De kliniek

Loyaliteitskorting

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan.

Voor fillers profiteert u van loyaliteitskorting van 5% en 10%. We werken dus niet met kortingen voor nieuwe cliënten. Enkel de vaste cliënten willen we belonen.

Loyaliteitskorting fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe vindt u een goede arts of kliniek

Wij adviseren altijd op zoek te gaan naar een goede en ervaren kliniek en arts. Zodra u een goede arts of kliniek gevonden heeft, raden we aan om niet te snel te switchen van arts of kliniek. De hand van de arts is namelijk zeer bepalend voor het resultaat van de behandeling. De hoeveelheid Botox of fillers die daarvoor nodig is, valt of staat met zijn of haar deskundigheid. Zo kan een ervaren arts of chirurg met 1 milliliter van een filler als Radiesse  of Restylane voor veel meer en beter resultaat zorgen dan een andere arts die van hetzelfde product 2 milliliter gebruikt.

Het bekendste voorbeeld is de arts die in de juiste huidlaag injecteert versus de arts die te diep in de huid injecteert, waardoor u veel meer product nodig heeft voor hetzelfde, maar minder langdurig resultaat. Ook kunnen 20 eenheden Botox bij de ene arts meer resultaat geven dan 25 eenheden bij de andere arts. Een goede kliniek en arts zoeken loont!

  1. Wees kritisch bij de zoektocht naar een arts of kliniek. Kies een kliniek die werkt volgens een kwaliteitssysteem.
  2. Bent u tevreden over de behandeling maar ziet u elders een goedkopere aanbieding? Denk na voor u overstapt. Het resultaat van uw behandeling staat altijd voorop. Goedkoop is vrijwel altijd duurkoop. Echter, kies ook niet voor de hoogste prijs.
  3. Switch binnen een kliniek niet te veel van arts. Wanneer u tevreden bent, blijf dan bij de betreffende arts. Iedere arts werkt namelijk weer anders, ook al zijn ze erg goed. Vergelijk het met een bezoek aan de kapper. Een arts maakt zijn of haar eigen aantekeningen en kent uw huid het beste.

Benieuwd naar onze artsen?

Bij ABC Clinic werken we met drie zeer ervaren cosmetisch en esthetisch artsen met jarenlange ervaring met Botox en fillers. Daarnaast beschikken we over een internationale trainer en key opinion leader voor de producten Restylane en Azzalure.

Maak een afspraak