De kliniek

Jorn Kielman

Initiator van de termen ‘Liquid facelift’ en ‘Mommy makeover’ in Nederland en België!

Jorn Kielman

Mijn naam is Jorn Kielman, 43jaar, samenwonend, en vader van drie kinderen. Ik ben als Bedrijfskundige afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de cosmetisch en plastisch chirurgische  branche. Op 22 jarige leeftijd kwam ik in aanraking met de cosmetische branche toen ik als student een haartransplantatie onderging bij Transhair in Vlijmen.

Ik ben daar als stagiaire aan de slag gegaan om er vervolgens te gaan werken als marketingverantwoordelijke. Na bijna acht jaar ben ik gaan werken voor farmareus MERZ Aesthetics in Oosterhout (Noord-Brabant). Ik was daar verantwoordelijk voor het product ‘Coaptite’. Dit werd aan aan urologen verkocht voor de behandeling van Stressincontinentie. Daarna ben ik bij hetzelfde MERZ Aesthetics de populaire rimpelvuller ‘Radiesse’ gaan verkopen aan artsen, dermatologen en plastisch chirurgen in België, Luxemburg en Nederland.

In deze periode heb ik Ankie van der Linden en Cedric de Mahieu in Breda ontmoet en kwam ik regelmatig bij de plastisch chirurgen Gerd Fabré en Marc Vandevoort in Leuven. Ook cosmetisch arts Arthur Ludlage kwam uit mijn Radiesse netwerk. In die tijd ben ik ook diegene geweest die de term ‘liquid facelift‘ en ‘mommy makeover‘ introduceerde in  Nederland en België. Erg leuk om te zien dat deze termen nu veelvuldig gebruikt worden in de branche en veelvuldig terug te vinden zijn op websites van artsen en klinieken in Nederland en België. Ik heb mijn werk bij Merz Aesthetics met veel plezier en succes gedaan, maar de uitdaging om als bedrijfskundige een eigen kliniek te starten was altijd al aanwezig. Ankie en ik besloten onze krachten te bundelen en ABC Clinic is hier het resultaat van.

Door onze jarenlange relevante ervaring in de branche zijn we ervan overtuigd te weten hoe we de consument optimaal kunnen adviseren en helpen bij de keuze voor een cosmetische behandeling of plastisch chirurgische ingreep. Bij ABC Clinic werken we met gespecialiseerde artsen en plastisch chirurgen en hebben we een strategie ontwikkeld die zich onderscheidt van veel andere klinieken, ziekenhuizen en artsen.

We werken met zeer bedreven en talentvolle cosmetisch artsen, huidtherapeuten en plastisch chirurgen die ieder hun specialisme hebben binnen de kliniek. Zo bent u ervan verzekerd dat u behandeld wordt door een zeer ervaren specialist. De behandelingen worden uitgevoerd in prima gefaciliteerde behandel- en operatiekamers en ook de nazorg is een belangrijk onderdeel van de behandeling.

Ik hoop u binnenkort bij ons in de kliniek te mogen ontmoeten. U kunt mij altijd mailen voor vragen of advies, mijn emailadres is j.kielman@abc-clinic.nl. Ook kunt u mijn LinkedIn profiel bekijken.

Jorn Kielman

Maak een afspraak