De kliniek
Mooi
jezelf
blijven
Wanneer je last hebt van platte billen kan je hier zelf erg onzeker van worden. Een bilvergroting kan je helpen om de billen het volume te geven wat jij graag wil zien. Het zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat en de littekens zijn vrijwel niet zichtbaar. Veel van onze cliënten weten ons vanuit heel Nederland te vinden voor een bilvergroting. Het vergroten van de billen kan op twee manieren plaatsvinden. Door middel van een bilvergroting met implantaten of een bilvergroting met eigen vet.

Bilvergroting prijs

De prijs van een bilvergroting is afhankelijk van de techniek die gebruikt wordt en het aantal zones dat eventueel behandeld moet worden voor het gewenste resultaat.
Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Implantatenvanaf€ 6.000,-
Eigen vetvanaf€ 3.500,-
Drukkleding€ 135,-
Anesthesie€ 600,-
Om zekerheid te kunnen krijgen over de kosten van een bilvergroting is een consult noodzakelijk. Tijdens dit consult zal de cosmetisch arts of plastisch chirurg je wensen en verwachtingen bespreken, uitleggen wat de mogelijkheden zijn en al je vragen beantwoorden. Wil je meer weten over een bilvergroting? Bel dan naar 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul ons contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Bilvergroting ervaringen

Voordat je een afspraak maakt voor een bilvergroting is het belangrijk om ervaringen te lezen van anderen. Dit is wat veel cliënten van ons ook erg belangrijk vinden voordat ze op consult komen. Via onder andere kliniekervaringen en klantenvertellen zijn verschillende ervaringen van onze cliënten te vinden.

Bilvergroting zonder operatie

Een bilvergroting is ook mogelijk zonder operatie. Bij een bilvergroting zonder operatie wordt er vaak gebruik gemaakt van fillers (vulmiddelen). Dit is vaak Macrolane.

Bilvergroting met Macrolane

Macrolane is een gel die sterk lijkt op het lichaamseigen hyaluronzuur. Het wordt voornamelijk gebruikt om de contouren van het lichaam te verbeteren en volume te creëren. Bij een bilvergroting met Macrolane wordt de gel in de billen geïnjecteerd. Deze behandeling duurt ongeveer 30 tot 90 minuten. Na afloop kan je wat last krijgen van beurs- en stijfheid en kunnen er lichte blauwe plekken ontstaan. Ondanks dat je direct je bezigheden kunt hervatten, kan je beter enkele weken rustig aan doen. ABC Clinic voert géén behandelingen met Macrolane uit.
Maak een afspraak