Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Loyaliteitsprogramma

Loyaliteitsprogramma fillers

Bij ABC Clinic adviseren we altijd op zoek te gaan naar een goede en ervaren kliniek en arts. Hier hebben we ook een checklist voor opgesteld.
Zodra u een goede arts of kliniek gevonden heeft raden we u tevens aan om niet te snel te switchen van arts of kliniek. De hand van de arts is namelijk zeer bepalend voor het resultaat van uw behandeling. En ook de hoeveelheid Botox of fillers die daarvoor nodig is, valt of staat met zijn of haar deskundigheid. Zo kan een ervaren arts of chirurg met 1 milliliter van een filler als Radiesse, Juvederm of Restylane voor veel meer en beter resultaat zorgen dan een andere arts die van hetzelfde product 2 milliliter gebruikt. Het bekendste voorbeeld is de arts die in de juiste huidlaag injecteert versus de arts die te diep in de huid injecteert waardoor je veel meer product nodig hebt voor hetzelfde, maar minder langdurig resultaat. Ook kunnen 20 eenheden Botox bij de ene arts meer resultaat geven dan 25 eenheden bij de andere artsen. Een goede kliniek en arts zoeken loont! 

1) Wees kritisch bij de zoektocht naar een arts of kliniek. Kies een kliniek die werkt volgens een kwaliteitssysteem (zie checklist)
2) Bent u tevreden over de behandeling maar ziet u elders een goedkopere aanbieding? Denk na voor u overstapt. Het resultaat van uw behandeling staat altijd voorop. Goedkoop is vrijwel altijd duurkoop. Echter, kies ook niet voor de hoogste prijs. 
3) Switch binnen een kliniek niet te veel van arts. Wanneer u tevreden bent, blijf dan bij de betreffende arts. Iedere arts werkt namelijk weer anders, ook al zijn ze erg goed. Vergelijk het met een bezoek aan de kapper. Een arts maakt zijn of haar eigen aantekeningen en kent uw huid het beste.

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en hanteren we een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. En voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen van 5% en 10%. We werken dus niet met kortingen voor nieuwe cliënten. Enkel de vaste cliënten willen we belonen.

Korting bij uw tweede behandeling met fillers      5%
Korting bij uw derde behandeling met fillers en meer      10%

Benieuwd naar onze artsen?
Bij ABC Clinic werken we met vier zeer ervaren cosmetisch artsen met jarenlange ervaring met Botox en fillers. Daarnaast beschikken we over drie internationale trainers en key opinion leaders voor de producten Restylane, Botox, Juvederm en Azzalure