e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Esthetisch arts - drs. Cedric de Mahieu
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Cedric de Mahieu

Brede heupen

Vaak zijn het vrouwen die last hebben van brede heupen. Vaak wordt dit veroorzaakt door een teveel aan vet op uw heupen. Liposuctie is de oplossing.

Mooie heupen met liposuctie

Brede heupen kunnen erg vervelend zijn en het moeilijk maken om een passende broek te vinden. De oorzaak van het probleem kan liggen bij voeding en beweging, maar kan ook het gevolg zijn van erfelijke factoren. Een liposuctie kan een goede oplossing bieden. Het teveel aan vetcellen wordt weggenomen en uw heupen zijn weer mooi gevormd.

Resultaat van een liposuctie van de brede heupen

De eerste week na de liposuctie zullen wat zwellingen en blauwe plekken ontstaan. Ook kunt u last hebben van stijfheid. Als deze ongemakken in de loop van de week afnemen, wordt het eerste effect van de liposuctie zichtbaar. In de weken die hierop volgen zullen de contouren zich steeds verder verbeteren en na twee tot drie maanden is het definitieve resultaat van de behandeling bereikt.

Kosten liposuctie

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Een liposuctie bij brede heupen

De arts of plastisch chirurg start met het aftekenen van het te behandelen gebied. Daarna start hij met het maken van enkele incisies. Via deze minuscule sneetjes wordt voorzichtig een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten.

Na een korte wachttijd brengt de specialist via dezelfde sneetjes een canule in die vibreert. De overtollige vetcellen worden eerst zacht en vloeibaar gemaakt; aansluitend worden ze afgezogen.

Aan het einde van de ingreep kunt u precies zien hoeveel vet er weggenomen is. Als u uitgerust bent na de behandeling mag u weer naar huis. We adviseren wel om in de periode na de ingreep onze richtlijnen rond de nazorg goed op te volgen. Dit is niet alleen van belang voor het herstel, ook het uiteindelijke resultaat zal er baat bij hebben.

Hoe verloopt de nazorg bij een behandeling aan brede heupen?

In de eerste 48 uur na de behandeling kunnen de wondjes nog lekken. Dit is het gevolg van het inbrengen van de vloeistof. Ook kunt u wat last krijgen van zwellingen, blauwe plekken en stijfheid. Dit ongemak zal na een dag of drie langzaam afnemen.

Na de behandeling dient u een elastische panty te dragen. De eerste week draagt u deze dag én nacht en de vijf weken daarna hoeft deze alleen nog overdag gedragen te worden. De eerste dagen na de behandeling is het verstandig om rustig aan te doen. Wel is het belangrijk om toch in beweging te blijven in verband met de doorbloeding. Na ongeveer zes weken mag u weer sporten.

We raden aan een aantal manuele lymfedrainage-behandelingen te ondergaan om het ontstaan van zwellingen te beperken. Deze massage kan helpen het herstel te bespoedigen.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

De locatie van uw behandeling is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam

Vrijblijvend consultgesprek

Een liposuctie-behandeling bij brede heupen begint altijd met een vrijblijvend consultgesprek. Tijdens dit gesprek zal de esthetisch arts of plastisch chirurg uw wensen en verwachtingen bespreken, uitleggen hoe de behandeling verloopt en al uw vragen beantwoorden.

Wilt u meer weten over een liposuctie-behandeling van brede heupen? Bel dan naar 076 – 542 31 54 voor een afspraak, plan uw afspraak online of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Online inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online