Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

Lipofilling borsten of billen

Een lipofilling voor vollere borsten of billen

Meer volume waar u maar wilt
Vindt u uw billen te plat? Of wellicht uw borsten wat klein? Bent u niet tevreden over een liposculpture waarbij er deukjes zijn ontstaan in de buik of benen? Een lipofilling is een uitstekende manier om eigen vetweefsel te verplaatsen naar delen van het lichaam waar extra volume nodig is. De methode is dankzij het gebruik van lichaamseigen vet zeer veilig en de toepassingen zijn eindeloos. Niet zo gek dus dat lipofilling steeds populairder wordt.

Lipofilling 3d

Meer informatie

Resultaat lipofilling

Voor Lipofilling voor volle billen?
Na Lipofilling voor volle billen
Volle billen met lipofilling?
VoorLipofilling voor volle billen?
NaLipofilling voor volle billen
Volle billen?
VoorVolle billen met lipofilling!
NaVolle billen met lipofilling!
Lipofilling van de billen?
VoorLipofilling van de billen?
NaVolle billen met lipofilling!
Lipofilling van de billen?
VoorLipofilling van de billen?
NaVolle billen met een lipofilling
Lipofilling billen
VoorLipofilling billen
NaLipofilling billen
Lipofilling billen
VoorLipofilling billen
NaLipofilling billen

Lipofilling van de billen en/of borsten zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. Wel moet u er rekening mee houden dat het definitieve effect pas na enkele weken bereikt is. Het is de eerste weken afwachten of al het verplaatste vet ook daadwerkelijk blijft zitten. In ongeveer 30 procent van de gevallen kan een tweede ingreep noodzakelijk zijn. Vlak na de ingreep kunt u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Ook kan de huid licht gespannen aanvoelen. We adviseren u dan ook de eerste dagen na de ingreep rustig aan te doen. Sporten of zwaar lichamelijk werk is weer mogelijk na ongeveer vier weken.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg of cosmetisch arts u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties.

Consult lipofilling?

Bij ABC Clinic starten we een lipofilling of liposculptuur altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een lipofilling en beantwoordt graag uw vragen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van lipofilling? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De toepassingen van lipofilling

Lipofilling is een techniek die veel mogelijkheden biedt. Want overal waar het lichaam extra volume nodig heeft, kan deze behandeling toegepast worden. Zo kunnen we naast billen ook de borsten bijvoorbeeld opvullen met lichaamseigen vet. Dit wordt door de plastisch chirurg gedaan. Bij de bilvergroting met eigen vet kan het zijn dat er twee behandelingen noodzakelijk zijn, omdat het niet vooraf met zekerheid te stellen is hoeveel van het verplaatste vet daadwerkelijk blijft zitten. Dit wordt tijdens een consult met de arts of plastisch chirurg besproken. Een mogelijk alternatief is een bilvergroting of borstvergroting met implantaten.

De behandeling

De lipofilling start met een liposuctie om het vet te verwijderen wat nodig is voor de lipofilling. Op de afgesproken plekken maakt de cosmetisch arts of plastisch chirurg een kleine incisie en spuit een fysiologische zoutoplossing met verdovingsvloeistof in. Na een korte wachttijd zal de arts of chirurg via dezelfde sneetjes een vibrerende kleine canule inbrengen en beginnen met het verwijderen van de overtollige vetcellen. Dit vet wordt vervolgens gereinigd en terug ingespoten op de plaatsen waar dat nodig is. 

Waar word ik geopereerd?

o2 kliniek Antwerpen
Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een lipofilling?

Kosten lipofilling

Consult liposuctie/lipofilling   € 35,-
Second opinion   € 65.-
2e consult   € 0,-
     
Bilvergroting met eigen vet (lipofilling) vanaf €3500,-*
     
Drukkleding   €135,-
Anesthesie   €600,-

*De prijs van de behandeling is inclusief een overnachting in een zorghotel. U krijgt hier de postoperatieve zorg die u verdient met daarbij een diner en ontbijt. De volgende dag kunt u gewoon weer naar huis.


Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de lipofilling. Het consult in Breda is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak. 

Liposuctie in termijnen betalen
Uw lipofilling betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Artsen en plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
T. de Wit

T. de Wit

Plastische chirurgie

Breda
W. Kolkman

W. Kolkman

Plastische chirurgie

Breda
C. de Mahieu

C. de Mahieu

Liposuctie en lipofilling

Breda

Ervaringen lipofilling

Liposculptuur en lipofilling in Breda
‘Ik werd na de ingreep door Ankie zelf naar Hotel Merlinde gebracht en daar heb ik alleen maar lekker uitgerust’
Liposculptuur en lipofilling in Breda, Mevrouw Brugman liposculpture en bilvergroting
Bilvergroting
‘ik ben blij dat ik het gedaan heb ben goed behandeld door iedereen.’
Bilvergroting, Anoniem
Bilvergroting
‘Ingreep viel reuze mee. En ben super blij met de resultaat!!’
Bilvergroting, Anoniem bilvergroting in Breda
Liposuctie benen met lipofilling billen
‘Het eindresultaat is over 3 maanden! Het ziet er nu al goed uit.’
Liposuctie benen met lipofilling billen, Liposculpture met lipofilling uitgevoerd door drs. de Mahieu
Bilvergroting
‘Geen platte billen meer!’
Bilvergroting, Samira_bilvergroting
Sylvia liposuctie
‘Ik ben zo blij dat ik de juiste arts en kliniek heb gevonden! ’
Sylvia liposuctie, Liposuctie en lipofilling borsten ABC Clinic
Online afspraak maken? Klik hier!