Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Geschiedenis

Het verhaal achter ABC Clinic

ABC Clinic is in 2010 opgericht door Jorn Kielman en Ankie van der Linden. Zij vormen samen de directie van de kliniek. 
Voordat Jorn Kielman ABC Clinic begon, was hij ruim zeven jaar marketing manager bij Transhair & ATS-kliniek, een privékliniek voor haartransplantaties en plastische chirurgie. Tevens werkte hij drie jaar als Sales Manager voor Bioform Medical, wat in middels is overgenomen door de farmaceut MERZ. Hij werkte voor de producten Radiesse, een populaire rimpelvuller en Coaptite, een medical device wat gebruikt kan worden bij stressincontinentie. Jorn heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

Ankie van der Linden had al ruim elf jaar ervaring als bedrijfsvoerder bij de Belgische privekliniek Total Beauty Clinic. Zij was verantwoordelijk voor de Nederlandse vestiging. Ankie en Jorn raakte in gesprek met elkaar en zijn met hun relevante werkervaring en kennis van de branche in 2010 gestart met ABC Clinic.

Samen tekenen Ankie en Jorn dus voor meer dan twintig jaar relevante werkervaring. In die jaren hebben zij een uitgebreid netwerk opgebouwd dat hen nog elke dag van pas komt bij de aansturing en verdere ontwikkeling van ABC Clinic. Niet voor niets beschikt ABC Clinic over een zeer gespecialiseerd team van plastisch chirurgen en cosmetisch artsen en wordt er binnen de kliniek uitsluitend gebruik gemaakt van de beste borstprothesesinjectable-producten en liposuctiesystemen.

Directie ABC Clinic