Mooi
jezelf
blijven

Tumescente liposculptuur

Tumescente liposculptuur is eigenlijk de eerste fase van een vibro-liposculptuur behandeling.

Wat houdt tumescente liposculpture in?

Tumescente liposculpture is een techniek die gebruikt wordt bij liposuctie of liposculptuur. Het te behandelen gebied wordt ingespoten met een zoutwatervloeistof inclusief een verdovingsmiddel en adrenaline.

De vloeistof zorgt ervoor dat de huid op spanning gebracht wordt waarna het vet makkelijker weggezogen kan worden. Tumescente liposculpture vormt de gouden standaard in de wereld als het om liposculpture gaat.

Wat zijn de voordelen van tumescente liposculpture?

De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De adrenaline in de verdovingsvloeistof vernauwt de bloedvaten en beperkt het risico op bloedingen tijdens de ingreep. Deze manier van behandelen zorgt voor een relatief korte hersteltijd. U zult weinig last hebben van blauwe plekken en/of zwellingen.

Wat zijn de nadelen van tumescente liposculpture?

Doordat een zoutwatervloeistof ingespoten wordt, kunnen de kleine wondjes na de behandeling nog nalekken.

De keuze van gespecialiseerde liposuctie artsen

De artsen met wie wij samenwerken kiezen altijd voor de vibro-liposculpture waar de tumescente liposculpture onderdeel van is. De verfijnde techniek biedt veel voordelen en zorgt voor een mooi resultaat.

Wat zijn de voordelen van vibro-liposculpture?

De vibro-liposculpture biedt veel voordelen. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en pakt uitsluitend de overtollige vetcellen aan zonder de omliggende weefsels, bloedvaten of zenuwen te beschadigen. De hersteltijd is dan ook relatief kort en u zult minder last hebben van blauwe plekken of zwellingen na de ingreep.

De vibro-liposculpture heeft daarnaast een liftend effect op de behandelde huid: de collageenvezels aan de oppervlakte worden gestimuleerd en spannen de huid op. Vibro-liposculpture staat garant voor heel mooie resultaten, kan toegepast worden op vrijwel alle delen van het lichaam en kent geen leeftijdsbeperking. Tegenwoordig spreken we van de vibro-liposculpture met nutatietechnologie. Hiermee wordt hetzelfde bedoeld als de vibro-liposculpture.

De belangrijkste voordelen van de vibro-liposculpture ten opzichte van vele andere technieken:

Omliggende weefsels raken niet beschadigd door een selectieve, veilige behandeling: alleen het losgemaakte vet wordt verwijderd. De bloedvaten en zenuwen blijven intact.
Minder kans op blauwe plekken en overmatige oedeemvorming
Plaatselijke verdoving of eventueel een roesje.
Geen ziekenhuisopname nodig & een snelle hervatting van het werk.
Veroorzaakt een blijvend liftingeffect van de huid. Na 3 weken verschijnen de collageenvezels die de huid opspannen.
Kan toegepast worden op alle delen van het lichaam
Kent geen leeftijdsbeperking (afhankelijk natuurlijk van de gezondheidstoestand van de cliënt)

Wat zijn de nadelen van vibro-liposculpture?

De techniek kent eigenlijk geen nadelen.

Consult liposculptuur

Wilt u weten welke mogelijkheden deze behandeling biedt? Onze gespecialiseerde esthetisch artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel naar 076 – 542 31 54, plan uw afspraak online of maak een afspraak via ons contactformulier voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Online inplannen
Maak een afspraak