e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame dr. Michel Visser
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Michel Visser

Vibro-liposculpture

De artsen en chirurgen met wie ABC Clinic samenwerkt werken al jaren met de moderne vibro-liposculpture. Hier leest u meer over deze liposuctie-techniek.

Wat houdt vibro-liposculptuur in?

De vibro-liposculptuur is een moderne, veilige en verfijnde techniek voor liposuctie die erop gericht is om overtollig vetweefsel te verwijderen door middel van een canule die vibreert met een driedimensionale beweging die de top van de canule maakt bij het infiltreren en afzuigen van het vet. Dankzij deze techniek kunnen overtollige vetcellen verwijderd worden zonder de omliggende weefsels te beschadigen. De behandeling is dan ook toepasbaar op alle delen van het lichaam, inclusief delicate zones zoals onderkinknieën en enkels..

Werkwijze

Allereerst wordt er een zoutwateroplossing in het te behandelen gebied geïnjecteerd. Hier is een verdovingsvloeistof toegediend met adrenaline. De huid wordt zo onder spanning gebracht en de vetcellen worden op deze manier losgemaakt. Na een korte pauze wordt het vet makkelijk verwijderd met de vibrerende canule zonder dat de overige weefsels beschadigd worden.

Wat zijn de voordelen van vibro-liposculpture?

De vibro-liposculpture biedt veel voordelen. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en pakt uitsluitend de overtollige vetcellen aan zonder de omliggende weefsels, bloedvaten of zenuwen te beschadigen. De hersteltijd is dan ook relatief kort en u zult minder last hebben van blauwe plekken of zwellingen na de ingreep.

De vibro-liposculpture heeft daarnaast een liftend effect op de behandelde huid: de collageenvezels aan de oppervlakte worden gestimuleerd en spannen de huid op. Vibro-liposculpture staat garant voor heel mooie resultaten, kan toegepast worden op vrijwel alle delen van het lichaam en kent geen leeftijdsbeperking. Tegenwoordig spreken we van de vibro-liposculpture met nutatietechnologie. Hiermee wordt hetzelfde bedoeld als de vibro-liposculpture.

De belangrijkste voordelen van de vibro-liposculpture ten opzichte van vele andere technieken:

  • Omliggende weefsels raken niet beschadigd door een selectieve, veilige behandeling: alleen het losgemaakte vet wordt verwijderd. De bloedvaten en zenuwen blijven intact.
  • Minder kans op blauwe plekken en overmatige oedeemvorming.
  • Plaatselijke verdoving of eventueel een roesje.
  • Geen ziekenhuisopname nodig & een snelle hervatting van het werk.
  • Veroorzaakt een blijvend liftingeffect van de huid. Na 3 weken verschijnen de collageenvezels die de huid opspannen.
  • Kan toegepast worden op alle delen van het lichaam.
  • Kent geen leeftijdsbeperking (afhankelijk van de gezondheidstoestand van de cliënt).

Wat zijn de nadelen van vibro-liposculpture?

De techniek kent eigenlijk geen nadelen.

Reviews vibro-liposculpture

Voordat je een afspraak maakt is het belangrijk om ervaringen te lezen van cliënten die jou voor zijn gegaan. De meeste cliënten komen ook bij ons terecht via bekenden (zoals vriend(in), zus, neef, nicht of buurvrouw) of via de verschillende reviews op platforms. Wij hebben als privékliniek verschillende disciplines waarin we met gespecialiseerde artsen of chirurgen werken, zoals liposuctie, lipoedeem, lipofilling, Botox, fillers, injectables, ooglidcorrecties, tepelcorrecties, schaamlipcorrecties en plastische chirurgie (samenwerking Amphia ziekenhuis). Op Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland kun je reviews lezen van mensen die je zijn voorgegaan.

Kliniekervaringen ABC Clinic, vibro-liposculpture

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, vibro-liposculpture

Consult vibro-liposculpture

Wilt u weten welke mogelijkheden de liposculpture u biedt? Onze gespecialiseerde esthetisch artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel 076 – 542 31 54, vul ons contactformulier in of plan uw afspraak online voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Online inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online