e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Geschiedenis

Hoe is ABC Clinic ontstaan?

ABC Clinic directie

ABC Clinic is in 2010 opgericht door Jorn Kielman en Ankie van der Linden. Zij vormen samen de directie van de kliniek. Voordat Jorn ABC Clinic begon, was hij ruim zeven jaar marketing manager bij de privéklinieken Transhair & ATS-kliniek. Daarna werkte hij drie jaar als product manager Benelux voor MERZ-Pharma. Hij was binnen MERZ-Aesthetics verantwoordelijk voor de bulking agent Coaptite en voor de populaire rimpelvuller Radiesse. In de zeven jaar dat hij voor Transhair & ATS kliniek heeft gewerkt én de drie jaar dat hij alle klinieken, ziekenhuizen en artsen in Nederland, België en Luxemburg bezocht heeft hij veel kennis opgedaan van de markt en een groot netwerk opgebouwd. Ideaal om als ondernemer aan de slag te gaan in een branche. Jorn is als Bedrijfskundige afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Ankie van der Linden heeft had al ruim elf jaar ervaring als bedrijfsvoerder bij de Belgische privékliniek Total Beauty Clinic. Zij was verantwoordelijk voor de Nederlandse vestiging in Breda. Ankie en Jorn raakte in gesprek met elkaar over het ondernemerschap en ABC Clinic is hier feitelijk het gevolg van. Samen tekenen Ankie en Jorn dus voor meer dan ‘2 x 23 jaar’ relevante werkervaring in de branche. In die jaren hebben zij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dit netwerk komt hen nog elke dag van pas bij de aansturing en verdere ontwikkeling van de kliniek.

ABC Clinic beschikt inmiddels over een groot team van ervaren en talentvolle (cosmetisch) artsen en plastisch chirurgen die ieder hun specialisme hebben binnen de kliniek. Binnen de kliniek zijn cosmetisch artsen en plastisch chirurgen dagelijks bezig met injectables en ooglidcorrecties. Daarnaast is de kliniek voor de plastische chirurgie onder algehele narcose een exclusieve samenwerking aangegaan met de plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis en voor liposuctie en lipofilling is er een samenwerking aangegaan met twee zeer ervaren specialisten.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online