Totaal
8.9
1053 reviews

Vaser-liposuctie

Bij ABC Clinic maken we geen gebruik van Vaser-liposuctie. Onze artsen hebben een voorkeur voor de vibro-liposculpture.

Wij werken niet met de vaser-liposuctie of vaser-lipo. Onze artsen en plastisch chirurgen, met meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie en liposculptuur, hebben alle technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen en weer verdwijnen. De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, veiligste en meest verfijnde methode om definitief vet te verwijderen.

Wat houdt vaser-liposculpture, ofwel vaser-lipo, in?

Vaser-liposculpture of vaser-lipo is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van geluidsgolven die overtollig vet kapot trillen. Omdat tevens onderhuids warmte wordt afgegeven, trekt de huid beter samen en ontstaat een mooi glad en soepel resultaat. Vaser-liposculpture wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving.

Wat zijn de voordelen van vaser-lipo?

De hersteltijd van deze behandeling is relatief kort. Het afzuigen van het vet gaat vlot omdat de vetcellen eerst vloeibaar gemaakt zijn. Daarnaast heeft u dankzij het gebruik van geluidsgolven minder kans op bloeduitstortingen.

Wat zijn de nadelen van vaser-lipo?

De behandeling kan enkel toegepast worden op kleine delen van het lichaam.

De keuze van ABC Clinic

De artsen van ABC Clinic kiezen altijd voor de vibro-liposculpture behandeling. Deze methode kenmerkt zich net als vaser-lipo door een korte herstelperiode maar is veel breder toepasbaar.

Consult vaser-lipo

Wilt u alles weten over de vibro-liposculpture? Onze gespecialiseerde esthetisch artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel naar 076 – 542 31 54, plan uw afspraak online of via het contactformulier voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Online inplannen
Maak een afspraak