De kliniek
Informatie

Wat houdt slimlipo of liposuctie met laser (lipolaser) in?

Slim-lipo, lipolaser of liposuctie met laser zijn liposuctie-behandelingen die gebruikmaken van laserlicht om vet weg te smelten en de huidcellen te verstevigen. Voorafgaand aan de lipolaser-behandeling worden enkele minimale incisies gemaakt. Via deze sneetjes wordt een glasvezelstaafje ingebracht waarna de behandeling kan starten.

Voor- en nadelen

Wat zijn de voordelen van lipolaser of slim-lipo?

De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De kans op blauwe plekken en zwellingen is gering, de hersteltijd is kort.

Wat zijn de nadelen van slim-lipo en lipolaser?

Liposuctie-behandelingen met laser zijn slechts toepasbaar op kleine delen van het lichaam. De mogelijkheden zijn dan ook beperkt.

Onze keuze

De keuze van ABC Clinic

De artsen van ABC Clinic kiezen altijd voor een vibro-liposculptuur behandeling met N.I.L.-technologie. Deze methode kent evenals slim-lipo en lipo met laser een korte hersteltijd maar is veel breder toepasbaar. Van buik en benen tot delicate zones als kin en enkels.

Consult

Consult liposculpture

Wil je alles weten over de vibro-liposculpture? Onze gespecialiseerde esthetisch artsen en plastisch chirurgen informeren je graag. Bel 076 – 542 31 54, plan je afspraak online of via ons contactformulier voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Vrijblijvend consult