e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Liposuctie mannen

De liposuctie is een populaire ingreep bij mannen die last hebben van plaatselijk vet wat ze niet verwijderd krijgen. We vertellen er je meer over op deze pagina.

Liposuctie voor mannen

Liposuctie bij mannen wordt steeds populairder vanwege de groeiende maatschappelijke acceptatie van cosmetische ingrepen bij mannen en de toenemende nadruk op een fit en verzorgd uiterlijk. Steeds meer mannen kiezen voor liposuctie om ongewenst vet te verwijderen en hun lichaamscontouren te verbeteren, vooral op gebieden zoals de buik, flanken (lovehandles), mannenborsten (gynaecomastie) en onderkin. Met de verbeterde vibro-technieken en resultaten van liposuctie kunnen mannen een zelfverzekerder en gestroomlijnder figuur bereiken.

Liposuctie buik mannen

Liposuctie van de buik, ook wel buik liposuctie genoemd, is een van de meest populaire behandelingen bij mannen binnen de cosmetische chirurgie. Een liposuctie van de buik voor mannen kan worden gebruikt om een ​​platte(re) buik te krijgen, lovehandles te verwijderen en de algehele contour van de buik te verbeteren. De procedure wordt uitgevoerd onder lokale verdoving of een roesje. Na de liposuctie van buikvet is het belangrijk om drukkleding te dragen en de buik te ondersteunen. Je mag de eerste paar dagen geen zware inspanning verrichten. De meeste mensen kunnen binnen een week hun normale activiteiten hervatten.

liposuctie mannen

 

Liposuctie lovehandles man

Lovehandles, de bekende vetrolletjes aan de zijkant van de taille, kunnen hardnekkig zijn en niet reageren op dieet en lichaamsbeweging. Liposuctie biedt een effectieve oplossing om deze lovehandles te verwijderen en een strakker taille te creëren. De procedure wordt meestal uitgevoerd onder lokale verdoving. Na de behandeling is het belangrijk om compressiekleding te dragen en de eerste paar dagen geen zware inspanning te verrichten. De meeste mannen kunnen binnen een week hun normale activiteiten hervatten.

Liposuctie borst man

Liposuctie van de borst kan worden gebruikt om gynaecomastie (vergrote mannelijke borsten) te behandelen of om de borstcontouren te verbeteren. De procedure wordt uitgevoerd onder algehele narcose als er zowel vetweefsel als klierweefsel verwijderd moet worden. Als er enkel vetweefsel verwijderd hoeft te worden kan het ook onder plaatselijke verdoving.

Ook hier geldt weer dat het belangrijk is om nadien een drukkleding te dragen. Je mag de eerste paar weken geen zware inspanning verrichten. De meeste mensen kunnen binnen twee weken hun normale activiteiten hervatten. Dit wordt allemaal besproken tijdens een consult met de behandelend arts of chirurg.

Liposuctie mannen voor en na

Liposuctie kan mooie resultaten opleveren voor mannen die hun lichaamsprofiel willen verbeteren. Het is echter belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. Liposuctie is geen wondermiddel en het is belangrijk om een ​​gezonde levensstijl te behouden om de resultaten op de lange termijn te behouden. Tijdens het consult kan de arts je veel foto’s laten zien van resultaten die behaald zijn bij mannen.

Liposuctie onderkin
Voor
Liposuctie onderkin resultaat
Na
Maak een afspraak

Liposuctie mannen prijs

Ben je benieuwd naar de kosten van een liposuctie-behandeling? Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Hiervoor is het noodzakelijk dat de specialist je gezien heeft. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 50,-.

De arts of chirurg bespreekt tijdens dit gesprek jouw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Je krijgt uitgebreid de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen.

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens het consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Redenen voor de populariteit van liposuctie bij mannen:

De redenen waarom liposuctie zo populair geworden is bij mannen zijn divers:

Het is een effectieve methode om hardnekkig vet definitief te verwijderen:

 • Liposuctie pakt vetcellen aan die niet reageren op dieet en lichaamsbeweging.
 • Ideaal voor mannen met hardnekkig vet in buik, lovehandles, borst of onderkin.

Snelle en zichtbare resultaten:

 • Liposuctie biedt snellere en zichtbaardere resultaten dan dieet en lichaamsbeweging.
 • Ideaal dus voor veel mannen die snel resultaat willen zien.

Verbeterd lichaamsprofiel:

 • Liposuctie creëert een meer gedefinieerd en dus verbeterd lichaamsprofiel.
 • Verhoogt zelfvertrouwen en een verbetert lichaamsbeeld.

Toenemende acceptatie:

 • Liposuctie wordt steeds meer geaccepteerd als cosmetische behandeling voor mannen.
 • Minder stigma rondom de procedure.

Verschillende regio’s te behandelen:

 • Liposuctie kan op diverse delen van het lichaam worden toegepast.
 • Gerichte oplossing voor specifieke probleemgebieden.

Relatief korte hersteltijd:

 • Snelle terugkeer naar normale activiteiten na liposuctie.

Herstel liposuctie mannen

Het herstel na liposuctie bij mannen omvat meestal enkele dagen tot weken van zwelling, blauwe plekken en mogelijk wat ongemak. Mannen wordt geadviseerd om gedurende de eerste paar dagen rust te nemen en drukkleding te dragen om de zwelling te verminderen en het herstel te bevorderen. Naarmate de tijd verstrijkt, zal de zwelling afnemen en kunnen mannen geleidelijk terugkeren naar hun normale activiteiten, hoewel zware inspanningen moeten worden vermeden gedurende enkele weken. Het volledige herstel kan enkele maanden duren, waarbij het definitieve resultaat van de liposuctie zichtbaar wordt en mannen genieten van hun verbeterde lichaamscontouren

Meer over herstel

Vrijblijvend consult met een ervaren specialist?

Bij ABC Clinic starten we een liposuctie altijd met een vrijblijvend consult in onze kliniek. De arts of chirurg staat stil bij jouw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt al jouw vragen. Let op: de behandeling vindt plaats bij de arts of chirurg in zijn kliniek, in dit geval Brussel of Antwerpen, niet in Breda. Ook dit wordt tijdens het consult met je besproken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Je kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Maak een afspraak
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online