Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Liposuctie met laser

Lipolaser

Wij werken niet met liposuctie met laser of lipolaser. Onze artsen en plastisch chirurgen (meer dan 25! jaar ervaring met liposuctie en liposculptuur) hebben alle technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen (en weer verdwijnen). De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, veiligste en verfijnste methode om definitief uw vet te verwijderen en een nieuw figuur te krijgen.

Wat houdt slimlipo of liposuctie met laser (lipolaser) in?

Slim-lipo, lipolaser of liposuctie met laser zijn liposuctie behandelingen die gebruikmaken van laserlicht om vet weg te smelten en de huidcellen te verstevigen. Voorafgaand aan de lipolaser behandeling worden enkele minimale incisies gemaakt. Via deze sneetjes wordt een glasvezelstaafje ingebracht waarna de behandeling kan starten.

Wat zijn de voordelen van lipolaser of slim-lipo?

De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De kans op blauwe plekken en zwellingen is gering, de hersteltijd is kort.

Wat zijn de nadelen van slim-lipo en lipolaser?

Liposuctie behandelingen met laser zijn slechts toepasbaar op kleine delen van het lichaam. De mogelijkheden zijn dan ook beperkt.

De keuze van ABC Clinic

De artsen van ABC Clinic kiezen eigenlijk altijd voor een vibro-liposculptuur behandeling met N.I.L.-technologie. Deze methode kent evenals slim-lipo en lipo met laser een korte hersteltijd maar is veel breder toepasbaar. Van buik en benen tot delicate zones als kin en enkels.

Consult liposculpture

Wilt u alles weten over de vibro-liposculpture? Onze gespecialiseerde cosmetisch artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel 076 - 542 31 54 en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.