e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Bilvergroting
photo-frame Esthetisch arts - drs. Cedric de Mahieu
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Cedric de Mahieu

Bilvergroting

Wanneer u last heeft van platte billen kunt u hier erg onzeker van worden. Een bilvergroting kan helpen om de billen het volume te geven wat u graag wilt zien. Het zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat en de littekens zijn vrijwel niet zichtbaar. Een bilvergroting kan met eigen vet uitgevoerd worden of met implantaten.

Specialist in bilvergroting (BBL)

Vindt u dat uw billen te plat zijn en kunt u hier onzeker van worden? Een bilvergroting kan helpen om de billen het volume te geven wat u graag wilt hebben. Het zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat en de littekens zijn vrijwel niet zichtbaar.

Veel van onze cliënten weten ons vanuit heel Nederland en België te vinden voor deze behandeling. Het vergroten van de billen kan op twee manieren plaatsvinden. Door middel van implantaten of eigen vet. Wij werken met artsen en chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in het vergroten van de billen met eigen vet.

Bilvergroting prijs

De prijs is afhankelijk van de techniek die gebruikt wordt en het aantal zones dat eventueel behandeld moet worden voor het gewenste resultaat.

BehandelingPrijs
Consult€35,-
Eigen vetvanaf€5000,-
Drukkleding€145,-
Anesthesie€700,-

Om zekerheid te kunnen krijgen over de kosten is een consult noodzakelijk. Tijdens dit consult zal de cosmetisch arts of plastisch chirurg uw wensen en verwachtingen bespreken, uitleggen wat de mogelijkheden zijn en al uw vragen beantwoorden.

Wilt u meer weten? Bel dan naar 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul ons contactformulier in.

Bilvergroting ervaringen

Voordat u een afspraak maakt, is het belangrijk om ervaringen te lezen van anderen. Dit is wat veel cliënten van ons ook erg belangrijk vinden voordat ze op consult komen. Via onder andere kliniekervaringen zijn verschillende ervaringen van onze cliënten te vinden.

Bilvergroting zonder operatie

Een bilvergroting is ook mogelijk zonder operatie. Hierbij wordt er vaak gebruik gemaakt van fillers (vulmiddelen). Dit is vaak Macrolane.

Bilvergroting met Macrolane

Macrolane is een gel die sterk lijkt op het lichaamseigen hyaluronzuur. Het wordt voornamelijk gebruikt om de contouren van het lichaam te verbeteren en volume te creëren. Bij een bilvergroting met Macrolane wordt de gel in de billen geïnjecteerd. Deze behandeling duurt ongeveer 30 tot 90 minuten. Na afloop kunt u wat last krijgen van beurs- en stijfheid en kunnen er lichte blauwe plekken ontstaan. Ondanks dat u direct uw bezigheden kunt hervatten, kunt u beter enkele weken rustig aan doen.

ABC Clinic voert géén behandelingen met Macrolane uit.

Vrijblijvend consult?

Wilt u meer informatie over een bilvergroting of heeft u behoefte aan een goed advies van één van de specialisten? U bent van harte welkom om een afspraak te maken bij ABC Clinic. De arts of plastisch chirurg luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert uw gezicht en legt uit hoe een eventuele behandeling in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u ook uitgebreid de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Een afspraak maken kan via ons contactformulier, online of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Consult inplannen?

Hoe lang mag ik niet zitten na een bilvergroting met eigen vet?

Wanneer je een lipofilling hebt ondergaan mag je op de dag van de behandeling bij ons in de kliniek eerst gewoon zitten. Vanaf het moment dat je de kliniek verlaat moet je de eerste week de billen ontzien. Wanneer je wel gaat zitten, mag dit max. vijftien minuten. Zorg ervoor dat je rechtop gaat zitten op de ‘zitbeentjes’, op deze manier belast je de filling niet. Na de eerste week kan je gewoon weer op je billen gaan zitten.

Hoe lang mag ik niet zitten na een bilvergroting met implantaten?

Na een bilvergroting met implantaten is het belangrijk om ongeveer zes weken de implantaten niet te belasten. Daarom is het belangrijk om bij zitten goed op de houding te letten en goed rechtop te zitten. Met slapen kan je het beste proberen om op je zij of op je buik te liggen.

Hoeveel toename in volume kan in verwachten bij een bilvergroting met eigen vet?

Omdat er gebruikt wordt van lichaamseigen vet kent deze behandeling haar grenzen. Ten eerste hangt het resultaat af van de hoeveelheid lichaamseigen vet dat weggehaald kan worden van een andere zone. Daarnaast wordt een deel van het verplaatste vet nog door het lichaam opgenomen, hier verdwijnt nog een deel van.

Is iedereen geschikt voor een bilvergroting met implantaten?

In principe is iedereen die last heeft van platte of slappe billen geschikt voor een bilvergroting met implantaten. Wij behandelen echter alleen cliënten die voldoen aan de volgende uitgangspunten:

  • Alleen cliënten ouder dan 18 jaar worden behandeld.
  • Alleen cliënten met een ASA klasse 1 of 2 klasse worden behandeld.
  • Cliënten ouder dan 70 jaar worden gescreend op een verhoogd risico voor het optreden van delirium.
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online