Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Vaser-liposuctie

Vaser-lipo

Wij werken niet met de vaser-liposuctie of vaser-lipo. Onze artsen en plastisch chirurgen (meer dan 25! jaar ervaring met liposuctie en liposculptuur) hebben alle technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen (en weer verdwijnen). De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, veiligste en verfijnste methode om definitief uw vet te verwijderen en een nieuw figuur te krijgen.

Wat houdt vaser-liposculpture, ofwel vaser-lipo, in?

Vaser-liposculpture of vaser-lipo is een behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van geluidsgolven die overtollig vet kapot trillen. Omdat tevens onderhuids warmte wordt afgegeven, trekt de huid beter samen en ontstaat een mooi glad en soepel resultaat. Vaser-liposculpture wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving.

Wat zijn de voordelen van vaser-lipo?

De hersteltijd van deze behandeling is relatief kort. Het afzuigen van het vet gaat vlot omdat de vetcellen eerst vloeibaar gemaakt zijn. Daarnaast heeft u dankzij het gebruik van geluidsgolven minder kans op bloeduitstortingen.

Wat zijn de nadelen van vaser-lipo?

De behandeling kan enkel toegepast worden op kleine delen van het lichaam.

De keuze van ABC Clinic

De artsen van ABC Clinic kiezen eigenlijk altijd voor de vibro-liposculpture behandeling met N.I.L.-technologie. Deze methode kenmerkt zich net als vaser-lipo door een korte herstelperiode maar is veel breder toepasbaar.

Consult vaser-lipo

Wilt u allles weten over de vibro-liposculpture? Onze gespecialiseerde cosmetisch artsen en plastisch chirurgen informeren u graag. Bel naar 076 - 542 31 54 en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.