Totaal
8.9
1053 reviews

Liposuctie met laser

Wij werken niet met liposuctie met laser of lipolaser. Onze arts en chirurg hebben verschillende technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen (en weer verdwijnen). De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, veiligste en meest verfijnde methode om definitief vet te verwijderen.

Wat houdt slimlipo of liposuctie met laser (lipolaser) in?

Slim-lipo, lipolaser of liposuctie met laser zijn liposuctie-behandelingen die gebruikmaken van laserlicht om vet weg te smelten en de huidcellen te verstevigen. Voorafgaand aan de lipolaser-behandeling worden enkele minimale incisies gemaakt. Via deze sneetjes wordt een glasvezelstaafje ingebracht waarna de behandeling kan starten.

Wat zijn de voordelen van lipolaser of slim-lipo?

De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De kans op blauwe plekken en zwellingen is gering, de hersteltijd is kort.

Wat zijn de nadelen van slim-lipo en lipolaser?

Liposuctie-behandelingen met laser zijn slechts toepasbaar op kleine delen van het lichaam. De mogelijkheden zijn dan ook beperkt.

De keuze van ABC Clinic

De artsen en medisch specialisten met wie wij samenwerken kiezen voor de vibro-liposculptuur. Deze methode kent evenals slim-lipo en lipo met laser een korte hersteltijd maar is veel breder toepasbaar. Van buik en benen tot delicate zones zoals kin, schaamstreek en enkels.

 

Consult liposculpture

Wilt u alles weten over de vibro-liposculpture? Onze gespecialiseerde esthetisch artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel 076 – 542 31 54, plan uw afspraak online of via ons contactformulier voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Online inplannen
Maak een afspraak