Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Vibro-liposculpture

Vibro-liposculptuur

Vibro-liposculptuur  

Wat houdt vibro-liposculptuur in?

De vibro-liposculpture of vibro-liposculptuur is een moderne, veilige en verfijnde techniek voor liposuctie die erop gericht is om overtollig vetweefsel te verwijderen door middel van een canule die vibreert.

Werkwijze
Allereerst wordt er een zoutwateroplossing in het te behandelen gebied geinjecteerd. Hieraan is ook een verdovingsvloeistof toegediend met adrenaline. De huid wordt zo onder spanning gebracht en de vetcellen worden op deze manier losgemaakt. Na een korte pauze wordt het vet makkelijk verwijderd met de vibrerende canule zonder dat de overige weefsels beschadigd worden.
Lipomatic animiatie

Wat zijn de voordelen van vibro-liposculpture?

De vibro-liposculpture biedt veel voordelen. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en pakt uitsluitend de overtollige vetcellen aan zonder de omliggende weefsels, bloedvaten of zenuwen te beschadigen. De hersteltijd is dan ook relatief kort en u zult minder last hebben van blauwe plekken of zwellingen na de ingreep. De vibro-liposculpture heeft daarnaast een liftend effect op de behandelde huid: de collageenvezels aan de oppervlakte worden gestimuleerd en spannen de huid op. Vibro-liposculpture staat garant voor heel mooie resultaten, kan toegepast worden op alle delen van het lichaam en kent geen leeftijdsbeperking. Tegenwoordig spreken we van de vibro-liposculpture met nutatietechnologie. Hiermee wordt hetzelfde bedoeld als de vibro-liposculpture.

Voordelen vibro-liposculpture

De belangrijkste voordelen van de vibro-liposculpture ten opzichte van de klassieke liposuctie en andere technieken:

  • Minder invasieve methode voor liposculpture. Bij de vibro-liposculpture wordt enkel het losgemaakte vet verwijderd. De bloedvaten en zenuwen blijven intact. Dit is bij de klassieke liposuctie niet het geval. De klassieke liposuctie is een gedateerde manier van liposuctie.
  • Er is sprake van minder oedeem (vochtophoping) en blauwe plekken.
  • De behandeling kan onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. 
  • Het risico op een hobbelig golfplaateffect is er niet. Dit in tegenstelling tot de klassieke liposuctie.
  • De vibro-liposculpture veroorzaakt een blijvend liftingeffect van de huid.
  • De techniek kan vrijwel op alle lichaams- en huiddelen worden toegepast.
  • Leeftijd speelt nauwelijks een rol bij de vibro-liposculpture. 
De vibro-liposculpture heeft geen nadelen ten opzichte van alle andere bestaande technieken en kent minimaal dezelfde voordelen als de andere technieken die voorhanden zijn. De vibro-liposculpture is eigenlijk de gouden standaard qua liposuctie of liposculpture in de huidige tijd.

Wat zijn de nadelen van de vibro-liposculptuur?

De behandeling kent eigenlijk geen nadelen.

De keuze van ABC Clinic

Bij ABC Clinic maken we uitsluitend gebruik van vibro-liposculpture met N.I.L.-technologie. Dit vanwege de vele voordelen en mooie resultaten.

Consult vibro-liposculpture?

Wilt u weten welke mogelijkheden de liposculpture u biedt? Onze gespecialiseerde cosmetisch artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel 076 - 542 31 54 en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.