e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Esthetisch arts - drs. Cedric de Mahieu
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Cedric de Mahieu

Vaser-liposuctie

Bij ABC Clinic maken we geen gebruik van Vaser-liposuctie. Onze artsen hebben een voorkeur voor de vibro-liposculpture.

Wij werken niet met de vaser-liposuctie of vaser-lipo. Onze artsen en plastisch chirurgen, met meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie en liposculptuur, hebben alle technieken voorbij zien komen en zien nog steeds nieuwe technieken verschijnen en weer verdwijnen. De verfijnde vibro-liposculpture is en blijft een van de beste, veiligste en meest verfijnde methode om definitief vet te verwijderen.

Wat houdt vaser-liposculpture, ofwel vaser-lipo, in?

Vaser-liposculpture of vaser-lipo is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van geluidsgolven die overtollig vet kapot trillen. Omdat tevens onderhuids warmte wordt afgegeven, trekt de huid beter samen en ontstaat een mooi glad en soepel resultaat. Vaser-liposculpture wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving.

Wat zijn de voordelen van vaser-lipo?

De hersteltijd van deze behandeling is relatief kort. Het afzuigen van het vet gaat vlot omdat de vetcellen eerst vloeibaar gemaakt zijn. Daarnaast heeft u dankzij het gebruik van geluidsgolven minder kans op bloeduitstortingen.

Wat zijn de nadelen van vaser-lipo?

De behandeling kan enkel toegepast worden op kleine delen van het lichaam.

De keuze van ABC Clinic

De artsen van ABC Clinic kiezen altijd voor de vibro-liposculpture behandeling. Deze methode kenmerkt zich net als vaser-lipo door een korte herstelperiode maar is veel breder toepasbaar.

Vrijblijvend consult met de arts of chirurg?

Omdat een goede analyse van jouw wensen erg belangrijk is, starten we een ingreep altijd met een vrijblijvend consult. De arts of chirurg staat tijdens dit consult stil bij jouw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. Je kunt jouw consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Consult inplannen?
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online