De kliniek

Geschiedenis

De geschiedenis van ABC Clinic

Op deze pagina leest u meer over de geschiedenis van ABC Clinic sinds 2010.

ABC Clinic directie

ABC Clinic is in 2010 opgericht door Jorn Kielman en Ankie van der Linden. Zij vormen samen de directie van de kliniek. Voordat hij ABC Clinic begon, was Jorn Kielman ruim zeven jaar marketing manager bij Transhair & ATS-kliniek. Tevens werkte hij drie jaar als Sales Manager in Nederland en België voor het product Radiesse, een populaire rimpelvuller van Merz Aesthetics. Jorn heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ankie van der Linden had al ruim elf jaar ervaring als bedrijfsvoerder bij de Belgische privékliniek Total Beauty Clinic. Zij was verantwoordelijk voor de Nederlandse vestiging. Ankie en Jorn raakte in gesprek met elkaar en zijn met hun relevante werkervaring en kennis van de branche in 2010 gestart met ABC Clinic.

Samen tekenen Ankie en Jorn dus voor meer dan twintig jaar relevante werkervaring. In die jaren hebben zij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dit netwerk komt hen nog elke dag van pas bij de aansturing en verdere ontwikkeling van de kliniek. ABC Clinic over een gespecialiseerd team van ervaren en talentvolle plastisch chirurgen en (cosmetisch) artsen en werkt enkel met de veiligste producten en systemen. Daarnaast zijn ze voor de plastisch chirurgische ingrepen onder algehele narcose een samenwerking aangegaan met de plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis.

Maak een afspraak