e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Loyaliteitskortingen voor fillers

Vaste cliënten worden beloond bij ABC Clinic

Bij ABC Clinic werken we met de filler Restylane en Aliaxin. Daarnaast werken we met Sculptra, Botox en diverse Skinboosters. Voor de fillers Restylane (behalve Restylane Vital) en Aliaxin hebben we interessante loyaliteitskortingen. Je profiteert als vaste client van kortingen die oplopen tot 10%. Botox bieden wij altijd aan tegen een vaste prijs van € 149,- per zone (de 2e en eventueel 3e zone kosten € 129,-).

Loyaliteitskorting fillers Korting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

NIEUW: Bekijk ook onze interessante pakketprijzen

Wij hanteren verschillende interessante pakketprijzen met leuke combinatievoordelen. Bekijk onze pakketprijzen of bespreek de combinaties tijdens een gratis consult met jouw cosmetisch arts.


Hoe vind je een goede arts of kliniek voor injectables?

Wij adviseren altijd op zoek te gaan naar een kliniek die werkt met ervaren en gespecialiseerde artsen. Artsen die oog hebben voor natuurlijke resultaten en werken met goede producten die ze door en door kennen. De hand van de cosmetisch arts is zeer bepalend voor het resultaat van de behandeling. De hoeveelheid filler of Botox die nodig is, valt of staat met de deskundigheid of expertise van de arts. Zo kan een ervaren arts met 1 ml filler voor een beter en langduriger resultaat zorgen dan een andere arts die van hetzelfde product 2 of zelfs 3 milliliter gebruikt. Dit heeft allemaal met ervaring te maken. Ook kunnen 20 eenheden Botox bij de ene arts meer resultaat geven dan 25 eenheden bij de andere arts. Een goede kliniek en ervaren arts zoeken loont!

  1. Wees kritisch bij de zoektocht naar een arts of kliniek. Bekijk onze checklist!
  2. Ben je tevreden over de behandeling maar zie je elders een goedkopere aanbieding? Denk na voor je overstapt. Het resultaat van uw behandeling staat altijd voorop. Goedkoop is vrijwel altijd duurkoop. Daarbij zijn kortingen met een tijdsdruk sinds 2018 verboden!
  3. Kies voor een kliniek waar zowel cosmetisch artsen als plastisch chirurgen werken. Dan krijg je een goed en optimaal advies. Bij ons worden cliënten van de cosmetisch arts doorgestuurd naar de plastisch chirurg en vice versa. De cosmetisch arts werkt namelijk met injectables, terwijl de plastisch chirurg voornamelijk invasievere ingrepen uitvoert, zoals ooglidcorrecties, borstvergrotingen, faceliften, schaamlipcorrecties en buikwandcorrecties. Goede cosmetisch artsen en plastisch chirurgen sturen naar elkaar door of werken samen voor een optimaal advies of behandelplan. Huidtherapeuten of schoonheidsspecialisten kunnen hier ook een belangrijke rol spelen.

 

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online