Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Oorcorrectie

Een oorcorrectie voor mooie oren die bij uw gezicht passen

Oren om blij mee te zijn
Bij afstaande oren of flaporen is een oorcorrectie een prima alternatief. Oren zijn net als de
neus en ogen heel bepalend voor onze uitstraling. Bent u ontevreden over de stand, grootte of de vorm van uw oren? Een correctie aan de oren biedt u dan uitkomst. Bovendien is een correctie van de oren een relatief eenvoudige ingreep met een mooi en natuurlijk resultaat.

Meer informatie

Resultaat van de oorcorrectie

Een oorcorrectie zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. Afhankelijk van de ingreep kan de huid rond de oren de eerste tijd wat gespannen aanvoelen. Ook kunnen lichte zwellingen en blauwe plekken ontstaan. Het zal enkele weken duren voor uw oren helemaal hersteld zijn.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een oorcorrectie kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen.

Consult oorcorrectie?

Omdat een goede analyse van uw klachten belangrijk is, starten we een oorcorrectie altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een oorcorrectie en beantwoordt eventuele vragen.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een oorcorrectie? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak

Meer informatie

De mogelijkheden van een oorcorrectie

Zien uw oren er niet zo uit als u graag zou willen? Meestal zijn erfelijke factoren de boosdoener, maar ook een aangeboren afwijking kan van invloed zijn op de stand van uw oren. Gelukkig kan een oorcorrectie vaak uitkomst bieden. Wel is het belangrijk om van tevoren uw verwachtingen en de uitkomst van de behandeling goed door te bespreken. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over de juiste oplossing.

De behandeling

Een ingreep aan de oren wordt uitgevoerd onder plaatselijke of algehele verdoving. In geval van een flapoorcorrectie maakt de plastisch chirurg een kleine incisie aan de achterzijde van de oren. Om de stand van de oren aan te kunnen passen, wordt vervolgens wat kraakbeen weggehaald. De ingreep wordt afgesloten met het hechten van de sneetjes die zich in de natuurlijke plooi van de huid bevinden. Voor het ontstaan van littekentjes hoeft u niet bang te zijn.

Een oorcorrectie onder algehele narcose wordt bij ABC Clinic uitgevoerd in het Amphia ziekenhuis in Breda. De consulten en nacontroles met de plastisch chirurg vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda. Een oorcorrectie onder plaatselijke verdoving wordt bij ABC Clinic in Breda uitgevoerd. U profiteert dus optimaal van de rustige, discrete en ongedwongen sfeer van onze privekliniek waar u gratis kunt parkeren en de veilige omgeving van een ziekenhuis waar u behandeld wordt. ABC Clinic en Amphia Breda zijn hiervoor een exclusieve samenwerking aangegaan.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een oorcorrectie?

  • Gespecialiseerde plastisch chirurgen die jaarlijks veel oorcorrecties uitvoeren;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 8,8 (meer dan 450 ervaringen);
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Wij werken exclusief samen met de plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis in Breda;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Kosten oorcorrectie

Behandeling Lokale verdoving Algehele verdoving
Oorcorrectie 1-zijdig          €1100,-    €1700,-
Oorcorrectie 2-zijdig €1800,- €2200,-

Een consult is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de oorcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-. 

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak bij ABC Clinic Breda.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw oorcorrectie betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
T. de Wit

T. de Wit

Plastische chirurgie

Breda
W. Kolkman

W. Kolkman

Plastische chirurgie

Breda

Ervaringen oorcorrectie

Koen
‘Ik zou ABC Kliniek zeker aanbevelen!’
Koen, Oorcorrectie bij ABC Clinic
Maud
‘Wat ben ik blij met het resultaat!’
Maud, Oorcorrectie bij ABC Clinic
Correctie van de oren
‘Ik kan niet wachten om mijn haren kort te knippen!’
Correctie van de oren, Daphne
Mijn oorcorrectie bij ABC Clinic
‘Heel mooi resultaat!’
Mijn oorcorrectie bij ABC Clinic, Johan