Loyaliteitskorting

Vaste cliënten worden beloond bij ABC Clinic

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan voor 149 euro. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. We werken dus niet met kortingen voor nieuwe cliënten (wat overigens ook niet meer mag sinds 2018). Enkel vaste cliënten willen we belonen!

Loyaliteitskorting fillersKorting
Eerste behandeling0 %
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe vindt u een goede arts of kliniek voor injectables?

Wij adviseren altijd op zoek te gaan naar een kliniek die werkt met ervaren en gespecialiseerde artsen. Artsen die oog hebben voor natuurlijke resultaten en de producten door en door kennen. Zodra u deze gevonden heeft, raden wij aan om ook niet te snel te switchen. De hand van de arts is namelijk zeer bepalend voor het resultaat van de behandeling. De hoeveelheid Botox of fillers die nodig is, valt of staat met zijn of haar deskundigheid of expertise. Zo kan een ervaren arts met 1 milliliter filler voor een beter en langduriger resultaat zorgen dan een andere arts die van hetzelfde product 2 of zelfs 3 milliliter gebruikt. Ook kunnen 20 eenheden Botox bij de ene arts meer resultaat geven dan 25 eenheden bij de andere arts. Een goede kliniek en arts zoeken loont!

  1. Wees kritisch bij de zoektocht naar een arts of kliniek. Bekijk hier onze checklist!
  2. Bent u tevreden over de behandeling maar ziet u elders een goedkopere aanbieding? Denk na voor u overstapt. Het resultaat van uw behandeling staat altijd voorop. Goedkoop is vrijwel altijd duurkoop. Daarbij zijn kortingen met een tijdsdruk sinds 2018 verboden!
  3. Switch binnen een kliniek niet te veel van arts. Wanneer u tevreden bent, blijf dan bij de betreffende arts. Iedere arts werkt namelijk weer anders. Vergelijk het met een bezoek aan de kapper. Een arts maakt zijn of haar eigen aantekeningen en kent uw huid het beste.

Benieuwd naar onze injectable-artsen?

Bij ABC Clinic werken we met een team van ervaren cosmetisch en esthetisch artsen. Daarnaast beschikken we over een internationale trainer en key opinion leader voor de filler Restylane en de botuline toxine Azzalure.

Maak een afspraak