De kliniek
Informatie

Wat houdt vibro-liposculpture met N.I.L.-techniek in?

Vibro-liposculpture met N.I.L.- techniek is gebaseerd op een nutationale beweging. Nutatie staat voor de driedimensionale beweging die de top van de canule maakt bij het infiltreren en afzuigen van het vet. Dankzij deze techniek kunnen overtollige vetcellen verwijderd worden zonder de omliggende weefsels te beschadigen. De behandeling is dan ook toepasbaar op alle delen van het lichaam, inclusief delicate zones zoals onderkinknieën en enkels.

Voor- en nadelen

Wat zijn de voordelen van vibro-liposculpture met N.I.L.-technologie?

De N.I.L.-techniek biedt veel voordelen. De verfijnde methode zorgt ervoor dat omliggende weefsels niet beschadigd raken en je minder kans hebt op blauwe plekken en oedeem. Dit komt naast de toegepaste techniek ook door het gebruik van adrenaline in de verdovingsvloeistof. Deze stof doet de bloedvaatjes krimpen en zorgt voor een verminderde kans op bloedingen. De hersteltijd van vibro-liposculpture met N.I.L.-technologie is dan ook korter in vergelijking met andere methoden. Tenslotte staat de techniek garant voor heel mooie resultaten, kan toegepast worden op alle delen van het lichaam en kent geen leeftijdsbeperking.

Wat zijn de nadelen van vibro-liposculpture met N.I.L.-technologie?

De techniek kent eigenlijk geen nadelen.

Consult

Consult liposculpture

Wil je weten welke mogelijkheden deze behandeling biedt? Onze gespecialiseerde esthetisch artsen en plastisch chirurgen informeren je graag. Bel 076 – 542 31 54, plan je afspraak online of via het contactformulier. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Vrijblijvend consult