De kliniek
Mooi
jezelf
blijven

Bilvergroting

Wanneer u last heeft van platte billen kunt u hier erg onzeker van worden. Een bilvergroting kan helpen om de billen het volume te geven wat u graag wilt zien. Het zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat en de littekens zijn vrijwel niet zichtbaar. Een bilvergroting kan met eigen vet uitgevoerd worden of met implantaten.

Specialist in Bilvergroting

Wanneer u last heeft van platte billen kunt u hier erg onzeker van worden. Een bilvergroting kan helpen om de billen het volume te geven wat u graag wilt zien. Het zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat en de littekens zijn vrijwel niet zichtbaar.

Veel van onze cliënten weten ons vanuit heel Nederland te vinden voor een bilvergroting. Het vergroten van de billen kan op twee manieren plaatsvinden. Door middel van implantaten of eigen vet.

Bilvergroting prijs

De prijs is afhankelijk van de techniek die gebruikt wordt en het aantal zones dat eventueel behandeld moet worden voor het gewenste resultaat.

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Implantatenvanaf€ 6.000,-
Eigen vetvanaf€ 3.500,-
Drukkleding€ 135,-
Anesthesie€ 600,-

Om zekerheid te kunnen krijgen over de kosten is een consult noodzakelijk. Tijdens dit consult zal de cosmetisch arts of plastisch chirurg uw wensen en verwachtingen bespreken, uitleggen wat de mogelijkheden zijn en al uw vragen beantwoorden.

Wilt u meer weten? Bel dan naar 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul ons contactformulier in.

Bilvergroting ervaringen

Voordat u een afspraak maakt voor een bilvergroting, is het belangrijk om ervaringen te lezen van anderen. Dit is wat veel cliënten van ons ook erg belangrijk vinden voordat ze op consult komen. Via onder andere kliniekervaringen en klantenvertellen zijn verschillende ervaringen van onze cliënten te vinden.

Bilvergroting zonder operatie

Een bilvergroting is ook mogelijk zonder operatie. Hierbij wordt er vaak gebruik gemaakt van fillers (vulmiddelen). Dit is vaak Macrolane.

Bilvergroting met Macrolane

Macrolane is een gel die sterk lijkt op het lichaamseigen hyaluronzuur. Het wordt voornamelijk gebruikt om de contouren van het lichaam te verbeteren en volume te creëren. Bij een bilvergroting met Macrolane wordt de gel in de billen geïnjecteerd. Deze behandeling duurt ongeveer 30 tot 90 minuten. Na afloop kunt u wat last krijgen van beurs- en stijfheid en kunnen er lichte blauwe plekken ontstaan. Ondanks dat u direct uw bezigheden kunt hervatten, kunt u beter enkele weken rustig aan doen.

ABC Clinic voert géén behandelingen met Macrolane uit.

Maak een afspraak