e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Ankie van der Linden-van Berkom

Meer dan 20 jaar relevante ervaring in de cosmetisch chirurgische branche!

Ankie van der Linden

Mijn naam is Ankie van der Linden-van Berkom. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Na een carrière als manager bij een groot kledingbedrijf besloot ik in 1998 om een bedrijf te starten, samen met mijn zus. Vanwege haar medische achtergrond en mijn management know how zochten we iets in de persoonlijke- en lichamelijke verzorging. Het werd BodySlim, dat gespecialiseerd was in anti-cellulite- en spierverstevigingsbehandelingen. Persoonlijke aandacht stond daar hoog in het vaandel. Al na 1,5 jaar wilden we meer kunnen aanbieden. Wij zijn toen op een beurs in contact gekomen met Total Beauty Clinic, een kliniek voor cosmetische chirurgie. Dat bedrijf zocht uitbreiding op de Nederlandse markt en dus zijn wij met hen gaan samenwerken.

Total Beauty Clinic groeide zo snel dat in 2002 werd besloten volledig zelfstandig door te gaan. Ik werd er als algemeen manager ingehuurd om sturing te geven aan de dagelijkse werkzaamheden. Toen de directie echter half 2009 besloot om de Nederlandse markt weer te verlaten heb ik kritisch naar mijn toekomstmogelijkheden gekeken. Ik ben toen opzoek gegaan naar een partner, die met een frisse kijk en nieuwe ideeën in gezamenlijkheid een nieuw bedrijf op wilde starten. In Jorn Kielman, die ik had leren kennen door zijn werkzaamheden voor Bioform Medical (Merz aesthetics), vond ik die partner.

Na een paar maanden brainstormen en een flinke verbouwing openden wij eind maart 2010 onze nieuwe kliniek. Het aanbod in behandelingen is uitgebreid en er zijn nieuwe cosmetisch artsen en plastisch chirurgen aangetrokken. Onze naam ABC Clinic, wat staat voor Aesthetic Breda Complete, geeft aan dat we compleet willen zijn in ons aanbod. Samen met Jorn en het gehele medisch team zijn we u graag van dienst, met de persoonlijk aandacht en begeleiding die nodig is om de door u gekozen behandeling tot een succes te maken.

Ik hoop u snel eens te ontmoeten bij ABC Clinic!

Ankie

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online