Jorn Kielman

Bedrijfskundige en initiator van de termen ‘liquid facelift’ en ‘mommy makeover’ in de Benelux

Jorn Kielman

Mijn naam is Jorn Kielman, 44 jaar, samenwonend en vader van drie kinderen. Ik ben als Bedrijfskundige afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de cosmetische branche. Op 22 jarige leeftijd kwam ik in aanraking met de cosmetische branche toen ik als student een haartransplantatie onderging bij Transhair, een privékliniek in Nederland.

Ik ben daar als stagiaire aan de slag gegaan om de marketingafdeling serieus op te zetten binnen de kliniek en ik ben er vervolgens ook gaan werken als marketingverantwoordelijke. Na acht jaar keihard werken ben ik vervolgens gaan werken voor de farmaceut MERZ Aesthetics in Oosterhout (toenmalige Bioform Medical) om ervaring op te doen in de sales. Ik heb mijzelf daar eerst beziggehouden met een uitgebreid marktonderzoek voor het product ‘Coaptite’, een product voor de behandeling van stressincontinentie. Daarna ben ik bij hetzelfde bedrijf de populaire rimpelvuller ‘Radiesse’ gaan verkopen aan artsen, klinieken dermatologen en plastisch chirurgen in de Benelux.

In deze periode heb ik Ankie van der Linden en Cedric de Mahieu leren kennen en kwam ik regelmatig bij de plastisch chirurgen Gerd Fabré en Marc Vandevoort in Leuven. Ook cosmetisch arts Arthur Ludlage komt uit mijn Radiesse netwerk. In die periode ben ik als ondernemend product specialist diegene geweest die de term ‘liquid facelift‘ en ‘mommy makeover‘ introduceerde bij artsen en klinieken in Nederland en België. Erg leuk om te zien dat deze termen nog steeds veelvuldig gebruikt worden in de branche.

Ik heb mijn werk bij Merz Aesthetics met veel plezier en succes gedaan (winnaar Eagle award, prijs voor best verkopende product specialist in 2009-2010), maar de ambitie om als bedrijfskundige een eigen bedrijf te starten was altijd al aanwezig en lag in de planning. Ankie en ik besloten onze krachten te bundelen en ABC Clinic is hier het resultaat van.

Door onze jarenlange relevante ervaring in de branche zijn we ervan overtuigd te weten hoe we de consument optimaal kunnen adviseren en helpen bij de keuze voor een cosmetische behandeling of plastisch chirurgische ingreep. Bij ABC Clinic werken we met gespecialiseerde artsen en plastisch chirurgen en hebben we een strategie ontwikkeld die zich onderscheidt van veel andere klinieken, ziekenhuizen en artsen. Onze missie en visie zijn een belangrijke voorbode van ons succes.

We werken met zeer ervaren, bedreven en talentvolle cosmetisch artsen en plastisch chirurgen die ieder hun specialisme hebben ontwikkeld binnen de kliniek. Zo bent u ervan verzekerd dat u behandeld wordt door een zeer ervaren specialist die tot de beste behoort in zijn of haar discipline. De behandelingen worden uitgevoerd in prima gefaciliteerde behandel- en operatiekamers en ook de nazorg is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Als ondernemer met een perfectionistische instelling, hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een topsportverleden in het tennis en voetbal heb ik de ambitie om met ABC Clinic tot de beste en meest succesvolle klinieken van Nederland uit te groeien.

Ik hoop u binnenkort bij ons in de kliniek te mogen ontmoeten. U kunt mij altijd mailen voor vragen, opmerkingen, commentaar of advies. Mijn emailadres is j.kielman@abc-clinic.nl. Ook kunt u mijn LinkedIn profiel bekijken.

Jorn Kielman
Directeur-eigenaar ABC Clinic

Maak een afspraak