e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Jorn Kielman

Ervaren Bedrijfskundige in de cosmetische zorg

Jorn Kielman

Jorn Kielman, 47 jaar, getrouwd en vader van drie kinderen. Als Bedrijfskundige ben ik afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Inmiddels ben ik 25 jaar werkzaam in de cosmetische branche. Op 22 jarige leeftijd kwam ik in aanraking met deze branche toen ik als student een haartransplantatie onderging bij de haarkliniek Transhair. Ik ben daar als stagiaire aan de slag gegaan en ben er vervolgens ook gaan werken als marketeer. Tussen het werken door heb ik mijn scriptie geschreven met als onderwerp:

‘Satisfaction in cosmetic surgery’, ofwel tevredenheid in de cosmetische chirurgie. Leuk en leerzaam om te doen, al heeft de combinatie van werk en studie zeker voor de nodige studievertraging gezorgd.

MERZ Aesthetics/Bioform Medical
Na 8 jaar gewerkt te hebben bij Transhair ben ik gaan werken voor de farmaceut MERZ Aesthetics in Oosterhout (het toenmalige Bioform Medical) om vooral sales-ervaring op te doen. Ik heb mijzelf daar eerst bezig gehouden met een marktonderzoek voor het product ‘Coaptite’, een product voor de behandeling van stressincontinentie. Daarna ben ik bij hetzelfde bedrijf de rimpelvuller ‘Radiesse’ gaan verkopen aan cosmetisch artsen, medisch specialisten en privéklinieken in Nederland, België en Luxemburg. Wat een mooie tijd was dit!

Bedenker van de termen ‘liquid facelift’ en ‘mommy makeover’ in Nederland en België

In deze periode bij MERZ/Bioform heb ik Ankie van der Linden en Cedric de Mahieu leren kennen en kwam ik regelmatig bij de plastisch chirurgen Gerd Fabré en Marc Vandevoort in het UZ in Leuven. Ook cosmetisch arts Arthur Ludlage, Joost Kroon en Katja Valera Holthus komen uit mijn toenmalige netwerk. In deze periode ben ik diegene geweest die de term ‘liquid facelift‘ en ‘mommy makeover‘ introduceerde bij de artsen en klinieken in Nederland, België en Luxemburg. Erg leuk om te zien dat deze termen nu veelvuldig gebruikt worden in de branche.

Ik heb mijn werk bij Merz Aesthetics met ontzettend veel plezier en succes gedaan met als hoogtepunt het winnen van de prestigieuze Eagle Award in 2009-2010 (prijs voor best verkopende product specialist in Europa). Echter, de ambitie om als ondernemer aan de slag te gaan had ik al jaren. Dit ging alleen wat sneller dan gepland. Na verschillende gesprekken gevoerd te hebben met mijn huidige compagnon Ankie heb ik besloten om mijn baan bij MERZ/Bioform op te zeggen en voor mezelf te beginnen. In 2010 zijn wij ABC Clinic gestart!

Specialisme & Persoonlijk aandacht

Door onze jarenlange relevante ervaring in de branche zijn wij ervan overtuigd te weten hoe we de consument optimaal kunnen adviseren en helpen bij de keuze voor een cosmetische behandeling of plastisch chirurgische ingreep. Bij ABC Clinic werken we met gespecialiseerde cosmetisch artsen en plastisch chirurgen en hebben we een strategie ontwikkeld die zich onderscheidt van veel andere klinieken, ziekenhuizen en artsen. Onze missie en visie zijn een belangrijke voorbode van ons succes.

We werken met zeer ervaren, bedreven en talentvolle cosmetisch artsen (KNMG) en plastisch chirurgen (NVPC en RBSPS) die ieder hun specialisme hebben binnen de kliniek. Zo bent u ervan verzekerd dat u behandeld wordt door een ervaren specialist in zijn of haar discipline. De behandelingen worden uitgevoerd in goed gefaciliteerde behandel- en operatiekamers en ook de nazorg is een belangrijk onderdeel van het proces. Als ondernemer met een perfectionistische instelling en een topsportverleden (voetbal en tennis) heb ik met ABC Clinic de ambitie om tot de topklinieken van Nederland en België te behoren.

Ik hoop u binnenkort bij ons in de kliniek te mogen ontmoeten. U kunt mij altijd mailen voor vragen, opmerkingen, commentaar of advies. Mijn emailadres is j.kielman@abc-clinic.nl. Ook kunt u mijn LinkedIn profiel bekijken.

Jorn Kielman
Directeur-eigenaar ABC Clinic

 

BNR nieuwsradio Jorn Kielman

Jorn Kielman in Groeihelden van BNR Nieuwsradio

 

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online