e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Esthetisch arts - drs. Cedric de Mahieu
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Cedric de Mahieu

Liposuctie kaaklijn en kin

Een mooie kaaklijn geeft het gezicht een krachtige uitstraling, maar door een teveel aan vet kunnen die oorspronkelijke contouren verdwijnen.

Een mooie strakke kaaklijn met liposuctie of liposculptuur!

Helaas helpen diëten en sporten vaak niet tegen hardnekkige plaatselijke vetophopingen. Met liposuctie of liposculptuur van de kin en kaaklijn wordt het overtollige vet blijvend weggenomen en worden de mooie lijnen hersteld. Een strakke, standvastige kaaklijn is het resultaat.

Wat is het resultaat van een liposuctie kaaklijn/kin?

Binnen enkele dagen zal het eerste resultaat van de liposuctie of liposculpture al zichtbaar worden. Toch zal de definitieve kaaklijn pas na enkele maanden gevormd zijn. Het uiteindelijke resultaat is blijvend; de verwijderde vetcellen keren niet terug. Na ongeveer drie maanden is het definitieve resultaat bereikt. Na de liposuctie komt u nog op controle bij ABC Clinic in Breda, waar ook de na-foto’s gemaakt zullen worden.

Liposuctie van de onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
Na
Liposuctie onderkin
Voor
Liposuctie onderkin resultaat
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na
Liposuctie onderkin man
Voor
Liposuctie onderkin man na
Na

Wat kost een liposuctie van de kaaklijn/kin?

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposuctie-behandeling. Tijdens het consult kunt u al uw vragen stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consult met de behandelend arts of chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs.

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

Uw liposuctie financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe verloopt een liposuctie van de kaaklijn en kin?

Voorafgaand aan de liposculpture-behandeling in Breda worden eerst enkele foto’s gemaakt. Zo kunt u achteraf goed zien wat het resultaat van de liposuctie is.

De esthetisch arts of plastisch chirurg begint de behandeling vervolgens met het maken van een paar heel kleine incisies. Via deze sneetjes wordt eerst een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten. Na een korte wachttijd zal vervolgens een canule ingebracht worden die vibreert. De vetcellen worden nu zacht en vloeibaar gemaakt, daarna kunnen ze weggezogen worden.

Aan het einde van de behandeling zal de esthetisch arts of plastisch chirurg u laten zien hoeveel vet hij weggenomen heeft. De incisies hoeven niet gehecht te worden en omdat zij in de natuurlijke plooien van de huid gemaakt worden, hoeft u voor littekens niet bang te zijn. Het is wel belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed in acht te nemen. Het bespoedigt uw herstel en het komt het resultaat van de behandeling ten goede. Na de behandeling komt u nog enkele malen op controle bij de arts in Breda.

Hoe verloopt het herstel van een liposuctie van de kaaklijn/kin?

Na afloop van de liposuctie-behandeling kan de kaak wat zwellingen vertonen. Ook kunnen lichte blauwe plekken ontstaan. Gedurende vijf dagen zult u een kinband moeten dragen en u zult een week of twee moeten herstellen. Daarna worden de hechtpleisters verwijderd. Soms voelt de behandelde plek wat verdoofd aan.

Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf verdwijnen. Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en zal de zwelling ook afnemen.

De eerste twaalf uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Dit is normaal. Op dag twee mag u weer douchen. De eerste week moet u rust nemen, maar het is wel belangrijk om te blijven bewegen in verband met de bloedsomloop. Na twee weken kunt u (afhankelijk van wat u doet) uw werkzaamheden weer opvatten. Na zes weken mag u weer beginnen met sporten (rustig opbouwen). Liposculpture laat nauwelijks sporen achter. De littekens zijn klein en onopvallend.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

De locatie waar uw behandeling plaatsvindt is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam

Vrijblijvend consult met de specialist?

Bij ABC Clinic starten we een liposuctie altijd met een vrijblijvend consult in onze kliniek in Breda. De arts of plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt al uw vragen.

Meer weten over de liposuctie van de kaaklijn en kin? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ook eenvoudig uw consult online inplannen of vul het contactformulier in.

Consult inplannen?

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik het resultaat van de liposuctie of liposculptuur van de onderkin zien?

In de dagen na de behandeling zullen de behandelde zones gezwollen zijn en zal je last hebben van bloeduitstortingen. Daarnaast kunnen ook plaatselijke verhardingen van het onderhuidse weefsel ontstaan en kan je last hebben van stijfheid. Zowel de zwellingen als de bloeduitstortingen en plaatselijke verhardingen zullen na enkele maanden verdwenen zijn. Circa twee maanden na de ingreep is 80% van het resultaat van de liposuctie-behandeling te zien. Het definitieve resultaat is pas na drie maanden bereikt.

Wanneer kan ik weer werken na een kincorrectie?

Dit is afhankelijk van het werk dat je doet. In de eerste week mag je geen zwaar lichamelijk werk verrichten. Meestal kan je een week na de operatie weer aan het werk. Wanneer je bent behandeld met fillers kun je direct jouw werkzaamheden weer oppakken, tenzij je werk doet wat arbeidsintensief is. Dit wordt met je besproken tijdens het consult.

Kom ik in aanmerking voor een liposuctie van de onderkin?

Mensen waarbij de gezichtscontouren door de onderkin wordt verstoord komen in aanmerking voor een liposuctie-behandeling van de onderkin. Een liposuctie van de onderkin zorgt voor een mooiere gezichtsvorm en een slankere uitstraling.

Wanneer kan ik mijn werkzaamheden hervatten na een liposuctie van de onderkin?

Dit is afhankelijk van het werk dat je doet. In de eerste week na de liposuctie mag je geen zwaar lichamelijk werk verrichten. Meestal kan je een week na de operatie weer aan het werk.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een liposuctie van de onderkin?

Elke operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee, al is de kans bij een plastisch chirurgische ingreep erg klein. Zo kan er een nabloeding, infectie of allergische reactie optreden. Daarnaast kunnen er restzwellingen of verhardingen achterblijven die niet of pas na enkele maanden wegtrekken. Ook kan de huid tijdelijk gevoelloos zijn en kunnen onderhuidse zenuwen, bloedvaten of organen tijdens de behandeling worden beschadigd. De kans dat de hierboven genoemde complicaties zich voordoen is minimaal. Bij ABC Clinic ondergaan mensen wekelijks een succesvolle liposuctie-behandeling van de onderkin.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online