e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Liposuctie binnenkant benen

Lukt het maar niet om het overtollige vet aan de binnenkant van uw benen kwijt te raken? Leveren de sportschool en diëten niet het gewenste resultaat? Wat een frustratie!

Mooie benen met liposculpture!

Helaas heeft het ontstaan van vet aan de binnenkant van de benen niet alleen te maken met voeding en bewegen. Ook erfelijke factoren en hormoonhuishouding zorgen ervoor dat vet zich hier graag nestelt. Met liposuctie of liposculpture heeft u blijvend resultaat. Het vet wordt weggehaald en uw benen krijgen hun mooie en slanke vorm weer terug.

Wat is het resultaat van een liposuctie binnenkant benen?

Nadat de eerste ongemakken zijn verdwenen wordt het resultaat van de liposuctie van de binnenkant benen zichtbaar. In de weken die volgen zult u zich steeds een stuk beter voelen omdat het resultaat van de liposuctie steeds mooier wordt. Na twee tot drie maanden is het definitieve resultaat bereikt.

Wat kost een liposuctie van de binnenkant van de benen?

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculpture-behandeling. Tijdens het consult kunt u al uw vragen stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consult met de behandelend arts of chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs.

De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de esthetisch arts of plastisch chirurg u dus gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost € 50,-. Bel 076 – 542 31 54, plan uw afspraak online of klik hier voor een afspraak.

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Uw liposuctie financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe verloopt een liposuctie van de binnenkant benen?

Een liposuctie-behandeling van de binnenkant van de benen duurt ongeveer een uur. Nadat een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof is ingespoten, brengt de esthetisch arts of plastisch chirurg via minimale incisies een canule in. Dit kleine buisje vibreert licht en zorgt ervoor dat het vet gemakkelijk weggezogen kan worden.

De incisies hoeven niet gehecht te worden en omdat ze in de natuurlijke plooien van de huid vallen, hoeft u niet bang te zijn voor littekens. Als u na de behandeling wat uitgerust bent, kunt u dezelfde dag nog naar huis.

Het is wel belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed op te volgen. Het bespoedigt het herstel en het komt het resultaat van de behandeling ten goede. Na de behandeling komt u nog enkele malen op controle bij de arts in Breda.

Hoe ziet het herstel eruit na een liposuctie van de binnenkant benen?

Na de liposuctie zult u een week of twee moeten herstellen. Daarna worden de hechtpleisters verwijderd. U zult last hebben van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken.

Soms voelt de behandelde plek wat verdoofd aan. Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf verdwijnen. Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en zal de zwelling ook afnemen. Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij om een tijdje drukkleding te dragen. Eerst dag en nacht, daarna alleen overdag.

De eerste twaalf uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Dit is normaal. Op dag twee mag u weer douchen. De eerste week moet u rust nemen, maar het is wel belangrijk om te blijven bewegen in verband met de bloedsomloop. Zeker na een liposuctie van de benen. Na twee weken kunt u uw werkzaamheden weer opvatten. Na zes weken mag u weer beginnen met sporten (rustig opbouwen). Liposuctie laat nauwelijks sporen achter. De littekens zijn klein en onopvallend.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

De locatie waar uw behandeling plaatsvindt is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam
Voor lipofilling van de borstenBredaAmphia ziekenhuis
Voor lipofilling van de billenBredaBrussel of Rotterdam

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik de elastische panty dragen na de liposuctie?

Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij je om een aantal weken een elastische panty te dragen. De eerste week na de behandeling draag je de elastische panty dag en nacht. Na deze week hoef je de panty de komende vijf weken alleen nog maar overdag te dragen. Gedurende de eerste dagen na de behandeling is het belangrijk om rustig aan te doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken

Wordt een liposuctie-behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden alleen een behandeling als er sprake is van medische redenen. Als dit niet het geval is en de behandeling om cosmetische redenen wordt uitgevoerd, dan zal de zorgverzekeraar de behandeling niet vergoeden. Voor verdere informatie met betrekking tot het vergoeden van een behandeling adviseren we je contact op te nemen met jouw verzekeringsmaatschappij.

LET OP: bij ABC Clinic voeren we géén verzekerde zorg uit. Je dient de behandeling altijd zelf te betalen.

Wie komt er voor een liposuctie-behandeling in aanmerking?

Een liposuctie-behandeling is geschikt voor mensen die last hebben van ongewenste plaatselijke vetophopingen op het lichaam. Plaatselijke vetophopingen kunnen onder andere voorkomen bij de buik, benen, onderkin en rug. Wij behandelen niet wanneer je een BMI hebt hoger dan 35.

Zijn er littekens zichtbaar na een liposuctie of liposculptuur?

De littekens na een liposuctie-behandeling zijn nauwelijks zichtbaar. Er hoeven tijdens de operatie maar hele kleine sneetjes te worden gemaakt van twee à drie millimeter. Daarnaast zal de plastisch chirurg er alles aan doen om de littekens nauwelijks zichtbaar te laten zijn. Belangrijk om te weten is dat een litteken één tot anderhalf jaar nodig heeft om te herstellen.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een liposuctie?

De kans dat de hieronder genoemde risico’s en complicaties zich voordoen is minimaal. Elke operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee, al is de kans bij een plastisch chirurgische ingreep erg klein. Zo kan er een nabloeding, infectie of allergische reactie optreden. Daarnaast kunnen er restzwellingen of verhardingen achterblijven die niet of pas na enkele maanden wegtrekken. Ook kan de  huid tijdelijk gevoelloos zijn en kunnen onderhuidse zenuwen, bloedvaten of organen tijdens de behandeling worden beschadigd. Bij ABC Clinic ondergaan mensen wekelijks een succesvolle liposuctie behandeling.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online