Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Vibro-liposculpture met nutatie-technologie

Vibro-liposculptuur

Vibro-lipo  

Wat houdt vibro-liposculpture met N.I.L.-techniek in?

Vibro-lipoVibro-liposculpture met N.I.L.- techniek is gebaseerd op een nutationale beweging. Nutatie staat voor de driedimensionale beweging die de top van de canule maakt bij het infiltreren en afzuigen van het vet. Dankzij deze techniek kunnen overtollige vetcellen verwijderd worden zonder de omliggende weefsels te beschadigen. De behandeling is dan ook toepasbaar op alle delen van het lichaam, inclusief delicate zones zoals onderkin, knieen en enkels.

Wat zijn de voordelen van vibro-liposculpture met N.I.L.-technologie?

De N.I.L.-techniek biedt veel voordelen. De verfijnde methode zorgt ervoor dat omliggende weefsels niet beschadigd raken en u minder kans hebt op blauwe plekken en oedeem. Dit komt naast de toegepaste techniek ook door het gebruik van adrenaline in de verdovingsvloeistof. Deze stof doet de bloedvaatjes krimpen en zorgt voor een verminderde kans op bloedingen. De hersteltijd van vibro-liposcuplture met N.I.L.-technologie is dan ook korter in vergelijking met andere methoden. Tenslotte staat de techniek garant voor heel mooie resultaten, kan toegepast worden op alle delen van het lichaam en kent geen leeftijdsbeperking.
Vibro-liposuctie

Wat zijn de nadelen van vibro-liposculpture met N.I.L.-technologie?

De techniek kent eigenlijk geen nadelen.

De keuze van ABC Clinic

De artsen en plastisch chirurgen bij ABC Clinic maken uitsluitend gebruik van vibro-liposculpture met N.I.L.-techniek. De behandeling kent veel voordelen en biedt uitstekende resultaten.

Consult liposculpture?

Wilt u weten welke mogelijkheden deze behandeling u biedt? Onze gespecialiseerde cosmetisch artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel 076 - 542 31 54 en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.