De kliniek

Liposuctie billen

Wilt u ook uw favoriete skinny jeans weer aan?

Hoewel ook mannen er soms last van hebben, is een teveel aan vet op of bij de billen toch veelal een vrouwenprobleem.

Mooie billen met liposuctie!

Heeft u inmiddels alle diëten uitgeprobeerd en helpt ook de sportschool niet meer om van die paar overtollige kilo’s af te komen? Een liposuctie van de billen zorgt voor een heel mooie én blijvende oplossing. Het teveel aan vetcellen wordt definitief weggenomen zodat u uw favoriete skinny spijkerbroek snel weer aan kunt.

Soms is een liposuctie van de billen alleen niet genoeg en is het nodig om de behandeling te combineren met een billift of bilvergroting om de contouren mooi te herstellen. Uw esthetisch arts of plastisch chirurg kan u hierover adviseren.

Wat is het resultaat van een liposuctie van de billen?

Nadat de eerste ongemakken in de loop van de week na de behandeling verminderen, zal het eerste effect van de liposuctie zichtbaar worden. Het duurt echter nog enkele weken voor het definitieve resultaat bereikt is. Pas na drie of vier drie maanden zijn de nieuwe contouren blijvend gevormd.

Bekijk resultaten

Wat kost een liposuctie van de billen?

BehandelingPrijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
Billen€ 1.495,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€ 1.195,-
Tweede zone€ 1.095,-
Derde zone€ 995,-
Vierde zone€ 895,-
Vijfde zone€ 795,-
Anesthesie
Roesje€ 250,-
Sedatie€ 600,-
Algehele anesthesie€ 600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€ 135,-
Drukkleding gezicht€ 100,-

Uw liposuctie financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Vrijblijvend consult?

Bij ABC Clinic in Breda begint een behandeling altijd met een vrijblijvend consult. De specialist bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Hoe gaat een liposuctie van de billen?

Een behandeling van de billen duurt circa 90 minuten. Nadat we de te behandelen zones op uw lichaam gemarkeerd hebben, start de esthetisch arts of plastisch chirurg met het maken van een paar minuscule incisies. Via deze incisies wordt eerst een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten en na een korte wachttijd een canule ingebracht. Dit heel kleine buisje vibreert licht en zorgt er zo voor dat de vetcellen vlot weggezogen kunnen worden.

Aan het einde van de behandeling zal de esthetisch arts of plastisch chirurg u laten zien hoeveel vet hij weggenomen heeft. Na afloop van de behandeling krijgt u van ons enkele richtlijnen rond de nazorg. We adviseren deze goed op te volgen. Het zal het uiteindelijke resultaat van de ingreep alleen maar ten goede komen.

Welke liposuctie-techniek wordt toegepast?

Voor de liposuctie of liposculptuur van de lovehandles wordt de vibro-liposculpture toegepast. Onze arts en plastisch chirurg hebben verschillende technieken voorbij zien komen en zijn overtuigd van de vele voordelen van de vibro-liposculpture.

Herstel en nazorg bij een liposuctie van de billen?

Na de behandeling zult u een week of twee moeten herstellen. Daarna worden de hechtpleisters verwijderd. U zult last hebben van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Soms voelt de behandelde plek wat verdoofd aan. Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf verdwijnen. Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en zal de zwelling ook afnemen.

Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij om een tijdje drukkleding te dragen. Eerst dag en nacht, daarna alleen overdag.

De eerste twaalf uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Dit is normaal. Op dag twee mag u weer douchen. De eerste week moet u rust nemen, maar het is wel belangrijk om te blijven bewegen in verband met de bloedsomloop. Na twee weken kunt u uw werkzaamheden weer opvatten. Na zes weken mag u weer beginnen met sporten (rustig opbouwen). Liposuctie laat nauwelijks sporen achter. De littekens zijn klein en onopvallend.

Zitten er risico’s aan een liposuctie van de billen?

Bij een liposuctie van de billen komen complicaties weinig voor. Voorbeelden van complicaties zijn een infectie of nabloeding.

