e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Esthetisch arts - drs. Cedric de Mahieu
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Cedric de Mahieu

Liposuctie taille

Het zijn misschien wel de meest frustrerende kilootjes die er bestaan: het teveel aan vet rond de taille. Liposuctie is dan een mooie en blijvende oplossing!

Een slanke taille met liposuctie

Zowel vrouwen als mannen kunnen last krijgen van een teveel aan vet ter hoogte van de taille. Het zijn frustrerende extra kilootjes die u maar moeilijk weg krijgt. Met liposuctie kunnen we u op een veilige manier voor altijd verlossen van deze vetophopingen zodat u uw smalle of slanke taille weer terug krijgt.

Wat is het resultaat van een liposuctie van de taille?

Nadat de eerste ongemakken zijn verdwenen wordt het resultaat van de liposuctie van de taille zichtbaar. In de weken die volgen zult u zich een stuk beter voelen omdat het resultaat van de liposculpture steeds mooier wordt. Na ongeveer drie maanden is het definitieve resultaat bereikt.

Na de liposuctie komt u nog op controle bij ABC Clinic in Breda, waar ook de na-foto’s gemaakt zullen worden.

Anoniem - liposuctie lovehandles - voor
Voor
Anoniem - liposuctie lovehandles - na
Na
Liposuctie buik lovehandles voor
Voor
Liposuctie buik lovehandles na
Na

Wat kost een liposuctie van de taille?

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Uw liposuctie financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

 

Hoe verloopt een liposuctie van de taille?

Voor aanvang van een liposculpture-behandeling tekent de esthetisch arts of plastisch chirurg de te behandelen zones zorgvuldig af. Aansluitend maakt de specialist enkele minuscule incisies en spuit een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof in.

Na een korte wachttijd wordt via dezelfde sneetjes een canule ingebracht die vibreert. Deze vibraties zorgen ervoor dat de vetcellen eerst zacht en vloeibaar gemaakt worden waarna ze weggezogen kunnen worden. Aan het einde van de behandeling zal de esthetisch arts of plastisch chirurg u laten zien hoeveel vet hij weggenomen heeft.

De incisies hoeven niet gehecht te worden en omdat zij in de natuurlijke plooien van de huid gemaakt worden, hoeft u voor littekens niet bang te zijn.

Het is wel belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed in acht te nemen. Het bespoedigt uw herstel en het komt het resultaat van de behandeling ten goede. Na de liposuctie-behandeling komt u nog enkele malen op controle bij de arts in Breda.

 

Hoe gaat de nazorg bij een liposuctie van de taille?

Na de liposuctie zult u een week of twee moeten herstellen. Daarna worden de hechtpleisters verwijderd. U zult last hebben van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Soms voelt de behandelde plek wat verdoofd aan. Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf verdwijnen.

Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en zal de zwelling ook afnemen. Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij om een tijdje drukkleding te dragen. Eerst dag en nacht, daarna alleen overdag.

De eerste twaalf uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Dit is normaal. Op dag twee mag u weer douchen. De eerste week moet u rust nemen, maar het is wel belangrijk om te blijven bewegen in verband met de bloedsomloop.

Na twee weken kunt u (afhankelijk van wat u doet) uw werkzaamheden weer opvatten. Na zes weken mag u weer beginnen met sporten (rustig opbouwen). Liposuctie laat nauwelijks sporen achter. De littekens zijn klein en onopvallend.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

De locatie van uw behandeling is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam

Vrijblijvend consult met de specialist?

Bij ABC Clinic begint een liposuctie-behandeling van de taille altijd met een vrijblijvend consult. De esthetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Meer weten over de liposculpture van de taille of flanken? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak.  U kunt ook eenvoudig uw consult online inplannen of vul het contactformulier in.

Een consult inplannen?

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik het resultaat van de liposuctie-behandeling zien?

In de dagen na de behandeling zullen de behandelde zones gezwollen zijn en zal je wat last van bloeduitstortingen hebben. Daarnaast kunnen ook plaatselijke verhardingen van het onderhuidse weefsel ontstaan en kan je last hebben van stijfheid. Zowel de zwellingen als de bloeduitstortingen en plaatselijke verhardingen zullen na enkele maanden verdwenen zijn. Circa twee maanden na de ingreep is 80% van het resultaat van de liposuctie-behandeling te zien. Het definitieve resultaat is pas na drie maanden bereikt.

Wanneer kan ik mijn werkzaamheden hervatten na een liposuctie?

We adviseren je om het de eerste week na de liposuctie-behandeling rustig aan te doen. Het is wel aan te raden om direct na de behandeling weer rustig in beweging te komen. Dit zal de bloedsomloop namelijk stimuleren en het genezingsproces versnellen. Na twee weken ben je weer volledig actief, maar pas na zes weken mag je weer gaan sporten en zwaar lichamelijk werk verrichten.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een liposuctie?

De kans dat de hieronder genoemde risico’s en complicaties zich voordoen is minimaal. Elke operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee, al is de kans bij een plastisch chirurgische ingreep erg klein. Zo kan er een nabloeding, infectie of allergische reactie optreden. Daarnaast kunnen er restzwellingen of verhardingen achterblijven die niet of pas na enkele maanden wegtrekken. Ook kan de  huid tijdelijk gevoelloos zijn en kunnen onderhuidse zenuwen, bloedvaten of organen tijdens de behandeling worden beschadigd.

Wie komt er voor een liposuctie in aanmerking?

Een liposuctie-behandeling is geschikt voor mensen die last hebben van ongewenste plaatselijke vetophopingen op het lichaam. Plaatselijke vetophopingen kunnen onder andere voorkomen bij de buik, benen, onderkin en rug. Wij behandelen niet wanneer je een BMI hebt hoger dan 35.

Zijn er littekens zichtbaar na een liposuctie of liposculptuur?

De littekens na een liposuctie-behandeling zijn nauwelijks zichtbaar. Er hoeven tijdens de operatie maar hele kleine sneetjes te worden gemaakt van twee à drie millimeter. Daarnaast zal de plastisch chirurg er alles aan doen om de littekens nauwelijks zichtbaar te laten zijn. Belangrijk om te weten is dat een litteken één tot anderhalf jaar nodig heeft om te herstellen.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online