Totaal
8.9
1109 reviews

Loyaliteitskortingen voor fillers

Vaste cliënten worden beloond bij ABC Clinic

Bij ABC Clinic werken we met de veiligste FDA-goedgekeurde filler die er wereldwijd is: Restylane. Daarbij word je bij ons behandeld door ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen KNMG én hanteren wij een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Botox bieden wij aan tegen een vaste prijs van € 149,- per zone (de tweede en eventuele derde zone kosten € 129,-). Voor de Restylane fillers hebben we een loyaliteitsprogramma opgesteld. Je profiteert als vaste client van kortingen die oplopen tot 10%. We werken dus niet met kortingen voor nieuwe cliënten. Dit mag overigens ook niet meer sinds 2018, lees hier het artikel over de reclameregels die gelden binnen de cosmetische branche.

Loyaliteitskorting fillers Korting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe vind je een goede arts of kliniek voor injectables?

Wij adviseren altijd op zoek te gaan naar een kliniek die werkt met ervaren en gespecialiseerde artsen. Artsen die oog hebben voor natuurlijke resultaten en werken met goede producten die ze door en door kennen. De hand van de cosmetisch arts is zeer bepalend voor het resultaat van de behandeling. De hoeveelheid filler of Botox die nodig is, valt of staat met de deskundigheid of expertise van de arts. Zo kan een ervaren arts met 1 milliliter filler voor een beter en langduriger resultaat zorgen dan een andere arts die van hetzelfde product 2 of zelfs 3 milliliter gebruikt. Ook kunnen 20 eenheden Botox bij de ene arts meer resultaat geven dan 25 eenheden bij de andere arts. Een goede kliniek en ervaren arts zoeken loont!

  1. Wees kritisch bij de zoektocht naar een arts of kliniek. Bekijk onze checklist!
  2. Ben je tevreden over de behandeling maar zie je elders een goedkopere aanbieding? Denk na voor je overstapt. Het resultaat van uw behandeling staat altijd voorop. Goedkoop is vrijwel altijd duurkoop. Daarbij zijn kortingen met een tijdsdruk sinds 2018 verboden!
  3. Switch binnen een kliniek niet te veel van arts. Wanneer je tevreden bent, blijf dan zoveel mogelijk bij de betreffende arts. Iedere arts werkt namelijk weer net iets anders. Vergelijk het met een bezoek aan de kapper. Een arts maakt zijn of haar eigen aantekeningen en kent jouw huid het beste.
  4. Kies voor een kliniek waar zowel cosmetisch artsen als plastisch chirurgen werken. Goede artsen en chirurgen zullen naar elkaar doorsturen of samenwerken voor een optimaal advies of behandelplan. Huidtherapeuten of schoonheidsspecialisten spelen hier ook een aanvullende rol.

Benieuwd naar onze injectable-artsen?

Bij ABC Clinic werken we met een team van ervaren cosmetisch artsen KNMG en cosmetisch of esthetisch artsen. Daarnaast beschikken we over een internationale trainer en key opinion leader voor de filler Restylane en de botuline toxines Azzalure en Alluzience.

Maak een afspraak