e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Profhilo kosten

De kosten van een behandeling met Profhilo zijn afhankelijk van de hoeveelheid behandelingen die voor jou noodzakelijk is. Op deze pagina vind je meer informatie over de kosten van Prohilo.

Profhilo kosten – prijzen voor een behandeling

De Profhilo kosten zijn afhankelijk van het aantal behandelingen dat noodzakelijk is voor het gewenste resultaat. En dat is weer afhankelijk van de conditie van jouw huid. Wij raden altijd een kuur aan van twee tot drie behandelingen. Daarna kom je één à twee keer per jaar terug voor een herhaalbehandeling. De prijs van een Profhilo behandeling vind je in onderstaand schema:

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Profhilo eerste behandeling €325,-
Profhilo vanaf de tweede keer€295,-
Profhilo Body
Profhilo Body (6 ml)€875,-
Profhilo Structura
Profhilo Structura (2 ml)€475,-

Herhaalbehandelingen Profhilo

Wanneer je behandeld wordt met Profhilo, starten wij altijd in een kuur van minimaal twee behandelingen. Hierbij geldt een aanbieding voor de Profhilo behandeling. De prijs van de eerste behandeling is €325,-. Vanaf jouw tweede behandeling betaal je slechts €295,- voor jouw vervolgbehandeling(en).

Gratis consult met een cosmetisch arts

Een consult is noodzakelijk om te bekijken wat wij voor je kunnen betekenen, hoeveel behandelingen zorgen voor het gewenste resultaat en wat de kosten zijn van een behandeling met Profhilo. Dit consult is geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens dit consult kun je al jouw vragen stellen over de behandeling. Je kunt een consultgesprek online inplannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult inplannen?
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online