Liposuctie billen

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert. Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen of Brussel:

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Maarten DoornaertBredaAntwerpen

Foto's van behandeling

Anoniem
Liposuctie lovehandles voor
Voor
Liposuctie lovehandles na
na
Behandeling door Maarten Doornaert
Liposuctie lovehandles voor
Voor
Liposuctie lovehandles na
na
Liposuctie lovehandles voor
Liposuctie lovehandles na
Anoniem

Behandeling door Maarten Doornaert

Onze cliënten vertellen

Hier vertellen onze cliënten over de behandelingen, ervaringen met onze kliniek en de ervaringen met onze medisch specialisten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik de elastische panty dragen na de liposuctie?

Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij je om een aantal weken een elastische panty te dragen. De eerste week na de behandeling draag je de elastische panty dag en nacht. Na deze week hoef je de panty de komende vijf weken alleen nog maar overdag te dragen. Gedurende de eerste dagen na de behandeling is het belangrijk om rustig aan te doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken

Komt het vet na de liposuctie-behandeling op andere plekken terug?

Het vet komt na de liposuctie-behandeling niet op andere plekken terug. Echter, zodra je gewicht na de behandeling toeneemt, zal het vet in het behandelde gebied wat dikker kunnen worden. Dit dikker worden is in verhouding met je nieuwe lichaam. Je zal dus niet meer zo dik worden als je hiervoor was. Weggehaalde vetcellen zijn definitief weg en komen ook niet meer terug.

Om deze reden is het belangrijk dat je voor de behandeling op jouw streefgewicht bent en je na de behandeling niet aankomt.

Waar moet ik voor een liposuctie-behandeling rekening mee houden?

Hieronder kan je lezen waarmee je rekening moet houden voordat je een liposuctie-behandeling ondergaat.

  • Een dag voor de ingreep is koffie (cafeïne) niet toegestaan;
  • Roken en alcohol hebben een slechte invloed op je huid, het is aan te raden hiermee vroegtijdig te stoppen. Het gebruik van alcohol is twee dagen voor de ingreep niet toegestaan;
  • Neem geen aspirine (bloedverdunnend) gedurende tien dagen voor de ingreep;
  • Als je antistolling medicijnen gebruikt (acenocoumarol of fenprocoumon tabletten) neem vooraf contact op met je arts en de trombosedienst;
  • Zorg dat je Ibuprofen 400 mg, paracetamol 500 mg, Betadine (druppels of zalf) en pleisters in huis haalt;
  • Indien je tussen het consult en de ingreep nieuwe medicijnen krijgt, laat ons dit dan weten;
  • Wanneer je ziek bent of koorts hebt, kan de ingreep niet doorgaan. Breng ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte;
  • Wij adviseren je om acht dagen voor de ingreep ‘Arnica Montana’ druppels D6 van VSM te gaan slikken. Dit is een homeopathisch kruid dat de doorbloeding bevordert en blauwe plekken kan beperken. Op de dag van de ingreep en de dag erna mag je de maximale dosering innemen. Daarna mag je hiermee stoppen;
  • Je bent de avond en nacht na de ingreep niet alleen thuis.
Wanneer kan ik het resultaat van de liposuctie-behandeling zien?

In de dagen na de behandeling zullen de behandelde zones gezwollen zijn en zal je wat last van bloeduitstortingen hebben. Daarnaast kunnen ook plaatselijke verhardingen van het onderhuidse weefsel ontstaan en kan je last hebben van stijfheid. Zowel de zwellingen als de bloeduitstortingen en plaatselijke verhardingen zullen na enkele maanden verdwenen zijn. Circa twee maanden na de ingreep is 80% van het resultaat van de liposuctie-behandeling te zien. Het definitieve resultaat is pas na drie maanden bereikt.

Hoeveel gebieden kunnen jullie behandelen?

Het aantal gebieden wat er behandeld kan worden bij een liposuctie verschilt per persoon. Dit wordt tijdens een consult besproken, omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren. Meestal worden er twee tot vier zones behandeld tijdens een liposuctie. De meest uitgevoerde ingreep bij de vrouw is de liposuctie van de buik, maag en buitenkant benen. De onderkin en lovehandles zijn erg populair bij de man. De onderkin is tevens zeer populair bij vrouwen.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Vrijblijvend consult