirurgische ingrepen, dus ook voor een liposculpture. Bij een behandeling speelt de ervaring van de arts en de kwaliteit van de procedure en nazorg een belangrijke rol. Kijk daarom nooit alleen naar de prijs van de ingreep en ga nooit voor een goedkope liposuctie. Kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs, vooral als het om plastische chirurgie gaat. Het is daarom belangrijk goed te kijken naar de ervaringen van de arts of plastisch chirurg en na te vragen hoe de procedure en nazorg eruit ziet. Ook de gehanteerde techniek is daarbij niet onbelangrijk om te bespreken.

Betalen in termijnen

Het is eventueel mogelijk om uw behandeling in termijnen te betalen. Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance.
Maak een afspraak